Behandeld Vraag over de Minetopia Resource pack

Discussie in 'Behandeld' gestart door MisterKW, 27 mei 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MisterKW
    Offline

    MisterKW Super DDG lid

    Lid geworden:
    6 apr 2016
    Berichten:
    348
    Leuk Bevonden:
    16
    Hai allemaal,

    Ik heb een vraagje betreft te Minetopia resource pack, als ik deze selecteer in mijn Minecraft gaat deze terug naar de available packs en krijg ik de default Minecraft pack. Ik heb al de Full en Lite versions geprobeerd, maar beide helpen niet. Ik heb de nieuwste versie van Optifine en de 4.0 Texture pack doet het wel bij mij. 5.1 Alleen niet. Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

    Alvast bedankt :)

    -MisterKW
     
  2. MeldKamer
    Offline

    MeldKamer DDG Lid

    Lid geworden:
    17 sep 2017
    Berichten:
    56
    Leuk Bevonden:
    4
    Welke versie speel je?
     
  3. MisterKW
    Offline

    MisterKW Super DDG lid

    Lid geworden:
    6 apr 2016
    Berichten:
    348
    Leuk Bevonden:
    16
  4. koning12012
    Offline

    koning12012 DDG Superheld

    Lid geworden:
    23 jan 2017
    Berichten:
    831
    Leuk Bevonden:
    153
    vreemd, vraagt ie dan Yes of No als je die er in steekt?
     
  5. MisterKW
    Offline

    MisterKW Super DDG lid

    Lid geworden:
    6 apr 2016
    Berichten:
    348
    Leuk Bevonden:
    16
    Nee, hij zet m gewoon automatisch terug naar de available

    Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
     
  6. koning12012
    Offline

    koning12012 DDG Superheld

    Lid geworden:
    23 jan 2017
    Berichten:
    831
    Leuk Bevonden:
    153
    Hmm, vraag het aan iemand van het resoucre pack team.
     
  7. Thomaser
    Offline

    Thomaser DDG Held

    Lid geworden:
    13 jan 2016
    Berichten:
    136
    Leuk Bevonden:
    41
    Beste @MisterKW ,

    Dit is een clientside optie die aan te passen is in de minecraft launcher. Bij opstartinstellingen moet je 'Geavanceerde instellingen' aanzetten. Laat je het me weten als het gelukt is?
     
  8. MisterKW
    Offline

    MisterKW Super DDG lid

    Lid geworden:
    6 apr 2016
    Berichten:
    348
    Leuk Bevonden:
    16
    Beste @Thomaser

    Ik heb geavanceerde instellingen geselcteerd, maar hij doet het nog steeds niet. Heb jij een ander idee? Hij staat zipped in mn resourcepakcs, is dat wel goed? of?

    Mvg,

    - MisterKW
     
  9. Sluwvosje
    Offline

    Sluwvosje Team Cubid

    Lid geworden:
    6 mei 2016
    Berichten:
    131
    Leuk Bevonden:
    39
    Hey,

    Als er in die zipped map een normale map zit, moet je die even kopiëren en in je resource pack folder zetten

    -sluwvosje
     
  10. MisterKW
    Offline

    MisterKW Super DDG lid

    Lid geworden:
    6 apr 2016
    Berichten:
    348
    Leuk Bevonden:
    16
    Is dr niet :(
     
  11. Thomaser
    Offline

    Thomaser DDG Held

    Lid geworden:
    13 jan 2016
    Berichten:
    136
    Leuk Bevonden:
    41
    Hoi @MisterKW ,

    In je .minecraft mapje heb je resourcepacks mapje. Daar moet het .zip bestand in. Als die daar in staat en je joint Minetopia met de juiste versie inclusief Optifine en hij nog niet werkt, probeer hem dan 'Hier Uitpakken'. Als dat óók niet werkt laat het me dan nogmaals weten. Een andere optie zou natuurlijk ook zijn om bij server instellingen je resourcepacks op 'Enabled' te zetten zodat de resourcepack automatisch word ingeladen.
     
  12. MisterKW
    Offline

    MisterKW Super DDG lid

    Lid geworden:
    6 apr 2016
    Berichten:
    348
    Leuk Bevonden:
    16
    Hey @Thomaser ,

    Het lukt nog steeds niet, beide opties geprobeerd. Weet jij of er iets nieuws in is gedaan ten opzichte van 4.0? Aangzien die het wel bij mij deed. Ik weet wel dat ik de nieuweste versie van Optifine heb, en zelf op 1.12.2 speel. T ding is ook, als ik mn pack van de server op enabled zet, duurt het extreem lang voordat ik inlaad op de server. Verder als die aanstaan, kan ik niks aanzetten met mn packs en krijg ik gewoon de default pack. Ook als ik de 5.1 aanklik duurt het lang voordat die m selecteerd en uiteindelijk toch weggooid of mn Minecraft uitgooid. Bij de 4.0 pack gaat die binnen 2 seconden over. Ik kan proberen Minecraft een keer opnieuw te instaleren.

    Mvg,

    - Kevin - MisterKW
     
  13. M D V D M
    Offline

    M D V D M Ex-Staff

    Lid geworden:
    11 jul 2016
    Berichten:
    136
    Leuk Bevonden:
    9
    Hallo, wij kunnen je alleen helpen indien jij de Error code in je Minecraft naar ons stuurt.

    De fout licht mogelijk niet aan de resourcepack zelf, maar een andere reden,
    als jij deze code naar mij toe kan sturen, kunnen wij het probleem oplossen.

    Zoals op ts vermeld is richting jou, kunnen wij alleen iets met de code,
    voor dat we allemaal verschillende reactie 's krijgen, zullen we
    eerst dit even proberen.

    Stuur me dus even een DM op het forum of op de teamspeak.
     
    MeldKamer vindt dit leuk.
  14. Thomaser
    Offline

    Thomaser DDG Held

    Lid geworden:
    13 jan 2016
    Berichten:
    136
    Leuk Bevonden:
    41
    Probleem opgelost!
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie