Melding TOP 10 - Mooiste bouwwerken Minetopia CLASSIC & Minetopia WORLD!

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 8 jul 2020.

 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  309
  Leuk Bevonden:
  904
  Beste DDG & Minetopia World Spelers,
  Het is tijd voor een TOP 10 lijstje op de DDG / Minetopia World Server! Wij willen jullie, de spelers van DDG en Minetopia World meer laten zien dan dat jullie weten wat er is op DDG en MTW! Denk aan.. De mooiste bouwwerken... De rijkste spelers... en nog veel meer..! Lees snel deze forumpost door en kom er achter wat de mooiste bouwwerken zijn op Classic Minetopia en Minetopia World!

  Minetopia... Ministerie van Economische zaken.

  Het Ministerie van Economie onder leiding van Danny026 ligt in Downtown gelegen aan Central Park! In dit ministerie worden alle economische besprekingen gehouden en zijn de directors van het ministerie aan het werk. Ook is hier de Minister aanwezig die in zijn hoge toren kamer hard aan het werk is om het economisch beleid goed te regelen!

  Minetopia Classic - Ministerie van Economische zaken. [-288 -1759]
  [​IMG]
  Minetopia... Ministerie van Binnenlandse zaken.
  Het Ministerie van Binnenlandse zaken onder leiding van Dennisv96 ligt in Downtown gelegen in Central Park! In dit ministerie worden alle besprekingen gehouden over de minetopia steden en worden grote beslissingen genomen om bijvoorbeeld een stad te sluiten! Ook zijn hier de directors van het ministerie aan het werk. Ook is hier de Minister aanwezig die in zijn hoge toren kamer hard aan het werk is om het beleid van de steden goed te regelen!

  Minetopia Classic - Ministerie van Binnenlandse zaken. [-667 -1537]
  [​IMG]

  Minetopia... Openbaar Ministerie

  Het Openbaar Ministerie onder leiding van Minister Larrsss en Officier van Justitie zweistijn ligt in Downtown gelegen aan de hoofdweg in Downtown! In dit gebouw worden mensen voorgedragen voor de rechter om zo hun straf te horen. Ook worden hier verschillende winkels maar ook overheidsinstanties aangeklaagd, omdat advocaten denken of zeker weten dat hun de wet overtreden!

  Minetopia Classic - Openbaar Ministerie. [-662 -1114]
  [​IMG]

  Minetopia... (Oude) Huis van David [Malibu Museum]

  Het oude huis van onze eigenaar maar ook Youtuber in Malibu! Het huis waar onze eigenaar een lange tijd heeft gewoond! Toen hij het huis heeft verkocht en opzoek ging naar een ander huis is er iemand anders in komen te wonen! Dit persoon heeft na een lange tijd dit mooie historische huis geschonken aan gemeente Malibu! De gemeente Malibu heeft er nu een museum van gemaakt waar jullie alle oude dingen van Malibu terug kunnen vinden!

  Minetopia Classic - Malibu Museum. [-922 -2490]
  [​IMG]

  Minetopia... Stockmarket

  Ben jij een Minetopia speler die wel een gokje durft te wagen? Ren dan naar Cosmopolitan, want daar staat de stockmarket! In de stockmarket kan jij aandelen kopen op een bepaald onderdeel in de game! Wanneer jij op het goede moment jouw aandelen verkoopt maak je winst, maar je kan ook zeker verlies maken! Succes!

  Minetopia Classic - Stockmarket. [-1022 -494]
  [​IMG]

  Minetopia World... Openbaar Ministerie!

  Het wetboek is in Minetopia World zeker ook van kracht..! Ben jij een echte boef geweest en moet je voor de rechter komen? Zal dit de plek zijn waar je straf word bepaald en word uitgesproken door de rechter..! Hier wil je dus liever niet komen..!

  Minetopia World - Openbaar Ministerie [3480 // 2066]
  [​IMG]

  Minetopia World... Uniq & De Centrale bank!

  Niet een maar twee gebouwen in een! De Uniq en de Centrale bank! Jullie zullen beide bouwen wel verkennen...! Namelijk van Minetopia zelf! Het mooie grote Uniq gebouw met zijn details is namelijk het oude TimeWalk Office! Daar naast zit de Centrale Bank gevestigd die ook tot heden op Minetopia stond, maar daar is hij ingestort, maar in Minetopia World hebben wij deze weer opgebouwd tot zijn oude staat! Sluit jij hier je lening af?

  Minetopia World - Uniq & Centrale Bank [3318 // 2080]
  [​IMG]

  Minetopia World... De FBI!
  Een erg oud onderdeel van Minetopia brengen we terug in Minetopia World! De FBI! De FBI staat in dit lijstje, omdat ze een prachtig maar vooral modern gebouw hebben!

  Minetopia World - De FBI [3360 // 2204]
  [​IMG]

  Minetopia World... Black Dragon gebouw!
  Black Dragons..! Een erg oud gebouw wat door de jaren nog steeds op de DDG Server te vinden is..! Veel van jullie zullen dit gebouw herkennen van Manticore met als eigenaar JustJoris!

  Minetopia World - Black Dragons [3650 // 2334]
  [​IMG]

  Minetopia World... De legerbasis...!
  De legerbasis van Minetopia World! Niet het mooiste bouwwerk van de server.. Maar wel een van de wat specialere plekken.. Net zoals de FBI is het leger in Minetopia weg, maar deze zal weer terug keren naar Minetopia World..! Ook zat deze legerbasis ergens anders.. Maar door omstandigheden is deze naar hier verplaatst... Kan jij de oude legerbasis nog vinden..? Succes!

  Minetopia World - Leger Basis [2912 // 2461]
  [​IMG]
  Tot slot...
  Dit was alweer de TWEEDE TOP 10 van de DDG / Minetopia World server op de GAMEMODE Minetopia en Minetopia World! Wij hopen als DDG Server dat jullie dit erg leuk vinden om te zien en lezen..! Houd het Forum GOED in de gaten, want binnenkort komt er nog een..! Maar welke.. Houden we nog eventjes geheim!

  ~ DDG Server

  Officiële DDG Server pagina's
  @DDG_Server
  @DDGServer
  @ddgserver
  David
  David2


  Volg ook onze Youtube Partners
  Kwartier Granzier
  EenGameStad
  Duffy Games
  Vlekkeloos
  Edeldier
  DeSerialGamer
  GamenMetMax
  HetIsJari
  MrPugg
  PlotTwist
  Willem Bouwens
  Jvvidea
  LeanYT

  OfficialYouri
  LyniePower
  Kaashapje
  BIEM GAMES
   
  #1 DDG Server, 8 jul 2020
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 jul 2020
  D4mi4nNL en GraafJesse vinden dit leuk.
 2. BiemGamesYT
  Offline

  BiemGamesYT Youtuber

  Lid geworden:
  13 aug 2018
  Berichten:
  17
  Leuk Bevonden:
  1
 3. Maxnlgamer
  Offline

  Maxnlgamer Youtuber

  Lid geworden:
  19 apr 2014
  Berichten:
  152
  Leuk Bevonden:
  42
  Mijn huis is veel mooier!
   
 4. Guldinn
  Offline

  Guldinn DDG Kenner

  Lid geworden:
  30 mrt 2019
  Berichten:
  38
  Leuk Bevonden:
  0
  Het mooiste gebouw van Minetopia is het oude ministerie van Defensie, de huidige bouwacademie in Cosmo.
   

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie