Gesloten Minetopia - Economie PATENT UPDATE!

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 6 apr 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  315
  Leuk Bevonden:
  912
  Beste Minetopia Spelers,
  Via deze forum post willen wij jullie mededelen en informeren over de nieuwste update van het Ministerie van Economie. Vanaf deze update is het namelijk niet meer Economie die kleding seizoenen gaat produceren, maar ligt het in handen van jullie! Hoe het precies werkt en wanneer je ervoor in aanmerking komt leggen we hieronder uit in deze forum post.

  Wat is patent kleding?
  Patent kleding is kleding die speciaal en alleen voor jouw als kledingwinkel is geproduceerd. Dat betekend dus dat jij een uniek aanbod zult krijgen in je winkel. Heb je al meer dan een maand een actieve kleding KvK? Dan kom je al in aanmerking hiervoor! Als eigenaar is het mogelijk om maandelijks een eigen kleurcode vast te laten leggen. Deze aanvraag zal gekeurd worden door het Ministerie van Economie, daarna wordt je aanvraag goedgekeurd, dan ontvang je je eigen unieke non-enchanted of enchanted patent. Met dit patent zal het mogelijk worden om je eigen kleding te gaan produceren.

  Aan welke voorwaarden moet de patent aanvraag voldoen?
  Natuurlijk is het super leuk om je eigen kleur in game te kunnen brengen. Er zijn wel een aantal zaken waar je aanvraag aan moet voldoen. Als eerste is het helaas niet mogelijk om kledingkleuren te gaan produceren die al in game zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de economische kleding seizoenen, alle graycoin seizoenen, fabriekskleding, thema setjes maar ook alle quest kleding en staff kleding zijn helaas niet toegestaan. Verder is het ook niet mogelijk om een patent aan te vragen die te veel lijkt op kleuren die al in game zijn. Wel is het mogelijk om kleuren die alleen voor de Uniq seizoenen zijn gebruikt aan te vragen.

  Wat kun je met een kleding patent produceren?
  Ben jij de gelukkige eigenaar van een kleding Patent? Dan is het nu mogelijk om wekelijks kleding te gaan bestellen. Hiervoor kun je terecht in Inkoop Downtown voor de non-enchanted items en in Inkoop The City voor de enchanted items. Hier zal het mogelijk zijn om wekelijks jouw bestelling te plaatsen.

  Malibu
  Voor Malibu inwoners met een eigen kledingwinkel zijn er nog meer leuke voordelen. Speciaal voor jullie is er een extra assortiment tot jullie beschikking gesteld. Denk hierbij aan suits, kerstpakjes enz. Sommige artikelen zullen een heel jaar beschikbaar zijn, waar anderen seizoensgebonden zullen zijn. Zo zullen kerstpakjes alleen in de winter te bestellen zijn en bijvoorbeeld de sportbroeken alleen in de zomer.

  Meer informatie
  Enthousiast? Of op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje onze publieke website economie website: http://ddg.fyi/miecomt of op de publieke patent website http://ddg.fyi/patenteco

  ~ Ministerie Economie

  Officiële DDG Server pagina's
  @DDG_Server
  @DDGServer
  @ddgserver
  David
  David2


  Volg ook onze Youtube Partners
  Kwartier Granzier
  EenGameStad
  Duffy Games
  Vlekkeloos
  Potgrond
  Edeldier
  DeSerialGamer
  MAX
  _Stroopwafel
  MrPugg
  PlotTwist
  Willem Bouwens
  Jvvidea
  LyniePower
  GameScopR

  Kaashapje
  HetIsJari
  Biemmm
   
  #1 DDG Server, 6 apr 2020
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 apr 2020
  Ruwbix en Sandwichservais vinden dit leuk.
 2. Jelcoo
  Offline

  Jelcoo DDG Kenner

  Lid geworden:
  16 jul 2018
  Berichten:
  54
  Leuk Bevonden:
  1
  Dus als ik het goed begrijp is de kans dat hij word goedgekeurd 100%
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie