Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia - Economie PATENT UPDATE!

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Minetopia Spelers,
Via deze forum post willen wij jullie mededelen en informeren over de nieuwste update van het Ministerie van Economie. Vanaf deze update is het namelijk niet meer Economie die kleding seizoenen gaat produceren, maar ligt het in handen van jullie! Hoe het precies werkt en wanneer je ervoor in aanmerking komt leggen we hieronder uit in deze forum post.

Wat is patent kleding?
Patent kleding is kleding die speciaal en alleen voor jouw als kledingwinkel is geproduceerd. Dat betekend dus dat jij een uniek aanbod zult krijgen in je winkel. Heb je al meer dan een maand een actieve kleding KvK? Dan kom je al in aanmerking hiervoor! Als eigenaar is het mogelijk om maandelijks een eigen kleurcode vast te laten leggen. Deze aanvraag zal gekeurd worden door het Ministerie van Economie, daarna wordt je aanvraag goedgekeurd, dan ontvang je je eigen unieke non-enchanted of enchanted patent. Met dit patent zal het mogelijk worden om je eigen kleding te gaan produceren.

Aan welke voorwaarden moet de patent aanvraag voldoen?
Natuurlijk is het super leuk om je eigen kleur in game te kunnen brengen. Er zijn wel een aantal zaken waar je aanvraag aan moet voldoen. Als eerste is het helaas niet mogelijk om kledingkleuren te gaan produceren die al in game zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de economische kleding seizoenen, alle graycoin seizoenen, fabriekskleding, thema setjes maar ook alle quest kleding en staff kleding zijn helaas niet toegestaan. Verder is het ook niet mogelijk om een patent aan te vragen die te veel lijkt op kleuren die al in game zijn. Wel is het mogelijk om kleuren die alleen voor de Uniq seizoenen zijn gebruikt aan te vragen.

Wat kun je met een kleding patent produceren?
Ben jij de gelukkige eigenaar van een kleding Patent? Dan is het nu mogelijk om wekelijks kleding te gaan bestellen. Hiervoor kun je terecht in Inkoop Downtown voor de non-enchanted items en in Inkoop The City voor de enchanted items. Hier zal het mogelijk zijn om wekelijks jouw bestelling te plaatsen.

Malibu
Voor Malibu inwoners met een eigen kledingwinkel zijn er nog meer leuke voordelen. Speciaal voor jullie is er een extra assortiment tot jullie beschikking gesteld. Denk hierbij aan suits, kerstpakjes enz. Sommige artikelen zullen een heel jaar beschikbaar zijn, waar anderen seizoensgebonden zullen zijn. Zo zullen kerstpakjes alleen in de winter te bestellen zijn en bijvoorbeeld de sportbroeken alleen in de zomer.

Meer informatie
Enthousiast? Of op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje onze publieke website economie website: http://ddg.fyi/miecomt of op de publieke patent website http://ddg.fyi/patenteco

~ Ministerie Economie

Officiële DDG Server pagina's
@DDG_Server
@DDGServer
@ddgserver
David
David2


Volg ook onze Youtube Partners
Kwartier Granzier
EenGameStad
Duffy Games
Vlekkeloos
Potgrond
Edeldier
DeSerialGamer
MAX
_Stroopwafel
MrPugg
PlotTwist
Willem Bouwens
Jvvidea
LyniePower
GameScopR

Kaashapje
HetIsJari
Biemmm
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Jelcoo

DDG Kenner
Jelcoo
Jelcoo
None
Deze aanvraag zal gekeurd worden door het Ministerie van Economie, daarna wordt je aanvraag goedgekeurd, dan ontvang je je eigen unieke non-enchanted of enchanted patent.
Dus als ik het goed begrijp is de kans dat hij word goedgekeurd 100%
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top