Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Event REDDIT OP DE DDGSERVER?!

DDG Server

DusDavidGames
Beste DDG spelers,
Het is weer tijd voor een nieuw event en niet zomaar eentje.
Sommigen van jullie hebben dit misschien al wel voorbij zien komen ergens op YouTube, maar wellicht dat dit voor een aantal van jullie helemaal nieuw is!
DDG komt namelijk met r/place! Lees gauw verder wat r/place is en hoe het werkt!

e1dc8187549e1e0f1490d2ef9d842678.png


r/place
r/place was tussen 1 en 4 april een event op Reddit en DDG gaat dit nu in een Minecraft jasje steken!

Zodra je de game joined heb je 16 kleuren concrete in je inventory!
Als je vervolgens op een blok ergens op de map klikt, dan wordt de huidige kleur van dat blok vervangen voor de kleur die je in je main hand vasthebt!

Dit betekend ook dat je andere blokken van spelers kunt overschrijven. Dus zorg dat je alles GOED in de gaten houd!
Hier kunnen dus hele mooie pixel art creaties uit komen!

De map zal 1000 bij 1000 blocks groot zijn en je kan er lekker rondvliegen om een eigen plekje uit te kiezen waar je kan beginnen aan jouw creatie.
Daarnaast zul je na elk blokje dat je geplaatst hebt één minuut cooldown hebben voordat je het volgende blokje weer kan plaatsen.

Opening
Op 14-4-2022 om 20:00 zal het event voor iedereen open gaan en kunnen jullie allemaal los gaan met jullie creativiteit!
Het Event zal duren tot 28-04-2022 23:59. Natuurlijk wil je dit NIET alleen spelen, zorg voor een goed team! Heb jij een eigen Planetcraft Team? of ben je lid van justitie van Minetopia? Zorg dat je het met z'n allen doet! Zo krijg je de mooiste creaties.


Dynmap
Gezien je in je eentje of in een groep de map kleurrijk kunt invullen met de mooiste pixel arts, is het natuurlijk ook leuk om deze kunstwerken via een dynmap te kunnen bewonderen in plaats van continu de hele map over te moeten vliegen! De dynmap zal HIER te bewonderen zijn!
De dynmap zal elke 10 minuten refreshen!

Ben jij erbij?
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DitIsRune_

DDG Kenner
_GamingSkill_
_GamingSkill_
None
^^ Nee, juist niet... want je kunt elkaar blokken overschrijven.. het is dus eerder hoe goed kan de hele community samenwerken...
 
Top