Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia | Cosmoquest #10

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers,

Start quest:
25-02-2019
Einde quest: 03-03-2019 om 16:00
Te winnen punten: 1

OiH3zvdnjlZtOol1n145PuU4d6ifNa4NgP0L7A11a0CCPi6BxaxeXdTIlSAFXXvdnLqDYSczFUNUDi0YzD2Jy4h_FrqK8GZ0TpqtRr-CWM7hmpmJENoDlPPekbbIrBF0xIPoJz16


Storyline
Door Guldinn zijn we erachter gekomen dat de enorme stank in het riool is veroorzaakt door een mens. Er is bij een visser opslag ingebroken en bedorven vis gestolen. Deze bedorven vis stinkt en is in het riool gevonden. Ook de handschoen die hiervoor gebruikt is, is gevonden. Dus dit alles wijst erop dat de stank geen natuurlijke oorzaak heeft en iemand dus bewust de opstopping in het riool heeft gecreëerd. De politie is momenteel druk bezig met het achterhalen van de dader. Zij kunnen jouw hulp wel gebruiken! Zoek uit wie de dader is!

Omschrijving quest
In de stad zijn 9 banners opgehangen op plekken die voor iedere speler toegankelijk is! Op elke banner staat een letter. Het doel is om elke banner te vinden en de letters te noteren. Wanneer jij alle letters hebt gevonden, kan je hiermee de naam van de dader in elkaar puzzelen. Denk hierbij logisch na over de huidige situatie van Cosmopolitan. De naam is wederom gebaseerd op een Minetopia stafflid. Let er op dat de gehele ingame naam van dit stafflid NIET de oplossing is, wel zit er een gedeelte van de naam in het woord. De oplossing bestaat dus uit één woord van 9 letters. Deze naam noteer je in een boekje en deze lever je bij de gemeente in gesigned als “Quest#10”.

Regels en Prijs
Je kan 500 lobby XP en voor 2 maanden en appartement naar keuze winnen in de TW office. Er zijn ook nog meer prijzen en regels. Lees hiervoor de volgende forum post:

https://forum.dusdavidgames.nl/threads/cosmoquests-seizoen-2.92742/

~Het DDG Server team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top