Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Update The Battle - Update

Relevant1997

Ex-Staff
0ac67f69921fcad7d4c6f054bf89f067.pngBeste DDG-spelers,


Er komt weer een update aan in The Battle!
Wij hopen dat jullie de vorige update leuk vonden en dat we dat gevoel met deze update nog positiever krijgen!

In de vorige forumpost hebben we jullie al bekend gemaakt over het nieuwe levelsysteem. Eerder levelde je vanzelf en was het onbekend hoe je kon levelen. We gaan vanaf deze update werken met een NPC. Deze NPC zal jullie vertellen wat je nog moet behalen om het volgende level te kunnen worden! Deze kunnen jullie vinden in het Levelhouse in the lobby.

Over de lobby gesproken, hebben jullie al het parkour gezien? Zo ja, heb je hem al kunnen uitspelen?

Het volgende waar we jullie over willen inlichten zijn de skins! Samen met het resourcepackteam hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan maar liefst 30 verschillende skins. Deze zullen bestaan uit een vette head, waarbij een toepasselijk pakje is gemaakt.
Wil jij nou zo’n skin? Ze zijn te vinden in de crates. Ook zijn de skins te koop met in-game coins, de shop is te vinden in de lobby én in je hotbar!
Elke maand zijn er 2 verschillende skins te verkrijgen. Heb jij ze als eerste bij elkaar?


Deze update staat nu LIVE!! Zien we jou op The Battle?


Tot zo!


~PL Team The Battle
Relevant1997
StefJo
 
Top