Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Update PC Crate & Nieuwe Currency???

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Planetcraft spelers,

Voor wie Woensdagavond op teamspeak al heeft meegeluisterd heeft het waarschijnlijk al mee gekregen! Naar aanleiding van dat teamspeak moment krijgt iedereen een herhaling of voor sommige totaal nieuwe informatie! Lees dus snel verder!


Er is een PLANETCRAFT Crate in DDG Lobby!!

Er staat momenteel een nieuwe crate in de lobby! Namelijk de PC Crate! Hieruit zullen enkel en alleen Planetcraft gerelateerde items komen en in het bijzonder maar liefst 3 NIEUWE Currencies, naast de bestaande en bekende Credits en Dollars! Deze 3 nieuwelingen zijn voorlopig enkel te verkrijgen in deze LOBBY Planetcraft crate.. Deze Crate zal via de DDG SHOP te verkrijgen zijn, en staat ongeveer een weekje in de shop!


Lunar Stars?

Lunar Stars is de nieuwste currency, die ook zichtbaar zal zijn in het scoreboard. Deze is van de 3 nieuwelingen misschien wel het meest belangrijke! We hebben meer dan 3 jaar geleden Planetcraft gestart, en de “paid” currency is altijd credits geweest, of crate keys.
Beiden zullen niet verdwijnen, maar de vergelijking met Grayshards uit Minetopia is makkelijk te maken. Je zal deze stars voor van ALLES kunnen gaan gebruiken, maar in het speciaal natuurlijk om leuke rewards, skins en vehicles te halen in de in-game STAR shop, te vinden in het Planetcraft HQ gebouw op spawn.
In deze shop zal een constant wisselend aanbod te vinden zijn, dus neem zeker een kijkje eens in de zoveel tijd, met wat er nieuw is! Deze Stars kunnen OOK nodig zijn voor toekomstige veilingen, en zoals gezegd, momenteel zijn stars enkel te verkrijgen via de Lobby Planetcraft crate, al zullen er vanaf volgende maand ook andere opties voor zijn,
waaronder daily rewards, en te koop in de DDG server shop.


Water-Credits

Wat ook uit de PC Crate komt zijn de Water Credits! Deze credits zullen in een blauw kleurtje direct onder jouw normale credits te zien zijn in het scorebord of via het command /watercredits! Het is dus een digitale Currency, en anders dan bij credits en dollars, voorlopig niet opneembaar. De water credits zijn dus voor eigen gebruik voor nu, tot nader order.
De naam verraadt het misschien al een beetje maar met deze Water Credits kun jij Maritieme Grenzen kopen ook wel het stuk water bij je land! Deze maritieme water grenzen, ook wel “water landjes” genoemd, zijn inmiddels al te zien op planetcraft.nl, op de dynmap. Mogelijk heeft nog niet elk land hun stuk water beschikbaar, maar maak je geen zorgen, deze komt er zo spoedig mogelijk aan!

Er zijn echter een paar belangrijke dingen om te onthouden!
  1. Enkel de daadwerkelijke landeigenaar kan het aanliggende Water gebied aanschaffen. Hier is geen uitzondering op. Je kan dus ook geen water gebied kopen, zonder het land te bezitten.
  2. Deze Currency is enkel uit de pc crate te krijgen op dit moment!
  3. De prijzen van deze watergrenzen zullen te vinden zijn in de landen verkoop docs die al bestaat (lhttp://planetcraft.dusdavidgames.nl/landen-docs/)
  4. Voor de geinteresseerden, Water credits gaan volgende maand OOK dagelijks farmbaar zijn, en om het nog makkelijker te maken, kan je earth credits omruilen voor water credits bij een NPC (ook vanaf volgende maand). Let op, dit is geen 1 op 1 conversie. Informatie hierover volgt nog!
  5. Hele kleine (starters)landen zoals een noorwegen 5 en zweden 3 krijgen GEEN maritieme grenzen! Ook Atlantis heeft voorlopig nog geen maritieme grenzen!

Tot slot, worden er geen discussies gestart over water grenzen, of wordt er gereageerd op aanvragen van landen voor meer water, of een aanpassing van een grens. Bij deze stukken water zullen regels volgen, die bij verkoop gemeld worden. In het kort, je mag geen land winnen, wel minen, niet droogleggen. Bruggen mogen, boten mogen. Bij hevig misbruik van je nieuwe waterige aanwinst kan je stuk water ingenomen worden door PC lead.

Evolution Cube?

Het laatste nieuwe item, of eigenlijk currency, is de Evolution Cube! Tevens de enige fysieke Currency. Deze heeft voorlopig dus geen digitale versie, en valt te vergelijken met een FORGE key uit Minetopia, of een recipe book uit het vroegere Kingdom.
Ook deze currency zal uit de PC Crate komen die in de lobby staat!
Met de Evolution Cubes kun je jouw Gear, Zwaarden, Bogen en Schilden upgraden zodat ze nog betere stats krijgen dan dat ze al hadden!
Ook bij deze Currency weer een paar belangrijke punten om te onthouden!

  1. Je kunt enkel items die al enchant zijn upgrade! Een I enchant wordt in dat geval een II enchant etc.
  2. Bij de gear kun je enkel volledige setjes upgrade naar een hoger niveau en dus geen losse delen. (helaas voor de godset dus!)
  3. Omdat dit een fysieke currency is kun je de Evolution Cube dus ook verhandelen onderling!
  4. om iets te upgraden ga je met de juiste aantal Evolution Cube’s naar een pl die het dan voor jou omwisselt!
  5. Op dit moment kun je nog niets omwisselen en enkel de cube’s opsparen! Zodra de items upgradeable zijn wordt dit vanzelf bekend gemaakt, en publiceren we ook de lijst van welke items en gear in aanraking komt voor de Evolution Cube.

Verwacht hierbij dat we oude gear zeer interessant gaan maken. Succes met sparen!


- PC PL’s
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top