Gesloten MINETOPIA | CosmoQuest #3

Discussie in 'Nieuws & Updates' gestart door DDG Server, 25 nov 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  309
  Leuk Bevonden:
  905
  Beste Spelers,

  Start quest: 26-11-2018
  Einde quest: 02-12-2018 om 16:00


  [​IMG]
  Storyline:
  Dankzij de hulp van Zeeppompje zijn alle eekhoorns veilig op het feest aangekomen. De burgemeester en het ministerie van Justitie willen graag weten waar Klaver de Hond zich bevindt. Daarvoor hebben we wederom jullie hulp nodig! Klaver de Hond was namelijk heel even op het feest aanwezig. De politie zag hem en hij sloeg op de vlucht. Een politieagent wist hem nog neer te kunnen schieten. Probeer erachter te komen waar zijn schuilplaats is! Vanwege de schotwond moeten er toch wel bloedsporen te vinden zijn die naar zijn schuilplek leiden?


  Omschrijving quest:
  Vind de schuilplaats van Klaver de Hond. Volg daarvoor ook zijn bloedsporen die zijn achtergelaten. Wanneer je de schuilplaats hebt gevonden, noteer je de locatie in een boekje en lever je die in bij de gemeente. In het boekje zet je de coördinaten van de ingang van de schuilplek. OF maak een screenshot van de schuilplek via gyazo bijvoorbeeld en zit de link daarnaartoe in een boekje. Het boekje dat je inlevert sign je met “Quest #3”.


  Regels:
  Je mag maar 1x per persoon een boekje inleveren. Het eerste boekje dat je inlevert telt dus mee voor de trekking. Het gaat niet om wie de snelste is. Je hebt een WEEK de tijd. Aan het einde van de week worden alle goede antwoorden in een random loterij gestopt en wordt er dus een WILLEKEURIG iemand met het goede antwoord gekozen. Ook kan je niet winnen als je eerder dit seizoen al een quest hebt gewonnen.

  Prijs:
  Appartement 37-3A is voor 2 maanden lang in jouw bezit. Het maakt niet uit welk level je bent. IEDEREEN kan dus meedoen en winnen! Ook maakt het niet uit of je al de maximale hoeveelheid plots hebt. Let er wel op dat er geen overdrachten mogelijk zijn hierop.


  Waar moet ik zoeken?
  Je kan in de gehele stad Cosmopolitan zoeken. Denk er wel om dat wij alleen dingen voor de quests verstoppen op plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Dus kan jij ergens bij met alleen een hoge fitheid? Dan ligt daar dus niks, omdat dat dus niet voor iedereen toegankelijk is. Dus twijfel je of er op een bepaalde locatie iets verstopt is? Dan vraag je je jezelf dus af of iedereen bij die plek kan komen. Op plots van spelers kan het dus niet liggen. Wel bijvoorbeeld aan de buitenkant van gebouwen van spelers.


  In geheel Cosmopolitan kan je zoeken. In huizen en andere gebouwen van spelers hoef je niet te zoeken, hier ligt niks.

  Heel veel succes met de QUEST #3! De derde quest in de reeks van 7! Zorg dus dat je één van degenen bent die een goed antwoord inlevert, en wie weet ben jij wel de winnaar van de QUEST #3!


  Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl! Maak nieuwe vrienden en deel mee aan de quest!

  Al enthousiast? Wij wel!

  ~Het DDG Server Team
   
 2. ErayKDB
  Offline

  ErayKDB DDGGod

  Lid geworden:
  11 mrt 2017
  Berichten:
  1.156
  Leuk Bevonden:
  93
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie