Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Update Planetcraft Manticore - De trainingen en competities!

DDG Server

DusDavidGames
Beste Planetcraft spelers,
Een lange periode terug is het concept "Planetcraft Manticore" bekend gemaakt op TeamSpeak! Planetcraft Manticore is een uitbreiding op de game Planetcraft wat betekent dat Planetcraft Manticore dan ook gebruik maakt van bijvoorbeeld de Planetcraft guns, grenades en healing items. Hierbij is het mogelijk om samen met een team deel te nemen aan een competitie om te laten zien dat jouw team het beste is van de hele server! Benieuwd naar wat Planetcraft Manticore precies inhoudt en wat je ervoor moet doen? Lees dan snel verder!

Team inschrijvingen
Aangezien de aankondiging van Planetcraft Manticore al een behoorlijke tijd geleden is, willen wij graag invertariseren welke teams hiervan nog mee willen doen die zich al eerder hebben ingeschreven. Om hiervan een duidelijk beeld te krijgen, is het nodig dat elk team dat zich wil aanmelden of al eerder heeft aangemeld zich opnieuw inschrijft. Dit kan ingame op spawn bij de Boat House. Dit bevindt zich op x: 10298 y: 54 z: 9609 (naast spawn).
Let op! Voordat jij met je team mee kan spelen aan de competitie moet je je wel ingeschreven hebben. Heb je dit niet? Dan kan je ook helaas niet meedoen.

Inschrijven
Zodra je eenmaal bent aangekomen bij de Boat House kan je een boekje kopen met /shop quickshop. In dit boekje moet je de volgende gegevens invullen:
1. Team Naam -> Wat is de naam van het team?
2. Team Leider -> Wie is de leider van het team? Je kan maar één team leider hebben! (deze hoeft niet bij de teamleden opgeschreven te worden)
3. Team Leden -> Wie zijn de leden van het team? Je kan minimaal 1 en maximaal 7 teamleden hebben!
4. Academy team -> Vul de naam in van het team waaronder dit team als academy team valt!

Academy teams
Een academy team is qua werking hetzelfde als een normaal team. Echter is er wel een verschil tussen een normaal team en een academy team. Een zogenaamd academy team moet je namelijk zien als een backup team van het normale team. Het is dus mogelijk voor dit academy team om mee te spelen in de competities als een individueel team. Mocht het echter zo zijn dat het main team, waar het academy team overvalt, spelers mist dan mogen er maximaal twee spelers vanuit het academy team meespelen in het main team.

Wil jij jouw team als een academy aanmelden? Dan moet jij bij punt 4 aangeven onder welk team je hoort. Je mag dan maximaal twee spelers van jouw team mee laten spelen in het main team!

Trainingen
Als eerst gaat het voor jullie mogelijk zijn om met je teams te gaan trainen. Planetcraft Manticore is namelijk een totaal andere uitbreiding op de gamemode Planetcraft dat ook niet te vergelijken valt met de gun events die er wel eens geweest zijn. Bij de gun events werd er namelijk door ons bepaald met welke guns er gevochten wordt en in dit geval mogen jullie zelf kiezen en zelf tactieken bepalen. Wij willen jullie hiervoor graag de ruimte geven en daarom bieden wij jullie de mogelijkheid om eerst te gaan trainen.

Competitie
Natuurlijk worden er ook op een gegeven moment competities gespeeld. Echter wanneer dat zover is, zal daar een forumpost voor volgen over hoe dit in zijn werk gaat en natuurlijk wat er te winnen valt. Zorg er echter voor dat jij je alvast inschrijft voordat Planetcraft Manticore gaat beginnen met zijn eerste competities hiermee zorg jij er namelijk voor dat jij niet straks achter het net vist dat zou namelijk jammer zijn! Wel kunnen wij jullie vertellen dat er gedurende de competitie gespeeld gaat worden om punten. Des te meer punten jouw team heeft, des te hoger de rank van jouw team zal zijn. Ook is het voordeel van een hogere rank dat je kans maakt op steeds betere prijzen!

Benieuwd op welke manieren je punten kan verzamelen? Check dit en meer in het officiële Planetcraft Manticore document.

Tot slot...
Planetcraft Manticore zal voor jullie op vrijdag 11 juni om 20:30 te joinen zijn! Wees dan vooral ook aanwezig bij het TeamSpeak moment waar meer verteld gaat worden over Planetcraft Manticore en waar ook genoeg ruimte is voor jullie om vragen te kunnen stellen! We hopen jullie vrijdag te zien en hopen dat jullie er veel zin in hebben!

~ Planetcraft Lead Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Top