Gesloten Het einde van de Luckyshard in Minetopia..!

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 8 feb 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  285
  Leuk Bevonden:
  853
  Beste Minetopia spelers,
  Aan alles komt een eind, zo ook aan de Luckyshard! Op 7 mei 2018 is in Minetopia de Luckyshard aangenomen als valuta! Het volledig nieuwe systeem wat na de Graycoin kwam en waar mensen gratis hun eigen shards konden verzamelen door online te zijn! Per 10 minuten online tijd kreeg je namelijk 0.0007 Luckyshard, maar zoals vermeld aan alles komt een eind!

  [​IMG]

  Minetopia Luckyshards
  Op 7 mei 2018 zijn we op Minetopia van start gegaan met de Luckyshards. We gebruikten op Minetopia al een tijdje de Graycoin en we waren toe aan vernieuwing, voor ons, maar vooral voor de spelers! Wij hebben gemerkt dat jullie deze update erg goed hebben ontvangen! Jullie konden je eigen shards sparen en je hoefden ze dus niet meer te kopen. Je kon ze uitgeven aan Vending Machines, maar ook bij de Lootcrate avonden en je kon ze uitgeven in de Uniq Shop voor bijvoorbeeld leuke dieren! Hier gaat dus helaas een eind aan komen! De Luckyshard zal verdwijnen uit Minetopia!

  Wat gebeurt er met de Luckyshards?
  De Luckyshards die je nu nog hebt? Maak je daar maar niet druk om!
  Bij dit nieuwe systeem hebben we helemaal aan jullie gedacht en houden jullie gewoon de oude vertrouwde Luckyshards! In Minetopia zal er een speciale Luckyshard Vending komen die jullie speciaal alleen met Luckyshards kunnen openen! Daarnaast kunnen jullie ook nog betalen met de Luckyshards in de Uniq Shop en de Lootcrate avonden. Zijn je Luckyshards op? Dan kan dit helaas niet meer. Deze Vending Machines komen in iedere stad te staan behalve in The Hill en Malibu!
  LET OP! Luckyshards uitgeven kan tot uiterlijk 7 mei!

  Nieuwe Minetopia Valuta
  Als we terug kijken naar het verleden van Minetopia begonnen we met de ''Graycoin''. Deze kon je besteden in de Uniq Shop in Graydale of bij de supergezellige lootcrates! Na een tijdje zijn we veranderd naar de Luckyshard. De valuta waar jullie je eigen shards konden grinden door middel van onlinetime! Ook kwam er een nieuwe, grote Minetopia update die jullie ook erg leuk vonden en dat waren de Vending Machines! Je kan in de Vending Machine betalen met 1 Luckyshard, 2 Luckyshards of 5 Luckyshards. Door de betaling die je hebt gedaan, kreeg je items met een waarde van het bedrag aan Luckyshards die je hebt uitgegeven! Dit vonden jullie geweldig om te doen en dit is ook zeker een geslaagd project geweest! Maar na meer dan een jaar de Luckyshards gehad te hebben, is het nu tijd voor vernieuwing! Namelijk, de GRAYSHARD! Hoe en wat dit inhoudt, gaan we jullie nu vertellen!

  De Grayshard
  De Grayshard zegt het eigenlijk al: de twee Minetopia valuta's gemixt in een, namelijk de Graycoin en de Luckyshard. Naast de naam is er nog veel meer veranderd! Luckyshards kocht je eerst per stuk. Je kon voorheen in de shop 1 Luckyshard kopen en nu kan je Grayshards kopen per 1000. Grayshards zullen dus niet meer per stuk verkrijgbaar zijn. Deze aantallen gaan natuurlijk veel voor jullie veranderen, denk aan Vending Machines, de Uniq Shop en de Lootcrate avonden. We geven jullie een kleine spoiler... De nieuwe vending machines gaan 1000, 3000 en 6000 Grayshards kosten. Verdere prijzen houden wij nog eventjes geheim en zullen jullie zelf achter moeten komen. Succes!

  Het Minetopia Wheel
  Het Minetopia Wheel?! Wat is dat? Dat horen wij jullie nu al denken! Stel je voor. Je loopt in Graydale naar de Vending Machine en je opent een goodybag van 5 Luckyshards en je krijgt hier een gouden hoofd uit. Superblij loop je naar de Uniq om deze te openen. Helaas kom je daar aan en is de Uniq gesloten. Kom morgen maar terug, maar dan ben je er niet? Dan hebben wij nu een oplossing! Wanneer de update live is, zal je geen gouden hoofdjes meer krijgen maar een Minetopia Wheel. Dit is een soort coin die je in je inventory krijgt.
  Zo ziet de coin eruit:
  [​IMG]
  Wanneer je deze in je hand pakt en ermee in de lucht slaat, begint het Minetopia Wheel met draaien! Zo krijg je een schema voor je met welke items erin zitten en begint alles schuivend te draaien! Opeens stopt het wheel met draaien en dan zie jij jouw prijs!
  Dit ziet er zo uit:

  [​IMG] [​IMG]
  Zo kan jij altijd op iedere plek jouw Minetopia Wheel openen!

  LET OP! Dit is gewoon hetzelfde als een gouden hoofd maar dan automatisch! Als jij nog in bezit bent van een gouden hoofd kan je deze inruilen bij de Uniq voor een Minetopia Wheel! Je mag hem natuurlijk ook houden als Collectors Item!

  Het Minetopia Auction House
  We horen jullie al denken! Nog een UPDATE?! Jazeker! Met deze update kunnen jullie in de chat het /auctionhouse command uitvoeren! Je opent dan het Minetopia Auction House! Zie het Minetopia Auction House als een online veiling! Danny026 (Admin van Minetopia) kan in het Auction House een item plaatsen waar jullie met z'n allen op kunnen bieden met de vernieuwde Grayshards! Er zitten wel wat regels aan verbonden!
  • Je moet opbieden met 100 Grayshards (met minder dan 100 Grayshards opbieden is ook niet mogelijk).
  • De veiling duurt een bepaalde tijd die Danny026 instelt. Hij wordt dus NIET verlengd!
  • Wanneer je biedt, kan je je bod niet meer terugtrekken.
  • Je kan niet bieden met meer Grayshards dan dat je hebt.
  • Wanneer je biedt, gaan de Grayshards meteen van je rekening af.
  • Wanneer je overboden wordt, krijg je je Grayshards meteen terug!
  • Wanneer je de veiling wint, krijg je meteen het item in je inventory en de Grayshards worden door het systeem gehouden!
  • Wanneer je een veiling wint, kan je je item NIET meer terug ruilen.
  • Wanneer je hebt geboden en wanneer je offline gaat, blijft je bod gewoon staan! Let er dan wel goed op dat je dan niet meer opnieuw kan bieden als je wordt overboden!

  Hoe het Auction House eruit ziet:

  [​IMG]
  [​IMG]
  Ook hebben we aan de plugin toegevoegd dat je jezelf op private kan zetten! Koop jij op de veiling iets, maar wil jij niet dat mensen weten wat je ervoor hebt betaald, dan kan je op het glasblokje drukken en sta je op private! Dan komt er nog wel door de server een broadcast, maar niet met wat je er voor hebt betaald!

  LET OP! Het glasblokje zal van groen naar rood veranderen!
  Groen = Private AAN // Rood = Private UIT

  Grayshard en Luckyshard boosters
  Ook hadden we in Minetopia de Luckyshard boosters waarmee jullie de boost van Luckyshards omhoog konden krikken! Deze zullen ook aangepast worden naar ''Grayshard Boosters''! Deze zullen nog steeds hetzelfde werken als voorheen alleen dan met een andere naam. Om eventjes een voorbeeld te geven met de nieuwe valuta krijg je nu 7,7 Grayshards als er een 1000% Grayshard Booster aan staat!

  [​IMG]
  De bestaande Luckyshard Boosters gaan dan natuurlijk niet meer werken, omdat het een volledig nieuwe valuta en systeem is. Daarom worden de oude ''Luckyshards Boosters'' automatisch omgezet naar de vernieuwde Grayshard Boosters. De commando's voor de boosters zijn ook veranderd. Als je nu /booster typt krijg je een lijst met al jouw boosters. Voorheen kreeg je alleen te zien hoeveel Luckyshard boosters je had. Nu zie je dus je Luckyshard boosters, Goldshard boosters en Grayshard boosters. Heb jij nog Uniq boekjes met een Luckyshard Boosters? Deze kan gewoon omgezet worden bij de Uniq in Graydale!
  Hoe het er nu uitziet als je /booster typt:

  [​IMG]
  Minetopia V.I.P. Cards
  Zoals jullie nu weten krijg je elke 10 minuten een x aantal Grayshards en komen ze uit de lobby crates. Ook kan je ze kopen in de shop voor een x aantal euro's, maar er komt een extra optie bij! Namelijk, de V.I.P. Cards! Je kan met deze update kiezen tussen 3 verschillende cards. Voor een goedkopere, een gemiddelde en een duurdere prijs. Wanneer je deze koopt, krijg je meer Grayshards op een dag dan normaal. Je koopt bijvoorbeeld een V.I.P. Tier 1 Card, hierdoor krijg je 100 Grayshards per dag er extra bij.
  De chat message die je krijgt als je de V.I.P. Card hebt gekocht en je je Grayshards krijgt:

  [​IMG]

  LET OP! Dit is een voorbeeld. Dus er is een grote kans dat dit specifieke voorbeeld NIET in de shop staat!

  Afsluiting
  Wij hopen dat jullie blij zijn met deze update en dat jullie er genoeg nieuwe, maar vooral mooie kansen in zien! Laat de Grayshards maar rollen op de veiling en spin je rond op het Minetopia Wheel! Tot in Minetopia!

  LET OP! Denk jij dat er een fout in het vernieuwde systeem zit of ben je achter een fout gekomen? Meld dit dan direct bij een MT PL! Meld je dit niet dan zullen er consequenties aan zitten.

  ~ Minetopia Lead

  Officiële DDG Server pagina's
  @DDG_Server
  @DDGServer
  @ddgserver
  David
  David2


  Volg ook onze Youtube Partners
  Kwartier Granzier
  EenGameStad

  JustChrisNL
  Rotjoch
  FLORIS
  Duffy Games
  Dooms Day
  Vlekkeloos
  Potgrond
  Edeldier
  DeSerialGamer
  MAX
  _Stroopwafel
  MrPugg
  PlotTwist
  Willem Bouwens
  Jvvidea
  LyniePower
  GameScopR

  TheDiamondBar
  Utemo
   
  #1 DDG Server, 8 feb 2020
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 feb 2020
  GraafJesse, YoutubeRomy en Zeveraar vinden dit leuk.
 2. Daannnnnn
  Offline

  Daannnnnn Super DDG lid

  Lid geworden:
  4 jan 2020
  Berichten:
  63
  Leuk Bevonden:
  4
 3. YoutubeRomy
  Offline

  YoutubeRomy DDG Lid

  Lid geworden:
  24 aug 2019
  Berichten:
  8
  Leuk Bevonden:
  0
 4. Stefan_076
  Offline

  Stefan_076 DDG Superheld

  Lid geworden:
  28 mrt 2016
  Berichten:
  500
  Leuk Bevonden:
  103
  Is er ook een versie zonder spelfouten aanwezig?
   
  Craze_ChikkenNL, koning12012 en bas5122005 vinden dit leuk.
 5. Landerrrr
  Offline

  Landerrrr DDG Kenner

  Lid geworden:
  6 jan 2018
  Berichten:
  14
  Leuk Bevonden:
  0
  Stel jou inventory is vol. En je wint een action. Waar gaat het item dan heen? Dropt het gewoon op de grond? of krijg je het wanneer er een plek vrijkomt in jou inventory?
   
 6. koning12012
  Offline

  koning12012 DDG Superheld

  Lid geworden:
  23 jan 2017
  Berichten:
  825
  Leuk Bevonden:
  152
  “De veiling duurt een bepaalde tijd die Danny026 instelt. Hij word dus NIET verlengd!” Zoek de fout!
   
 7. MerelMine
  Offline

  MerelMine Event Manager Projectleider Artist

  Lid geworden:
  15 apr 2014
  Berichten:
  1.332
  Leuk Bevonden:
  375
  Ondertussen zijn alle fouten eruit. Jij reageerde precies op het moment dat we (MissOreoCookie en ik) de boel aan het verbeteren was. ;)
   
 8. Stefan_076
  Offline

  Stefan_076 DDG Superheld

  Lid geworden:
  28 mrt 2016
  Berichten:
  500
  Leuk Bevonden:
  103
  Waren, er staan wel nog een paar kleine fouten in en gekke zinnen :(
   
 9. MerelMine
  Offline

  MerelMine Event Manager Projectleider Artist

  Lid geworden:
  15 apr 2014
  Berichten:
  1.332
  Leuk Bevonden:
  375
  Vertel!
   
 10. Stefan_076
  Offline

  Stefan_076 DDG Superheld

  Lid geworden:
  28 mrt 2016
  Berichten:
  500
  Leuk Bevonden:
  103
  bijv deze zin “Vanaf 7 mei 2018 zijn we op Minetopia begonnen met de launch van de Luckyshards.”
   
 11. squeaker_
  Offline

  squeaker_ DDG Held

  Lid geworden:
  17 sep 2017
  Berichten:
  27
  Leuk Bevonden:
  0
  Stefan heeft gelijk, in die zin lijkt het alsof de launch nog steeds bezig is omdat je 'vanaf' gebruikt als iets gebeurt is en nog steeds bezig is. In dit opzicht moet je 'op' i.p.v. 'vanaf' gebruiken. Dit is niet per se een spelfout maar een formuleerfout
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie