Behandeld Winkel wijk voor hoge levels

Discussie in 'Behandeld [Doorgestuurd naar PL]' gestart door Nando_Gaming, 9 jan 2020.

 1. Nando_Gaming
  Offline

  Nando_Gaming DDG Held

  Lid geworden:
  21 aug 2017
  Berichten:
  292
  Leuk Bevonden:
  5
  Op dit moment is het zo dat als je een hoog level bent je in zone 1 bijna niet aan een winkel kan komen behalve in downtown waar het minimum budget voor een tower al best hoog ligt. Hierdoor is het dus voor hoge level spelers bijna onmogelijk om een goed draaiend bedrijf op te kunnen zetten. Wat ik graag zou zien is dat er in graydale of de kaap een extra winkel wijk komt waar specifiek ook de hogere levels winkels kunnen kopen of huren. Dit om te zorgen dat de hoge levels niet worden benadeeld zoals het nu is. Ik heb namelijk genoeg mensen met een lvl van 40 of hoger gezien die namelijk in graydale en de kaap geen winkel konden krijgen door hun level (zeggen ze ten minste) ook staat er bij graydale een bordje waarop staat dat ze aan lage levels voorang geven. Ik hoop dat hier wat mee gedaan kan worden zodat de speel ervaring voor de spelers die al langer spelen niet verminderd hoeft te worden zoals dat nu mogelijk gebeurd. Wat nog een alternatief zou kunnen zijn is dat er eindelijk wel leningen kunnen worden afgesloten waardoor je hoge levels de mogelijkheid geeft om op een makkelijkere manier aan een tower te kunnen laten komen. Echter moet er dan ook een manier komen waardoor er meer mensen in dat soort gebieden komen aangezien er anders niks zal veranderen hieraan.
   
 2. Moestuintje
  Offline

  Moestuintje DDG Held

  Lid geworden:
  10 mrt 2019
  Berichten:
  238
  Leuk Bevonden:
  43
  Beste,

  Ik denk dat dit opgelost is met de aankomende update
   
 3. Nando_Gaming
  Offline

  Nando_Gaming DDG Held

  Lid geworden:
  21 aug 2017
  Berichten:
  292
  Leuk Bevonden:
  5
  Nee het is juist niet opgelost het is juist precies omgekeerd gegaan door de drukke steden alleen door lagere levels te laten doen.
   
 4. PapaWarlord
  Offline

  PapaWarlord Ex-Staff

  Lid geworden:
  2 jun 2015
  Berichten:
  130
  Leuk Bevonden:
  42
  Een beter idee zou zijn om hogere levels toe te staan om winkels te mogen hebben in deze zones. Weliswaar zouden de hogere level spelers een bedrijfsvorm moeten oprichten waarbij belasting wordt betaald over de winst. Zo geef je beginnende spelers de kans om winstgevender te zijn.

  Fraude los je op door een aandelen constructie op naam (Niet verhandelbaar op een stockmarket dus). Lage levelspelers kunnen best samenwerken met een hoger level speler (Anders krijg je gevalletjes van 2e accounts of zaken met vriendjes). Dat gaat als volgt; Een bedrijf knippen we op in 100 aandelen. Een hoger level speler zou in dit geval slechts 40 van de 100 aandelen mogen bezitten en daarmee slechts recht hebben op 40% van de winst. Hij kan best investeren in het bedrijf maar het niet voor 100% bezitten. De eigenaar is nu nog steeds de beginnende speler. De winst wordt dus niet belast.
   
 5. Nando_Gaming
  Offline

  Nando_Gaming DDG Held

  Lid geworden:
  21 aug 2017
  Berichten:
  292
  Leuk Bevonden:
  5
  Heel goed punt! Wat je anders ook nog zou kunnen doen is dat een hoog level speler een bedrijf mag starten en het dus ook op zijn naam mag hebben maar dat hij in totaal maar 60% van zijn aandelen mag hebben. De rest zal dan aan het begin van de gemeente zijn en de gemeente kan deze aandelen dan doorverkopen aan bijvoorbeeld lage level spelers om beide kanten van het verhaal te verbeteren. Deze spelers hebben op deze manier dan alvast een makkelijk inkomen terwijl ze de game leren spelen en ze ook langzaam aan leren hoe je een goede sollicitatie schrijft om ook daar geld te kunnen verdienen. Ook kan natuurlijk een medewerker van een andere winkel aandelen gaan kopen om wat extra te verdienen.
  Fraude zou je ook op kunnen lossen door deze winkels te verplichten met cash te betalen zodat je via co i gecontroleerd kan worden elke zoveel tijd. Ook zou de gemeente bijvoorbeeld bepaalde docs kunnen maken waar de medewerkers van die winkel alleen kunnen toevoegen en niks kunnen verwijderen zodat deze docs gebruikt kunnen worden als check tegen de fraude.
   
 6. PapaWarlord
  Offline

  PapaWarlord Ex-Staff

  Lid geworden:
  2 jun 2015
  Berichten:
  130
  Leuk Bevonden:
  42
  Yess, aan goede ideëen geen gebrek ;). Ik ben er zelf bang voor dat hoge level spelers, lagere level spelers gaan gebruiken om een winkel tegen lagere kosten op te zetten of om er uberhaupt 1 te kunnen openen. Dit specifieke probleem valt op te lossen door het gedeeltelijk te legaliseren. Een winkel bezitten in het zone 1 gebied kan dan als volgt:
  1. Beginnende spelers kunnen, zonder hier belasting over te hoeven betalen, een winkel openen. Een hoger level speler kan dan vervolgens tot 40% bezitten.
  2. Een hoger level speler kan zelf een zaak beginnen en kan de aandelen vrij uitgeven. Een hoger level speler betaald wel belasting over de gemaakte winst. Meerderheidsaandeelhouder is eigenaar, ongeacht de plotregistratie.
  In dit geval mag een hoger level speler de aandelen tot 100% zelf verhandelen. Het idee van de gemeente is niet tevens ook niet verkeerd. Toch denk ik dat veel spelers het anders niet gaan pikken of massaal voor de 40% regeling kiezen.

  Wijziging/adaptie in de wetgeving van minetopia die voor het aandelenbezit zal moeten plaatsvinden zijndie van eigendom, aansprakelijkheid en schuldeiservoorrang.
   
 7. Thijmqn
  Offline

  Thijmqn Sr. Moderator Forum Moderator

  Lid geworden:
  13 jan 2018
  Berichten:
  418
  Leuk Bevonden:
  13
  Hey! Bedankt voor je idee, ik zal het doorgeven!
   

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie