Behandeld Teamspeak account linken?

Discussie in 'Behandeld' gestart door Paulus22_, 24 nov 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Paulus22_
    Offline

    Paulus22_ DDG Kenner

    Lid geworden:
    17 dec 2016
    Berichten:
    5
    Leuk Bevonden:
    0
    Beste,

    Ik heb mijn mc account gelinkt met die van ts via mijn laptop. Maar als ik nu inlog op mijn computer doet deze het niet, en moet ik hem weer linken wat uiteraard niet kan want ik heb mijn account al gelinkt. Op mijn laptop doet ts het dan wel.

    Ik heb TS al opnieuw gedownload wat tevens ook niet hielp. Ik hoop dat iemand mij kan helpen?

    mvg,
    Sander
     
  2. ThE_WiZ76
    Offline

    ThE_WiZ76 Admin Sys. Admin

    Lid geworden:
    1 sep 2014
    Berichten:
    964
    Leuk Bevonden:
    268
    Je kunt in Teamspeak een deel instellen wat My Teamspeak heet. Hiermee kun je jouw identity synchroniseren tussen de laptop en de pc, zodat je niet opnieuw hoeft te koppelen maar overal dezelfde TS identity gebruikt.
     
  3. Paulus22_
    Offline

    Paulus22_ DDG Kenner

    Lid geworden:
    17 dec 2016
    Berichten:
    5
    Leuk Bevonden:
    0
    Dat is eigenlijk het probleem. Ik zit al op het zelfde account alleen ik krijg op mijn pc telkens het bericht dat ik geen permissie heb. En al probeer ik mijn mc account weer te koppelen staat er dat dat al is gebeurt.
     
  4. ThE_WiZ76
    Offline

    ThE_WiZ76 Admin Sys. Admin

    Lid geworden:
    1 sep 2014
    Berichten:
    964
    Leuk Bevonden:
    268
    dan zijn het niet dezelfde identities anders gebeurt dat niet
     
  5. Paulus22_
    Offline

    Paulus22_ DDG Kenner

    Lid geworden:
    17 dec 2016
    Berichten:
    5
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik zit op het zelfde account als u dat bedoelt
     
  6. ThE_WiZ76
    Offline

    ThE_WiZ76 Admin Sys. Admin

    Lid geworden:
    1 sep 2014
    Berichten:
    964
    Leuk Bevonden:
    268
    Dan moet het gewoon werken. Je kunt controleren of het daadwerkelijk dezelfde Teamspeak identity is door naar Tools en dan naar Identities te gaan. Daar staat onderaan een Unique ID. Die moet op beide (laptop en PC) hetzelfde zijn, anders is het niet hetzelfde account. Je kunt maar aan 1 identity linken.
     
  7. Paulus22_
    Offline

    Paulus22_ DDG Kenner

    Lid geworden:
    17 dec 2016
    Berichten:
    5
    Leuk Bevonden:
    0
    Mijn ID is het zelfde en heb ook een nieuwe aangemaakt en geprobeerd maar nog steeds kan ik niet joinen op mijn pc
     
  8. ThE_WiZ76
    Offline

    ThE_WiZ76 Admin Sys. Admin

    Lid geworden:
    1 sep 2014
    Berichten:
    964
    Leuk Bevonden:
    268
    Je gaf aan dat het lukt, dat heb je weer verwijderd. Als ik jou was zou ik een nieuwe identity aanmaken en die syncen met myteamspeak, en die linken ingame, probleem opgelost. Heel veel mensen hebben het op die manier zonder problemen.
     
  9. Paulus22_
    Offline

    Paulus22_ DDG Kenner

    Lid geworden:
    17 dec 2016
    Berichten:
    5
    Leuk Bevonden:
    0
    Heb opnieuw in en uitgelogd naar de nieuwe identity en nu werkt het, super bedankt!
    Sorry voor het niet snappen.
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie