Guide DDG Server - Algemene server regels

Discussie in 'Regels, FAQ, Guides, etc.' gestart door DDG Server, 31 aug 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  196
  Leuk Bevonden:
  584
  Algemene regels

  De onderstaande regels gelden over de hele server, hierop aanvullend zal elke gamemode apart worden behandeld voor de specifieke regels. Het is niet mogelijk om rechten te verlenen aan dit bestand.

  - Het herhaaldelijk berichten sturen, ook bekend als spammen, van dezelfde berichten is niet toegestaan. Dit geldt ook voor commando's die je kan uitvoeren zoals teleports en trade.

  - Het gebruik maken van een aanstootgevende* of op een andere manier ongepaste skin/naam is niet toegestaan.

  - Bouwen van ongepaste bouwwerken is niet toegestaan. Voorbeelden hiervan zijn hakenkruizen, stripclubs, geslachtsdelen en andere dingen die door andere mensen opgevat kunnen worden als ongepast.

  - Liegen tegen staffleden in functie is niet toegestaan. Dit houdt in dat als een stafflid jou iets vraagt op een platform dat eigendom is van DDG of door DDG ondersteunt wordt (Waaronder, maar niet gelimiteerd tot: De DDG Teamspeak(s), het DDG Forum. de DDG Server en alle sub-servers, de klantenservice email en de twitter helpdesks) dat je ten alle tijden eerlijk moet zijn.

  - Schelden, zowel met als zonder ziektes, is ten strengste verboden. Wij willen een positieve sfeer hebben op de server.

  - Het vertonen van ongepast* gedrag in zowel chat als andere in-game features zal wordenbestraft. Denk aan seksueel getinte gesprekken, ongepaste tekens of andere aanstootgevende teksten. Ook is het niet de bedoeling om op wat voor manier dan ook iemands geloofsovertuiging belachelijk te maken. Iedereen mag zijn/haar eigen geloof hebben en een eventuele discussie hierover kan beter buiten de server plaatsvinden.

  - Pesten/bedreigen/intimideren van medespelers en/of staffleden wordt niet getolereerd.

  - Misbruik maken van alternatieve accounts is niet toegestaan. Dit verschilt per gamemode wat wel/niet mag. Vraag bij twijfel een stafflid of lees hieronder bij de afwijkende regels per gamemode.

  - Het maken van reclame**, op welke manier en voor welke platformen of diensten dan ook, is niet toegestaan.

  - Gebruik maken van hacks en niet toegestane mods*** of het nadoen hiervan is ten strengste verboden. Dit is inclusief maar niet gelimiteerd tot: Hacked Clients, autoclickers, macro's of andere externe programma's. Ook is het niet toegestaan om spullen op jouw muis of toetsenbord te leggen om op die manier aan extra stats, punten, XP of andere voordelen te komen.

  - Minechat (Online chat programma), of vergelijkbare programma's, is niet toegestaan.

  - Gebruik maken van een zwakheid/fout ook wel bekend als een "bug" in ons systeem is ten strengste verboden. Bugs dienen altijd gemeld te worden op het forum.

  - Het is alleen toegestaan in-game items of ranks aan te schaffen via shop.dusdavidgames.nl, onze officiële online shop. Iedere andere vorm van aankopen met echt geld is niet toegestaan en kan leiden tot een ban. Items die via illegale weg zijn aangeschaft/verkocht zullen nooit ondersteuning of support vanuit de server krijgen en als je een ban krijgt daarvoor zal je dus geen items/geld terug krijgen. Dit is ook bekend als real-world trading.

  - Geef nooit jouw account informatie weg! Ook niet aan staffleden, een DDG Stafflid zal nooit om jouw account informatie vragen, ook niet via de mail.

  - Mocht jij om wat voor reden dan ook verbannen zijn van de server dan kan jij een unban aanvragen via ons forum. Unbans zijn niet te koop ofwel in onze shop ofwel bij staffleden. Mocht jij toch zo een aanbod krijgen ben je verplicht dit te melden bij een Admin.

  - Aanvullend op de bovenstaande regel is het niet toegestaan om misbruik te maken van een stafflid dat zich niet aan de regels houdt. Bij twijfel altijd contact opnemen met een Admin! Dit kan via het forum of via teamspeak!

  - DDG Lead mag te allen tijde, ook afwijkend van de algemene regelgeving, spelers (permanent) van de server verwijderen indien de speler volgens Lead een negatieve invloed heeft op de DDG Server.

  - Elke speler heeft de plicht om verdachte en/of verboden activiteiten te melden bij een stafflid.

  - Misbruik maken van het report systeem is niet toegestaan (inclusief spammen)

  * Onder ongepast of aanstootgevend gedrag wordt verstaan alle handelingen welke door een ander persoon als ongepast kan worden opgevat. omvattend maar niet gelimiteerd tot schelden met ziektes, gebruik maken van naaktskins etc.
  ** Het plaatsen van DDG related linkjes zoals kanalen van de Owner en Co-Owners bij live-streams of andere server related IP-adressen zoals die van de (kingdom)teamspeaks iswel toegestaan.

  - Het gebruiken van een VPN is NIET toegestaan.

  - Zie jij een speler toch de regels overtreden? Maak dan gebruik van /report! Zorg wel dat je zoveel mogelijk bewijs mee kan leveren doormiddel van een SCREENSHOT of een VIDEO!

  ------------------

  Toegestane mods:

  De volgende mods zijn toegestaan op ELK onderdeel van de DDG server:

  + = Alle mods die ALLEEN deze functie aanbieden zijn toegestaan, echter als diezelfde mod ook andere functies heeft die niet in dit lijstje staan is die mod dus niet toegestaan.
  - ArmorStatusHUD+
  - DirectionHUD+
  - StatusEffectHUD+
  - Custom Crosshair+
  - OldAnimations (1.7.10 animations)+
  - Better Sprinting Mod+
  - Resizable Sidebar Mod+
  - Schematica (Autobuilder is niet toegestaan m.u.v. bepaalde stafffuncties)
  - Keystrokes MOD+
  - CPS MOD+
  - Optifine+
  - Shaders+
  - Minimap+
  - Badlion Client
  - Wynncraft Expansion mod
  - Labymod met de volgende addons:
  * Rainbow GUI
  * Batty's Coordinates
  * Motionblur
  * Togglesneak
  * Settings Profile Mod
  * Keystrokes v3
  * Optifine
  * MoreParticles
  * ItemPhysics
  * GommeHDnet
  * DirectionHUD
  * BetterHat
  * WorldEditCUI
  * NIET Damage Indicator, deze is NIET toegestaan en wordt gezien als Hacked Client en zal een permanente ban opgeleverd krijgen.


  Staat een mod of addon hier NIET in, dan is hij ook NIET toegestaan en kan je er permanent voor verbannen worden, ongeacht of hij schadelijk is. "Ik wist het niet" is geen excuus! Verder is het downloaden en gebruiken van mods jouw eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de functionaliteit van de mods. Ook het eventueel "per ongeluk" gebruiken van verboden functies is geheel eigen verantwoordelijkheid.

  ------------------

  Minetopia:

  - Alternatief Account Abuse (Alt-Abuse) is niet toegestaan. Dit houdt in dat 2 accounts op het zelfde IP en/of van de zelfde eigenaar niet met elkaar in contact mogen komen. Denk hierbij aan het overzetten van ingame items of currrency.

  - Minimap is toegestaan, speler radar is niet toegestaan. Dit valt onder verboden mods.

  - Elytra glitchen is niet toegestaan.

  - AFK jumpen/cheaten is niet toegestaan.

  - PVP-Loggen is niet toegestaan.

  ------------------

  Planetcraft:

  - Alternatief Account Abuse (Alt-Abuse) is niet toegestaan. Dit houdt in dat 2 accounts op het zelfde IP en/of van de zelfde eigenaar niet met elkaar in contact mogen komen. Denk hierbij aan het overzetten van ingame items of currrency.

  -
  Minimap is toegestaan, speler radar is daarentegen niet toegestaan. Dit valt onder verboden mods.

  - Block glitchen is niet toegestaan.

  - Boat glitchen is niet toegestaan.

  - Pvp protectie omzeilen is niet toegestaan.

  - Griefen van public gebouwen is niet toegestaan.

  - Massa griefen is niet toegestaan.

  - Een home op iemand anders zijn/haar land zetten is niet toegestaan.

  - Uitloggen in een ander land is niet toegestaan.

  - Kunstwerken die op de dynmap te zien zijn (pixelart etc.), zijn niet toegestaan.

  - AFK jumpen/cheaten is niet toegestaan.

  ------------------

  The Battle:

  - Teamen is niet toegestaan.

  ------------------

  Open-Kingdom:

  - Het is verplicht te luisteren naar (OKD) staffleden. Dit geldt op zowel de kingdom teamspeak(s), DDG teamspeak, Discords en de in-game chat. Buiten de eerder genoemde voorbeelden geldt dit niet.

  - Het misbruiken van alt accounts is verboden. Dit is inclusief, maar niet gelimiteerd tot: Alt-accounts gebruiken om informatie te vergaren bij andere/vijandige kingdoms, een ander/vijandig kingdom vernietigen of op andere manieren de sfeer verpesten, account sharing zowel in eigen kingdom als andere kingdoms. Overtredingen op gebied van alt accounts kan leidt tot een ban op alle betrokken accounts en bij een zware overtreding een algemene IP-Ban.

  - Het is verboden spullen over te zetten naar accounts in andere Kingdoms. Spullen die verzameld zijn binnen een Kingdom dienen hier te blijven. Het is niet toegestaan ze zomaar naar je andere account te zetten, ook niet via omwegen of Roleplay.

  - Griefen is niet toegestaan. (Ook niet van andere Kingdoms) Onder griefen verstaan wij: Kapot maken of stelen van iemands bezittingen zonder toestemming, het maken van smalle torens of gaten, het claimen van iemand zijn huis of bezittingen.

  - In het geval dat een account/speler permanent of voor een langere tijd verbannen wordt zijn de eigendommen en/of aandelen hierin van spelers eigendom van het kingdom. In het geval dat een speler graag spullen/eigendommen wilt overnemen moet hij/zij daar toestemming voor hebben van de koning.

  - AFK-Machines zijn niet toegestaan. Onder AFK-machines verstaan wij: Constructies die ervoor zorgen dat je na 5 minuten niks doen niet van de server afgegooid wordt en op een AFK manier een bepaald doel bereiken zoals auto-fishing etc.

  - Traps (valstrikken) zijn niet toegestaan.

  - Grachten/gaten mogen niet breder zijn dan 20 blocks en niet dieper dan 30 blocks.

  - TNT gebruiken op neutraal gebied is niet toegestaan, daarnaast is het gebruik maken van TNT-Minecarts niet toegestaan.

  - Het vermoorden van spelers uit je eigen Kingdom is niet toegestaan.

  - Scammen (oplichten) van andere spelers is niet toegestaan. Dit geldt zowel voor het eigen kingdom als andere kingdoms en voor zowel zilver trades als andere trades.

  - Trade-killen mag, maar met toestemming van de Koning of hertog. Al doe je dit regelmatig, dan kan je kingdom een probleem krijgen bij het handels dorp en kan de toegang van de volgende veiling worden ontnomen.

  - Gebruik van de global shout en radius shout moeten roleplay zijn. Bij het gebruiken van het shout channels, is het de bedoeling dat je roleplay gebruikt. Kingdom 2 speelt zich af in de middeleeuwen, en termen die ze toen nog niet kenden dien je niet te gebruiken. Ook is het niet de bedoeling dat je gaat reageren op mensen en gesprekken die niet bij je in de buurt zijn, want daar had jij normaliter niet vanaf geweten. Verpesten van de roleplay kan een ban opleveren.

  - Het maken van ijstunnels is alleen toegestaan binnen eigen kingdom.

  - Teamen in PVP met een vijandig kingdom is in alle gevallen niet toegestaan.

  - Paarden killen is niet toegestaan buiten reguliere PVP.

  - Het is verboden om de ijstunnel van Onameril naar Empire te gebruiken als je geen lid van Onameril bent!

  - Iedereen mag over de Kaedwin kolonie lopen behalve de stad! De stad geld gewoon als Kaedwin land! Alles wat buiten de stad ligt kan je zien als onbekend en mag je dus ook mensen verwonden.

  - Containers (kisten, dispensers, etc.) locken die niet van jou zijn is niet toegestaan.

  - Protected containers gebruiken als muur/schild is niet toegestaan. (Ook niet in kleine schaal).

  - Het is niet toegestaan om zilver over te zetten van/naar alt-accounts of andere spelers middels een "dummy trade" of andere middelen.

  Regels omtrent PVP:

  - Het inbouwen tijdens PvP is niet toegestaan. Onder inbouwen valt: blokken achter het vijandelijk kingdom zetten als zij aanvallen, blokken plaatsen bij een in/uitgang om het dicht te bouwen, en in het algemeen blokken plaatsen om een speler te hinderen tijdens PvP. (Echter mag je wel een blok plaatsen als jij jezelf wilt beschermen tegen pijlen.)

  - Border campen (Bij de grens wachten op de vijand) bij een kingdom is niet toegestaan. Indien je iemand op neutraal aan het volgen bent, mag jij hem niet zonder toestemming achtervolgen op geclaimd gebied. Indien je wel toestemming krijgt, geldt dit als een aanval. Toestemming moet altijd aangevraagd worden bij een hertog/koning.

  - Als je buiten een 1/3de aanval op vijandig land staat is het WEL toegestaan om daar te staan/te lopen, echter is het niet toegestaan om te PvP'en. In andere woorden, de vijand van wie het land is mag jou WEL killen maar jij mag terwijl je op VIJANDIG land staat GEEN kill maken op spelers van dat betreffende kingdom of haar allianties. Ongeacht de situatie ben JIJ schuldig als jij op vijandig land een kill maakt. Terugslaan mag (i.v.m. knockback etc.) echter nogmaals, als je een kill maakt, ongeacht de situatie ben jij schuldig.

  - Tussen de uren 00:00 en 12:00 is PvP niet toegestaan. Echter als jij op vijandig land bent geldt de bovenstaande regel en mag je dus WEL gekilled worden maar zelf niet een kill maken. Daarnaast kan je een ban ontvangen.

  - Aanvallen op een ander Kingdom mag alleen met toestemming van een hertog of koning en duurt maximaal 30 minuten.

  - Het aantal mensen met wie je aanvalt is maximaal 1/3 van het aantal van de verdedigende partij.
  - Je mag tijdens een aanval maximaal 5 minuten in de spawn blijven.
  - Als je bent teruggedreven tijdens een aanval ga je niet terug het land op. Dit telt als een tweede aanval.

  - Neutrale rivieren mag je volledig volgen het andere kingdom in. (Als een kingdom een dam plaats in de rivier dan geld het gebied achter de dam als LAND). In die rivier mag je dus wel PVP'en.

  - Het is NIET toegestaan om in de ijstunnel te achtervolgen bij de outposten op het nieuwe gebied. Je mag TOT de tunnel achtervolgen, NIET verder!

  Maximum aanvallen per week: 5
  Aanvallen met allianties mag zolang de 1/3de regel niet wordt verbroken!
  (Dus de geallieerde kingdoms samen worden gezien als een groep.)
  Eisen:
  1: Als het koninkrijk dat je gaat aanvallen een hertog en/of koning online heeft.
  2: Als je het desbetreffende koninkrijk nog niet hebt aangevallen diezelfde dag.
  3: Als er geen aanval bezig is op de desbetreffende locatie van dat kingdom.
  4: Als je onder het maximum aantal aanvallen per week zit.

  Als een kingdom een ander kingdom uitlokt gelden de volgende regels:

  Aanvallend kingdom:

  - Aanval duurt 60 minuten.

  - 100% aanval, iedereen mag het land op.

  - Screenshot is slechts 24 uur geldig.

  Verdedigend kingdom:

  - Zodra je tegenstanders ziet of er wordt een kill gemaakt is uitloggen verboden.


  Consequenties:

  - PL pakt iets uit hertogenopslag en geef het aan het KD dat aanvalt.

  - PL geeft een stuk land tijdelijk weg aan het aanvallend kingdom.

  ------------------

  CityCraft:

  - Off-roleplay gedrag is niet toegestaan; CityCraft is voorzien van roleplay en dient zo ook gespeeld te worden. De volgende punten zijn daarom ook niet toegestaan:

  - Zelfmoord plegen tijdens een arrestatie.

  - Blijven Switchen van portals tijdens een arrestatie.

  - Gebruik maken van een PeaceKeeper skin.

  - Jouw gehele valuta weggeven aan een ander persoon.

  - Het verwijderen van een wanted van een vriend.

  - Het Innen van een wanted bedrag van een vriend en/of het delen ervan.

  - Het ontwijken van damage door een safe zone in te rennen is niet toegestaan.

  - PvP-loggen is niet toegestaan tijdens een vuurgevecht of achtervolging.

  - AFK cheaten is niet toegestaan (AFK kick omzeilen).

  - Het spelen op een alt of uitwisselen van spullen tussen 2 van jouw account's is op geen enkele wijze toegestaan, tenzij anders vermeld door lead. (Alt-account abuse)

  - Lootkillen is niet toegestaan.

  - Startersgeld abuse is niet toegestaan (geld geven aan andere accounts om zo snel aan geld te komen)

  - Redshard scams zijn niet toegestaan.

  ------------------

  Creative plots:

  - Grote redstone "lag-machines" bouwen is niet toegestaan. Dit zorgt er voor dat onze servers langzamer gaan en dat de speelervaring minder wordt. Dit willen wij voorkomen.

  - Het gebruik maken van cheated items (bijvoorbeeld lvl 127 enchants) is niet toegestaan. Deze items kan je via verboden mods inspawnen of kopiëren van anderen. Dit is niet de bedoeling.

  - Het inspawnen, of in bezit hebben, van ongepaste heads is niet toegestaan. Voorbeeld hiervan is (net als bij ongepaste skins) een Hitler hoofd, geslachtsdelen of andere aanstootgevende dingen.

  - Het spammen van het TPA command is niet toegestaan. Dit houdt in dat jij vaak achter elkaar /tpa {naam} gebruikt waardoor iemands chat helemaal vol staat met jouw TPA aanvragen.

  ------------------

  Skyblock/Acid Island:

  - AFK minen/farmen is niet toegestaan. Ook het gebruik van farms die meer lag veroorzaken dan de bedoeling is, is niet toegestaan, bij twijfel navragen bij een stafflid.

  - Het gebruik maken van deathtraps, of op andere manier medespelers killen is niet toegestaan.

  - Het afk staan in de buurt van een irongolem farm, of vergelijkbaar, is niet toegestaan.

  - Het scammen, of op andere manier oplichten, van je medespelers is niet toegestaan.

  - Het maken of gebruik van van duplicators is niet toegestaan.

  - TPA spammen is niet toegestaan.

  - Griefen van andere spelers is niet toegestaan.

  - PvP-Loggen is niet toegestaan.

  - Spelers de PvP-arena in duwen is niet toegestaan!

  - Teamen (in het PvP gedeelte) is niet toegestaan!

  - Het is niet toegestaan om meer dan 10 spawners op je eiland te hebben op skyblock (inclusief de nether).

  ------------------

  Survival:

  - Griefen is niet toegestaan.

  - AFK cheaten, op welke manier dan ook, is niet toegestaan.

  - Het killen van spelers buiten de PvP-zone is niet toegestaan.

  - Het spammen van het /TPA command is niet toegestaan.

  - Automatische farms zijn toegestaan, maar mogen maar een maximum van 25x25x25 blocks blocks zijn. Burn-out farms **niet** toegestaan.

  - Spelers oplichten is niet toegestaan.

  - Chunkloaders zijn niet toegestaan.

  - Overclaimen is niet toegestaan.

  ------------------

  Castle Defend:

  - Crossteamen is ten strengste verboden. Dit houdt in dat jij samenwerkt met iemand in het andere team om zo jouzelf, de andere spelers of een specifiek team te boosten.

  - Het vertonen van toxic gedrag wordt niet gewaardeerd en is hiermee verboden.

  ------------------

  Teamspeak:

  - Gebruik van personal teamspeak badges is NIET toegestaan

  - Niet gebruik maken van een voice morph zoals clownfish.

  - Niet spammen in de chat.

  - Niet schelden en of schreeuwen/roepen in channels als de aanwezige mensen daar last van
  ondervinden.

  - Geen seksueel getinte gesprekken voeren of spelers aanzetten tot het bekijken van site's die niet de bedoeling zijn. Houd rekening met onze jongere spelers.

  - Geen reclame maken d.m.v. linkjes (Youtube, Twitch etc.), twitter accounts die verwijzing geven naar een Youtube kanaal/Twitch kanaal of profielfoto's.

  - Het gebruiken van Teamspeak bugs is niet toegestaan.

  - Het is niet toegestaan om een onbeleefde/aanstootgevende profielfoto te hebben.

  - Het is niet toegestaan privéchannels bezet te houden door middel van een musicbot.

  - Wees aardig/beleefd tegen je mede teamspeak users.

  - Gebruiken van Soundboard is NIET toegestaan.

  - Zeur niet om een rank/unban. Unbans gaan via forum.dusdavidgames.nl

  - Geluidsopname maken is wel toegestaan tenzij je in een staffchannel zit of een stafflid dat anders vermeld

  ------------------

  Forum:

  - Dubbelposten is niet toegestaan.

  - Vervelend gedrag tegen staffleden of spelers is niet toegestaan.

  - Spammen is niet toegestaan.

  - Het is niet toegestaan om op een nieuw account terug te komen als je verbannen bent op een ander account.

  - Het is niet toegestaan om niet-beargumenteerde haat topics te maken. Kritiek mag, haat is niet gewenst.
   
  #1 DDG Server, 31 aug 2018
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 jul 2019
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie