Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia | Cosmoquest #8

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers,

Start quest: 11-02-2019
Einde quest: 17-02-2019 om 16:00
Te winnen punten: 1


2rjjlVzL4RDY7d5hjxbM06FuIGBuSpLgu0Jj9-_yWlmNLPpVWOSLykKIOEx_fZhVaBbNjteM1Azf4tNCqJLnk4fOI9cDNEEw3eQb8aRgSyvkgiaHcklqBuuK0mA0t8NrpWdVXT9i


Storyline

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, hebben we de afgelopen dagen flink overlast gehad van stank in Cosmopolitan. Over de gehele stad zijn plekken opgedoken waar het stinkt. Er zijn al verschillende eenheden ingezet om dit probleem te verhelpen, maar niks blijkt te helpen. Dus wij hebben wederom de hulp van jullie spelers nodig! Om hier een einde aan te maken, moeten we het probleem bij de bron aanpakken. Dus waar komt deze stank vandaan? Kan jij dit voor ons uitzoeken? Zit er misschien een verband tussen de plekken waar de stank is ontstaan?

Omschrijving quest

Op verschillende plekken in de stad is er stankoverlast ontstaan, dit is te zien aan de hand van de stank wolkjes. Er is een verband tussen de plekken waar de stank is ontstaan. Wanneer jij dit verband hebt ontdekt, dan weet je waar de stank ongeveer vandaan komt. Je gaat dan naar de plek (oorzaak) van de stankoverlast en noteert de coördinaten in een boekje. Dit boekje lever je in bij de gemeente gesignd als “Quest#8”.

Regels en Prijs

Je kan 500 lobby XP en voor 2 maanden een appartement naar keuze winnen in de TW office. Er zijn ook nog meer prijzen en regels. Lees hiervoor de volgende forum post:

https://forum.dusdavidgames.nl/threads/cosmoquests-seizoen-2.92742/


~Het DDG Server Team

 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top