Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia | CosmoQuest #5

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers,

Start quest: 10-12-2018
Einde quest: 16-12-2018 om 16:00
dd8399866e10f90823fbe2937c0d939d-jpg.jpg


Storyline
De pakjes zijn op pakjesavond bij alle kinderen terecht gekomen dankzij de hulp van MilanMTP. De schurk Klaver de Hond hebben we deze avond niet gezien. Maar waarom werd er dan verwezen naar pakjes in zijn schuilplaats? Waar gaat hij dit vandaan halen?

Omschrijving quest:
Zoek uit van wie of wat Klaver de Hond de pakjes gaat stelen! In de stad zijn diverse rode uitroeptekens met signs geplaatst. Op deze signs staat een hint. In totaal zijn er 6 HINTS te vinden. Dit verwijst naar van wie of wat de pakjes gestolen worden. Als je antwoord weet, schrijf je dit in een boekje en lever je het in bij de gemeente. Het boekje moet je signen met “Quest #5”.

Regels:
Je mag maar 1x per persoon een boekje inleveren. Het eerste boekje dat je inlevert telt dus mee voor de trekking. Het gaat niet om wie de snelste is. Je hebt een WEEK de tijd. Aan het einde van de week worden alle goede antwoorden in een random loterij gestopt en wordt er dus een WILLEKEURIG iemand met het goede antwoord gekozen. Ook kan je niet winnen als je eerder dit seizoen al een quest hebt gewonnen.

Prijs:
Appartement 37-5A is voor 2 maanden lang in jouw bezit. Het maakt niet uit welk level je bent. IEDEREEN kan dus meedoen en winnen! Ook maakt het niet uit of je al de maximale hoeveelheid plots hebt. Let er wel op dat er geen overdrachten mogelijk zijn hierop.

Waar moet ik zoeken?
Je kan in de gehele stad Cosmopolitan zoeken. Denk er wel om dat wij alleen dingen voor de quests verstoppen op plekken die voor IEDEREEN toegankelijk zijn. Dus kan jij ergens bij met alleen een hoge fitheid? Dan ligt daar dus niks, omdat dat dus niet voor iedereen toegankelijk is. Dus twijfel je of er op een bepaalde locatie iets verstopt is? Dan vraag je je jezelf dus af of iedereen bij die plek kan komen. Op plots van spelers kan het dus niet liggen. Wel bijvoorbeeld aan de buitenkant van gebouwen van spelers.


Heel veel succes met de QUEST #5! De vijfde quest in de reeks van 7! Zorg dus dat je één van degenen bent die een goed antwoord inlevert, en wie weet ben jij wel de winnaar van de QUEST #5!

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl! Maak nieuwe vrienden en deel mee aan de quest!

Al enthousiast? Wij wel!


~Het DDG Server Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top