Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Grass Is Lava Build Event

DDG Server

DusDavidGames
Grass Is Lava Build Event

Beste Spelers,

Het is tijd voor Grass Is Lava! Deze maand worden er niet alleen Grass Is Lava potjes gespeeld, maar OOK is er een Build Event! Ga jij voor het ontwijken van grass of bouw jij liever zelf de map? Nog beter, doe het beide!

Het Grass Is Lava Build Event!

De Prijzen!*


De eerste plek krijgt een 25 euro giftcard & heeft de keuze uit de prijs van 1 gamemode:
  • Minetopia: 1 persoonlijk setje met eigen kleurkeuze en eigen naam. Met de lore: Bouwer Grass Is Lava map & 2 goldcoins!
  • PlanetCraft: Hardcore Club Pakket (30 dagen) en een Pink Sheep Companion!
  • Classic: 1 Platina rank + 2 creative plots premium plots + 100 castle defend beloningen
  • SMP: Premium pack + een Boxer pet
2de: Een 30 euro giftcard
3de: Een 25 euro giftcard

*Alleen de plot owner kan een prijs winnen.

Hoe werkt het Build Event?
Het is de bedoeling dat jullie zelf een Grass Is Lava map maken die ook daadwerkelijk gespeeld kan worden! Dit doe je op Creative Plots door een Grass Is Lava plot aan te maken door naar “/warp buildevent” te gaan en een plot te claimen! In deze plotwereld kan iedereen worldeditten en is je plot 300 bij 300, genoeg bouwruimte dus! Op dit plot bouw je in het midden een grasveld waar de game op gespeeld kan worden, maar alleen een beetje gras is natuurlijk saai. De grootste uitdaging voor jullie is dus om hier iets leuks omheen te maken! Voor inspiratie en een voorbeeld van een Grass Is Lava map kun je kijken op “/warp buildevent”. Vergeet je plot zeker niet in te schrijven als je graag mee wilt doen aan dit Build Event:
https://ddg.fyi/buildevent en misschien speel je over een tijdje wel in je eigen Grass Is Lava map!

Waar moet je rekening mee houden tijdens het bouwen?
TSisJWtSJjSpDgNYnlXoxcmZA4KwbU14wEnfB4u2kazX7l16Ark3JQLuh4Y9LgpOeyhTDqZzLG8CEf177LvOvHyD29T2NYp89EeZEGQwR3BGTK38puhFwdz9rel0PJdIooKfmn8y

  • Het veld moet vlak zijn, er mag dus niks op het veld staan. Alleen de zijkanten waar men niet kan komen zijn bebouwbaar.
  • Er moet ongeveer 100 man op de map kunnen spelen.
  • Het oppervlakte van het gras moet minimaal 100x100 zijn, dit hoeft niet in een perfect vierkant, maak er wat leuks van!
  • Langs de rand van het speelveld moet een podzol rand met daarachter een stone rand waar barriers op komen. Deze barriers mag je zelf alvast plaatsen, maar dit hoeft niet.

Hoelang hebben jullie de tijd om te bouwen?
Jullie hebben van 1 juni t/m 30 juni 23:59 de tijd om te bouwen! Vervolgens wordt er in de week daarna gekeken naar jullie prachtige bouwwerken door het bouwteam van DDG! Het bouwteam bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt en wie er dus met de prachtige prijzen naar huis gaat! De winnaar wordt bekend gemaakt op 7 juli!

Grass Is Lava Games!

Tijdens deze maand wordt er niet alleen gebouwd, maar ook worden er potjes Grass Is Lava gespeeld! Tijdens deze potjes kun je dan op 2 dingen letten: het gras, maar ook de map is belangrijk. Wie weet haal je daar wel inspiratie uit! Natuurlijk zijn er tijdens deze potjes ook prijzen te verdienen, wat deze prijzen zijn hoor je tijdens de potjes zelf!

Dinsdag 1 juni - 19:30
Zaterdag 12 juni - 19:30
Maandag 21 juni - 19:30
Verder wensen wij iedereen veel succes met bouwen!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Top