Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Wie is GamendeOpa?

Status
Niet open voor verdere reacties.

GamendeOpa

DDG Legende
Hallo daar DDG Spelers,

Ik ben al een poosje lang actief op het DDG Forum, maar mezelf nog nooit echt voorgesteld. Dat ga ik vandaag maar is doen. Mijn naam is Patrick. Sommige van jullie zullen me vast wel kennen van MineTopia of van YouTube. Ik heb namelijk zelf een YouTube kanaal met 1600+ Subscribers. Een paar grote doelen heb ik nog te bereiken op DDG. Die ga ik jullie ook in dit topic vertellen. Ik zit in de 3de klas van mavo en volgend jaar waarschijnlijk me examen jaar :)

Wat wil ik nog bereiken?

Een aantal dingen zou ik graag nog willen bereiken op DDG. Als eerste over de MineTopia inhoud. Ik zou uiteindelijk een groot & beroemd bedrijf hebben, Vele miljoenen op me bank hebben en plezier hebben. MT-Staff zou ik ook zeer leuk vinden, maar dat is niet me einddoel waar ik naar streef. Buiten MineTopia zou ik graag nog wel Forum / Server Support worden. Ik ben namelijk nu al een tijdje actief op het forum, aangezien ik dus later nog een Forum Support wil worden. Ik vind het erg leuk om mensen hun vragen te beantwoorden en mensen te helpen! Ook al wordt ik geen Forum Support ik zal mensen blijven helpen aangezien ik dat gewoon heel leuk vind en het me een goed gevoel geeft.

Carriére binnen MT

Momenteel ben ik level 12. Dat is een redelijk hoog level, maar hoe ben ik daar gekomen. Door gewoon hard te werken en nooit opgeven als het niet lukt. Mijn eerste bedrijfje waar ik mee begon lag afgelegen in de stad maar heb gewoon mensen uit het centrum geroepen waardoor nog steeds mensen iets kochten. Ook moet je het slim spelen en slim handelen als je later rijk wilt worden. Momenteel heb ik een casino in The City en kijken of dat gaat uitpakken en of ik er veel geld mee ga verdienen.

Dan heb ik me nu even in het kort voorgesteld. Ik hoop jullie allemaal nog is te spreken op het forum en dat ik later nog bereik wat ik wil gaan bereiken! :)

Met vriendelijke groet,

GamendeOpa
 
Laatst bewerkt:

Uitgelogd_

DDG Held
Opa je weet wel door de regels als forum support mag je GEEN wapens hebben GEEN plots op A-Locatie's en je mag bijna niet meer spelen ivb je teveel weet over de game.. dit is ook bij @UndercoverStitch gebeurt daarom is hij ook geen support meer wil je dit even duidelijk maken voordat je de beslissing maakt..!

~Je Bro GetReadyForMe


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

Uitgelogd_

DDG Held
Ja das leuk om te horen dan maar wilde ff duidelijk maken als je het niet wist ivb je anders je winkel etc. Moet verkopen om forum staff te worden..! ;D


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top