Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Melding The Kingdom: De Update

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers van DDG,

Dit is dé Forum Post met alle globale informatie over de grote Kingdom Update die aanstaande is op de DDG Server! Van PvP, tot roleplay, tot kingdom indeling; we gaan het allemaal stap voor stap bespreken! Welkom bij het nieuwe Kingdom, volledig gratis te spelen op de DDG Server!

Wij hebben al wel een forum post over de PvP aanpassingen gemaakt. In deze forum post zal een kleine samenvatting staan, maar de grootste hoeveelheid informatie kan je via deze link vinden. Verder zal er over de masteries en de relics die al op twitter en in de discord zijn aangekondigd (en ook in de PvP Forum post) een aparte mededeling komen; deze zal of in de vorm van een forum post of in de vorm van een discord post op de Kingdom discord geplaatst worden.


t2KUCeN.png


Map aanpassingen:
Wij hebben de kingdom map zoals deze bij jullie bekend is wat opgeschoond. Naast wat nieuwe planten en bomen op sommige plekken hebben wij wat extra locaties op de map toegevoegd. Wat dit precies is kan je natuurlijk zelf gaan ontdekken!
Ook is het zo dat elk kingdom een hoofdstad zal hebben vanaf het begin. Deze hoofdsteden zie je in een spoiler van bij de omschrijving van de kingdoms!

Ook zal Balkadur een aanpassing ondervinden; balkadur is namelijk gezonken en er zijn een hoop tropische eilanden verrezen rond het balkadur-meer; de Pacifica eilanden! Ook dit gebied zal een 24/7 PvP zone zijn waar je speciale dingen kan gaan halen... hierover volgt later nog meer informatie!
Verder hebben wij, net als bij 2.0, heel de map bebouwd en NPC's verspreid over de map... vind jij iedere NPC?


Vernieuwing regels:
Wij zullen naast dit alles gaan kijken naar aanpassingen in de regels en het ban regelement. Het belangrijkste wat tot nu toe zeker is, is dat raids (voorlopig) uit het spel gaan verdwijnen en dat autobuilden op bepaalde momenten toegestaan wordt. Wel is het zo dat koningen weer zondag oorlogen onderling kunnen gaan regelen, wat bij 2.0 eigenlijk ook het geval was maar amper gedaan werd in verband met de raids die er waren.
Ook zal de aanval regeling herbekeken gaan worden en zal Free Haven opnieuw worden ingedeeld, waarover voor de launch nog een bericht zal komen in
de Kingdom discord.

Het nieuwe normaal; PvP, grinding en paarden:
Wij hebben in de forum post over PvP al een hoop uitgelegd, zoals bijvoorbeeld dat experience terug gaat komen, influence terug in game komt, fire tick terug zal keren en dat Prot IV een rentree zal maken. Maar hoe kom je aan de enchantments voor je gear en wapens? En hoe kom je aan de influence? En hoe kan jij je armour nou gaan maken?

Wij zullen de prijzen voor het maken van armour en wapens verlagen. Het zal dus zo zijn dat je op een begeven moment weer dubs en dubs aan prot IV setjes hebt. De setjes en wapens zal je in de anvil moeten gaan maken. Ook de gold tokens zullen hieruit worden verwijderd, omdat deze volledig uit de game verdwijnen. Je zal dus je armour gewoon met mineralen kunnen gaan maken op een veel goedkopere manier dan bij 2.0 het geval was.
Tim_dingetje.png

Ook is er weer 1 manier om je health te controleren; namelijk gewoon je hartjes! Op de afbeelding hiernaast zie je dan hoe het er (zonder texturepack) uit zal gaan zien.

Experience zal ook, net als de rest van de PvP, terugkeren naar een minecraft-variant; je kan dus weer gaan grinden bij mobspawners zoals jullie in vanillia minecraft gewend zijn. Experience zal echter wel aan de zijkant van je scherm te zien zijn en niet in de exp-balk. Met experience kan je dadelijk je gear repairen en boekjes enchanten via de enchantment table.

Naast de experience en de gapples zonder toxicity, wat te lezen valt in de PvP forum post, zal ook het welbekende, befaamde, vervloekte en beruchte influence terugkeren naar Kingdom! Voor de mensen die hier nog niet bekend mee zijn; met influence kan jij poortjes/deuren openen en blokken breken op een vijandig kingdom om bijvoorbeeld een fort binnen te dringen. Hierdoor zal de PvP dus ook een stuk leuker worden!

De paarden zullen wel zoals bij 2.0 blijven, in grote lijnen... Het is wel zo dat het silver uit de upgradekosten zal worden verwijderd en dat er nog wat andere kleine aanpassingen worden gedaan, hierover later meer informatie!

Ook is het zo dat koningen zelfstandig de allianties mogen gaan bepalen; zij mogen zelf in roleplay naar een kingdom toe gaan om ally, neutraal of enemy te worden. De koning kan dit in praktijk brengen door (met een groep spelers) naar het andere koninkrijk te gaan om daar een bondgenootschap of een oorlogsverklaring af te leveren.

Bosses zullen ook meer terugkeren naar hoe jullie gewend waren; de bosses zullen meer worden gecentraliseerd op de map, waardoor deze meer PvP zullen gaat uitlokken; minder bosses, minder respawn tijd, meer vermaak.


Verschillende kingdoms:
2021-03-04_15.28.59.png


Kingdom Aos:
Aos, het elvenrijk van Bovisti! De Elven van Aos zijn een unieke tak binnen het elvenras. Ze stammen af uit een groepje elven in het oosten van Bovisti. Door hun verleden zijn deze elven wat rustiger en vredelievender dan de rest van Bovisti.

Met Koning Friqouix, hertogin PinkyDahh en hertogen Bushjesman, IAnnii en ItsJustTimmm is dit kingdom niet te stoppen.


MaKxmmm.png
Kingdom Excalor:


Excalor, de halfgod-elven van Bovisti! Deze arrogante halfgod-elven zijn een kruising van de oude Kingdoms Adamantium en Eredon. Hierdoor voelt Excalor nog een connectie met de oude Kingdoms van Bovisti. Ondanks hun vermengde ras, waardoor zij niet meer over magie beschikken, voelt Excalor zich superieur tegenover de andere landen in Bovisti.

Koning BobdeBouwerMC, Hertogin EmmaDePanda en hertogen Hondrix, TvB_ en Joren1102 heten u welkom in Excalor!



Kingdom Kaedwin:
2021-03-06_16.13.29.png


Kaedwin, de handelaren van Bovisti! Dit mensenrijk heeft zichzelf, na het vinden van oude geschriften, vernoemd naar de oude alliantie van Kaedwinnia. Kaedwinnia was de alliantie die in het verleden een einde maakte aan de heerschappij van Empire in Bovisti, maar ook schuldig is aan de experimenten, waardoor de Wild Hunt ontstond..

Koning der Handelaren Jacazzz en hertogen Amparos en Kameels begroeten u in het land van de handel!



2021-02-27_16.58.46.png
Kingdom Kaer:


Ver in het westen van Bovisti, gekenmerkt door grote rivieren en wilde heuvels, bevindt zich het Koninkrijk Kaer. Jaren geleden werden de verschillende oorspronkelijke Kaeriaanse stammen verenigd door de laatste Tilifianen. De Kaerianen zijn een trots, haast arrogant, volk, gekenmerkt door hebzucht naar rijkdom en macht.

Koning DeRodeMan, de Wolf van het Westen en zijn Hertogen Gewoonmeine, dragonq1 en Faevalur verwelkomen jou in het Koninkrijk Kaer!


Kingdom Onameril:
2021-03-04_15.16.18.png


Onameril, de barbaren van Bovisti! In Onameril kende men lang geen eer en was iedereen bloeddorstig! In Onameril vertrouw je niemand, behalve jezelf. Na jaren van plunderingen, hebben deze mensen zich nu op een vaste locatie gevestigd in Bovisti en beginnen ze langzaam steeds meer te lijken op andere landen.

De Barbarenkoning Dverpoort en zijn hertogen Mundeos en Chefbierfles heten u welkom in het rijk der Onameril!


2021-03-04_15.35.02.png
Kingdom Valyria:

Valyria is een rijk uit het verre Tordisti wat samen met de god MyrGaius richting Bovisti is gekomen om nieuw land te veroveren, omdat er te weinig land was in hun oorspronkelijke leefgebied. Valyria is onderdeel van een groter rijk en staat bekend om hun bijzondere en unieke architectuur, maar ook om hun zon, zee en strand.

Koning Bastonia en zijn hertogen Tijmuhn en Yinq_ gaan graag met jouw een nieuw avontuur aan in Valyria!




Roleplay:
Het verhaal van Kingdom speelt zich af na een periode van rust en vrede in Bovisti. Nadat MyrEmpion verdween voor een lange vakantie in Tordisti, kreeg Empire de mogelijkheid om hun rijk op te bouwen met nieuwe gezichten onder leiding van RAGTEMPOS, de dochter van RAGTHANATOS. In absentie van de oppergod trokken er meer goden naar het land van Triton om MyrLumios te ondersteunen in het leiden van de goden, maar Triton bleef op de achtergrond.

De periode van rust lijkt echter over te zijn nu Empire besloten heeft de gebieden rond hun land aan te vallen. Gaat het de Kingdoms lukken om stand weten te houden?


Shop:
Wij zullen terugkeren naar de situatie zoals vóór de OKD 1.6 update bekend was op Kingdom; de crates zullen gaan verdwijnen uit onze game.
In plaats van crates zullen wij namelijk een nieuwe shop-currency in game gaan brengen, die tevens op een redelijk makkelijke manier in game te verkrijgen zal zijn; De Magic Coins!
Deze magic coins kan jij wapens, gear en cosmetics mee kopen bij een speciale NPC. Naast deze munteenheid te kunnen kopen via de shop kun jij deze ook krijgen door dagelijkse bezigheden, zoals bijvoorbeeld daily quests, en bij events.
Verder zullen wij nog een aparte post maken over de shop zodra dit allemaal bekend is!


k4CK2Eh.png


Slot:
Zoals jullie nu hebben kunnen lezen gaat er veel veranderen op kingdom; crates gaan weg, we gaan terug naar Prot IV, in de roleplay keren een paar oude bekenden terug, grinding wordt weer vanilla-achtig, relics en master-crafting komen terug, kortom; Kingdom is terug waar het hoort te zijn! Wanneer de update live zal gaan, gaan we ook op een leuke manier duidelijk maken! Check eens in de zoveel tijd de afbeelding die hierboven dit slot van de forum post staat, waar de datum zichzelf langzaam zal laten zien.... Wanneer hoop jij dat we live gaan? Hebben jullie ook zin in de update?!?

Join voor tussen updates de de Kingdom discord en houd twitter in de gaten!

- Team Kingdom


Officiële DDG Server pagina's
@DDG_Server
@DDGServer
@ddgserver
David
David2

Volg ook onze Youtube Partners
Kwartier Granzier
EenGameStad
Duffy Games
Vlekkeloos
Edeldier
DeSerialGamer
GamenMetMax
HetIsJari
MrPugg
Willem Bouwens
Jvvidea
Landerrrr
X_Hake
LyniePower
Kaashapje
Chayen
Zeveraar
 
Laatst bewerkt door een moderator:

dragonq1

DDG Superheld
dragonq1
dragonq1
None
JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN KAER!JOIN
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top