Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Melding THE BATTLE GAAT LIVE!!!

Relevant1997

Ex-Staff
0ac67f69921fcad7d4c6f054bf89f067.png


Beste DDG spelers, ( Maandag 30 April, 19:30)

Jaja, het is bijna zover!
Battle Royale komt met een update en niet zomaar één!

We hebben de afgelopen tijd met een vernieuwd team gekeken naar wat er nodig was om deze game op een nieuw level te brengen. En dit resulteerde in een grote verandering die we MORGEN gaan brengen.

In deze forum post willen wij jullie op de hoogte brengen van deze updates en hopen we dat we jullie weer hyped kunnen krijgen!

De eerste update die we gaan doorbrengen is dat we verder gaan onder een andere naam, namelijk: The Battle!
Dit hebben we besloten omdat het na deze update niet enkel meer Battle Royal zal zijn!

De grootste verandering die er namelijk komt is dat Battle Royal, vanaf nu dus The Battle, na de update niet meer zal bestaan uit 1 game. Ook niet uit 2, maar uit maar liefst 3 verschillende gamemodes!
Dit zijn ze:
- 2 VS 2
- TeamDeathMatch
- Battle Royal


Hiermee willen we jullie nog meer de keuze geven, en hopen we dat er voor iedereen wat leuks tussen zit! Hieronder gaan we alle 3 de gamemodes even stuk voor stuk langs.

2 VS 2
Houd jij ervan om je vrienden uit te dagen of om te laten zien dat jij de sterkste bent? Dan zit je bij 2 VS 2 goed!
Je kan samen met je teammate vechten tegen een ander duo in 3 vernieuwde map.
Ben jij de speler die liever achter de obstakels wacht op het perfecte moment of ben jij de dominante speler? Laat het hier zien!

TeamDeathMatch
Is vechten in verschillende oorlogen meer jouw ding? En wil jij de grootste strijder worden van jouw team? Dat kan in de gamemode TeamDeathMatch het allerbeste!
Je speelt met een team van minimaal 6 spelers tegen de tegenstanders. Dit speelt zich af tijdens verschillende oorlogen in custom made maps.
Speel jij deze oorlogen als eerste uit en schrijf je geschiedenis? Het volk wacht op je!

Battle Royal
Battle Royal is in principe hetzelfde concept dan dat we nu kennen in Battle Royal. Het voornaamste verschil is dat er nu custom made maps gebruikt gaan worden, wie weet herken jij wel dingen uit een andere gamemode! Bij deze gamemode zal je met een minimum aantal van 10 spelers uit een vliegtuig springen.

Naast het spelen van de games zijn er natuurlijk nog veel meer toevoegingen!
Er zit een level systeem in en je kan kits selecteren!

Ook blijven wij natuurlijk niet stil zitten. We gaan events organiseren, updates uitbrengen, van alles zodat jullie je nooit hoeven te vervelen!

Wanneer: Maandag 30 April
Hoelaat: 19:30
Waar: play.dusdavidgames.nl

Wij hopen dat jullie, net zoals wij, hyped zijn!
Wij kunnen in ieder geval niet wachten!


Tot morgen!
Team The Battle
Relevant1997
 
Laatst bewerkt:
Top