Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Update The Battle Update

Relevant1997

Ex-Staff
0ac67f69921fcad7d4c6f054bf89f067.png


Beste DDG-spelers,

Daar zijn we weer! We zijn even verder sinds dat The Battle live is gegaan! Naar onze mening is de release erg goed verlopen, en we zijn blij hoe jullie erop hebben gereageerd!
Ook zijn we erg tevreden over de feedback die we van jullie hebben gekregen. We zijn hier meteen mee aan de slag gegaan, zodat we de game zo goed mogelijk kunnen optimaliseren. Hierbij zijn we ook al verder gegaan met leuke updates en toevoegingen aan de game! In deze forumpost willen we jullie graag op de hoogte brengen hiervan!

Door jullie feedback hebben we als eerste het scorebord in Team Deathmatch en 2vs2 aangepast. Je kan nu zien hoeveel Kills en Deaths iedereen heeft, ook van de tegenstanders! Hierdoor wordt hopelijk de competitiviteit nog groter!

Jullie waren erg enthousiast over de intro die Milan heeft ingesproken, daar waren we blij mee! Wel vonden sommige van jullie hem iets te lang duren. Dus we hebben de mogelijkheid gegeven om het intro te skippen. Wel heb je hiervoor de DHD-Rank nodig.

We gaan zoals eerder gezegd ook al dingen toevoegen aan de game! Als je goed hebt gekeken in de lobby zag je de crates al staan! Deze zullen snel beschikbaar worden. We hebben 3 verschillende crates. Een gratis Daily Crate, een normale crate en een DHD-crate. Hier kun je vette items uit krijgen zoals coins, badges en kleding! De normal crate en de DHD-crate zal te koop zijn op shop.dusdavidgames.nl. Hiermee kan jij goed werken aan je carrière als soldaat, en je valt ook nog eens goed op in de lobby!

Hierboven heb je het al een paar keer zien langskomen. Kleding! Binnenkort is het mogelijk om je eigen vette setje te creëren in The Battle! Deze kleding zal te vinden zijn in de crates! Heb jij als eerst je kledingkast volhangen? Succes!

Daarbij zullen jullie de optie krijgen om een beter inzicht te hebben in wat jullie precies nodig hebben om jullie volgende level te behalen! Door op een NPC te klikken krijgen je te horen wat je nog moet bereiken om een volgend level te worden. Dit zal Dinsdag nog niet online staan maar in de loop van deze week!

Dit alles gaat live op: Dinsdag 22 Mei om 19:00.

~PL Team The Battle
Relevant1997
StefJo
wortelkevin
 
Laatst bewerkt:
Top