Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Update DE TUNNEL SEIZOEN 2 + UPDATES

Daatsiee

Ex-Staff
Beste DDG spelers,

Het is ondertussen al één maand geleden dat DE TUNNEL live is gegaan! Wat betekent dat wij vanaf 1 december met seizoen 2 van DE TUNNEL beginnen! Dit houdt de volgende dingen in:

NIEUWE MAP
Er is hard gewerkt aan een nieuwe map die op 1 december live gaat. Dit is een KERST MAP! Deze Kerstmap bestaat uit ALLE soorten tunnel parkours, behalve de dropper! Het is een grote map waar je dus ook veel coins mee kan verdienen.

RANKED
Ook de ranked map gaat uitgebreid worden met deze Kerst map. De ranked map zal daarom ook langer gaan duren. Haal jij dit Seizoen de 1e plek!? Ranked zal pas op 3 december live gaan, zodat jullie eerst tijd hebben om te oefenen!

EPIC CRATES & Tunnel packs!
Naast de normale crates zullen er ook EPIC CRATES komen waarin je een grotere kans hebt op betere items! Deze kun je in de lobby kopen voor 10.000 coins, of je koopt in de shop een Tunnel pack, dit is een voordeel package die je vooruit helpt in de game en je op de shop kan kopen met onder andere Boosters, Trolls, Crates & Coin boosters! De Tunnel packs zullen 3 december in de shop verschijnen!

EEN NIEUWE TROLL
Er zal bij seizoen 2 ook een nieuwe troll in de game komen; de PUMPKIN SCARE! Wanneer jij deze gebruikt, zal iemand in de game voor een paar seconden een pumpkin op zijn hoofd krijgen!

HEAD SHOP
En als kers op de kaart zullen wij in seizoen 2 een nieuwe head shop krijgen, met onder andere heads van dusdavid, Marnick en de winnaars van ELK seizoen! Dat betekent dat ook JOUW head in de shop kan komen!

Tot zover DE TUNNEL seizoen 2 updates! Heb jij er al zin in? Want wie weet sta JIJ aan het einde van de maand op de 1e plek!

Met vriendelijke groet,

Daatsie
 

Aarde

DDGDonor
Aarde
Aarde
Gaaaffffff! De tunnel is echt een aspect wat ik miste op DDG; Parkour

Verstuurd vanaf mijn C NOTE 2 met Tapatalk
 
Top