Behandeld Plots

Discussie in 'Behandeld [Doorgestuurd naar PL]' gestart door Apietoetoe_, 10 jun 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Apietoetoe_
    Offline

    Apietoetoe_ Legend

    Lid geworden:
    17 apr 2017
    Berichten:
    362
    Leuk Bevonden:
    29
    PLOTS
    Hallo mensen die dit lezen.
    Ik heb laatst een probleem gehad dat wel vaker voorkomt.
    Ik wou een level check doen.. Maar op men plot hangde geen plotnummer meer.
    Dus moest ik het aan een medewerker vragen.
    Waardoor de level check toen gesloten was.
    Dus men idee is om misschien een command te maken dat je al je plots ziet.
    Van welke stad en het plotnummer dat zou handig zijn voor iedereen.

    Mvg,
    Apietoetoe
     
    harryjochie en TGC_Kevin vinden dit leuk.
  2. Sam123
    Offline

    Sam123 DDG Kenner

    Lid geworden:
    3 apr 2017
    Berichten:
    8
    Leuk Bevonden:
    1
    Dat is super handig

    Verstuurd vanaf mijn ALE-L21 met Tapatalk
     
  3. Tattata
    Offline

    Tattata DDG Kenner

    Lid geworden:
    3 apr 2017
    Berichten:
    485
    Leuk Bevonden:
    40
    Dat zou zeker super handig zijn.. zo iets dat Creative plots ook heeft... Maakt het spel ook wat gemakkelijker


    -MetVriendelijkeGroet,

    Rarejong
     
  4. Jordieh
    Offline

    Jordieh DDG UltraLegende

    Lid geworden:
    3 jan 2016
    Berichten:
    1.593
    Leuk Bevonden:
    393
    Het is niet echt realistisch he? Ik heb gewoon een kladblokje op mijn bureablad.
     
  5. fabiandb2000
    Offline

    fabiandb2000 DDG Lid

    Lid geworden:
    5 sep 2016
    Berichten:
    79
    Leuk Bevonden:
    8
    Het is een best handig idee en ze kunnen het denk ik dan bij de command /plotinfo toevoegen
     
  6. Ouassim23
    Offline

    Ouassim23 DDG SuperLegende

    Lid geworden:
    26 nov 2016
    Berichten:
    5.930
    Leuk Bevonden:
    1.597
    Is het realistisch dat je uberhaupt plotinfo kan?, realisme is niet altijd 1. Blijft een spel, dat je voor je plezier speelt, niet omdat het je tweede leven is en dat vergeten mensen vaak ;)
     
  7. Jordieh
    Offline

    Jordieh DDG UltraLegende

    Lid geworden:
    3 jan 2016
    Berichten:
    1.593
    Leuk Bevonden:
    393
    Je kan het tot op een gegeven punt houden, neem bijvoorbeeld een boekje mee met alle plots die je hebt.
     
  8. Ouassim23
    Offline

    Ouassim23 DDG SuperLegende

    Lid geworden:
    26 nov 2016
    Berichten:
    5.930
    Leuk Bevonden:
    1.597
    Klopt, doe ik ook, maar t zou wel een handige update zijn, waar ik mee instem :)
     
  9. Jordieh
    Offline

    Jordieh DDG UltraLegende

    Lid geworden:
    3 jan 2016
    Berichten:
    1.593
    Leuk Bevonden:
    393
    Wat heb je liever? Prisson en andere functies, of een lijst met welke plots je bezit. Niet dat ik niet inste hoor :p
     
  10. Ouassim23
    Offline

    Ouassim23 DDG SuperLegende

    Lid geworden:
    26 nov 2016
    Berichten:
    5.930
    Leuk Bevonden:
    1.597
    Prison word al 20 jaar beloofd en die andere functie's zijn er niet.. Veder ben ik geen voorstander van belasting, dus dit mag eerst :)
     
  11. Jordieh
    Offline

    Jordieh DDG UltraLegende

    Lid geworden:
    3 jan 2016
    Berichten:
    1.593
    Leuk Bevonden:
    393
    Zoek rutger zerodod zijn twitter antwoorden maar eens door :rolleyes: daar hou ik het bij.
     
  12. Ouassim23
    Offline

    Ouassim23 DDG SuperLegende

    Lid geworden:
    26 nov 2016
    Berichten:
    5.930
    Leuk Bevonden:
    1.597
    Uhh, ja ik lees nooit twitter haha.. Heb is sinds kort om enigzins de update's bij te kunnen houden xD
     
  13. fabiandb2000
    Offline

    fabiandb2000 DDG Lid

    Lid geworden:
    5 sep 2016
    Berichten:
    79
    Leuk Bevonden:
    8
    Je kan tegenwoordig via /plotinfo zien wat het plot nummer is
     
  14. Jordieh
    Offline

    Jordieh DDG UltraLegende

    Lid geworden:
    3 jan 2016
    Berichten:
    1.593
    Leuk Bevonden:
    393
    Hoe?
     
  15. Alex1000Gamer
    Offline

    Alex1000Gamer Ex-Staff

    Lid geworden:
    10 dec 2014
    Berichten:
    3.030
    Leuk Bevonden:
    319
    Dat is alleen voor staff
     
  16. Jordieh
    Offline

    Jordieh DDG UltraLegende

    Lid geworden:
    3 jan 2016
    Berichten:
    1.593
    Leuk Bevonden:
    393
    /rg info
     
  17. fabiandb2000
    Offline

    fabiandb2000 DDG Lid

    Lid geworden:
    5 sep 2016
    Berichten:
    79
    Leuk Bevonden:
    8
    Oh ja dat kan zag het in vid van staf.
    Zou wel handig zijn als dit voor iedereen er is
     
  18. ChocoMel_
    Offline

    ChocoMel_ Ex-Staff

    Lid geworden:
    4 apr 2016
    Berichten:
    1.777
    Leuk Bevonden:
    405
    Misschien is het realistischer om een extra functie hiervoor in de mobiel toe te voegen. Namelijk Kladblok.
    Hier kan je alles inzetten en opslaan wat je wilt onthouden. Je kan het natuurlijk ook weer verwijderen.
     
  19. Apietoetoe_
    Offline

    Apietoetoe_ Legend

    Lid geworden:
    17 apr 2017
    Berichten:
    362
    Leuk Bevonden:
    29
    Ja!! lijkt me wel vet indd..
     
  20. fabiandb2000
    Offline

    fabiandb2000 DDG Lid

    Lid geworden:
    5 sep 2016
    Berichten:
    79
    Leuk Bevonden:
    8
    Maar dan kan je net zo goed kladblok op je pc aanmaken
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie