Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Melding The Kingdom: De Update

Status
Niet open voor verdere reacties.

Loodyx

Ex-Staff
Loodyx
Loodyx
None
Duss nu komt weer precies hetzelfde systeem wat vroeger onthoudbaar was en begint het eigenlijk gewoon op de remake kingdom te lijken waar DDG altijd " boven " stond want jullie waren " beter " dan die remake kindomtjes. Maar ondertussen is het hier ook gewoon jaarlijks een reset, waarbij de spelers op hetzelfde tempo weg gaan.

dus eigenlijk mijn vraag, hoe gaan jullie er deze keer voor zorgen dat de aanwas van nieuwe spelers, die niet gegroeid was ondanks een enorme hype voor minecraft in het algemeen, door blijft stromen en dat er mensen blijven spelen? Nu lijkt het namelijk dat het circkeltje gewoon weer rond is en dat er niet veel "spannends" meer kan gebeuren voor mijn gevoel.

~LoodyVuitton
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top