Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten MINETOPIA | CosmoQuest #4

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Spelers,

Start quest: 3-12-2018
Einde quest: 9-12-2018 om 16:00

8ZOWPuDnEo0nudCu2j5YdbalTa4mcfuoGgxDx2Q1nFsYHyskRjwlXv5UnUkk0Zs_kg3pqfd2vDGPdxsC9CHvuShMz-ib8-TxztdlcXwZKjBV5NmjPjwN-i4mExvfYz1rMK0PamLZ


Storyline
Dankzij danboy63 zijn hulp hebben we de schuilplek van Klaver de Hond kunnen achterhalen. Dit was namelijk ergens in de metrogangen bij een verlaten station! Helaas was hij niet thuis. Wel stond zijn computer nog open. Hij is iets slechts van plan, maar wat is voor ons nog onduidelijk. Op zijn computer stond iets over pakjes. Het is deze week Sinterklaas, dus zou hij misschien hier iets mee willen doen! Door de stad zijn zwarte pieten bezig met het rondbrengen van pakjes. Zoek de pieten en houd de pakjes in de gaten, zodat Klaver de Hond er niks mee kan doen!


Omschrijving quest:
Door de stad zijn 8 pakjes neergelegd door de Zwarte Pieten. Op deze pakjes staan nummers. Aan jou de taak om de pakjes te vinden en alle nummers die erop staan bij elkaar op te tellen. De uitkomst daarvan schrijf je in een boekje en lever je in bij de gemeente. Dit boekje sign je met “Quest #4”.
Hint: Waar komen pakjes vandaan en waar eindigen ze?


Regels
Je mag maar 1x per persoon een boekje inleveren. Het eerste boekje dat je inlevert telt dus mee voor de trekking. Het gaat niet om wie de snelste is. Je hebt een week de tijd. Aan het einde van de week worden alle goede antwoorden in een random loterij gestopt en wordt er dus een WILLEKEURIG iemand met het goede antwoord gekozen. Ook kan je niet winnen als je eerder dit seizoen al een quest hebt gewonnen.


Prijs
Appartement 37-4A is voor 2 maanden lang in jouw bezit. Het maakt niet uit welk level je bent. Iedereen kan dus meedoen en winnen! Ook maakt het niet uit of je al de maximale hoeveelheid plots hebt. Let er wel op dat er geen overdrachten mogelijk zijn hierop.


Waar moet ik zoeken?
Je kan in de gehele stad Cosmopolitan zoeken. Denk er wel om dat wij alleen dingen voor de quests verstoppen op plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Dus kan jij ergens bij met alleen een hoge fitheid? Dan ligt daar dus niks, omdat dat dus niet voor iedereen te bereiken is. Dus twijfel je of er op een bepaalde locatie iets verstopt is? Dan vraag je je jezelf dus af of iedereen bij die plek kan komen. Op plots van spelers kan het dus niet liggen. Wel bijvoorbeeld aan de buitenkant van gebouwen van spelers.

In geheel Cosmopolitan kan je zoeken. In huizen en andere gebouwen van spelers hoef je niet te zoeken, hier ligt niks.

Heel veel succes met de QUEST #4! De vierde quest in de reeks van 7! Zorg dus dat je één van diegenen bent die een goed antwoord inlevert en wie weet ben jij wel de winnaar van de QUEST #4!

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! Maak nieuwe vrienden en deel mee aan de quest!

Al enthousiast? Wij wel!

~Het DDG Server Team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top