Gesloten PLANETCRAFT - Tradecentre Build Event

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 13 apr 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  309
  Leuk Bevonden:
  905
  Beste Planetcraft spelers,
  Laatst hebben wij een kort build event gehad, maar dat betekent niet dat het geen tijd is voor de volgende! Daarom hebben we voor jullie een nieuw build event bedacht, waar jullie ook wat langer de tijd voor zullen krijgen. Zoals velen van jullie weten is handelen een van de dingen waar PlanetCraft om draait. Om dit nog wat meer naar voren te kunnen laten komen, hebben we voor jullie de opdracht bedacht om een trade centre te bouwen! Hoe je dit wil bouwen mag je eigenlijk zelf kiezen. Bouw jij een groot gebouw, een haven of juist een handelskamp?

  [​IMG]

  Waar moet je trade centre precies aan voldoen?

  Zoals eerder gezegd verwachten wij dus dat jullie een trade center gaan bouwen. Wij geven jullie geen eisen qua waar deze moet liggen (hij mag dus midden in je land liggen, maar kan ook gewoon aan zee liggen), hoe groot het trade centre moet zijn of hoe het trade center eruit moet zien. Hou wel in je achterhoofd dat we naar de moderne tijd toegaan en dat het dus misschien handig is om een beetje in deze stijl te gaan bouwen, maar de keuze ligt volledig bij jou!

  Wat wij wel verwachten is dat er een plek is waar transport plaats vindt (denk aan vrachtwagens, vliegtuigen, boten of iets vergelijkbaars) en dat er een plek is waar de handelsproducten liggen. Het zou ook heel erg leuk zijn als je duidelijk kan maken wat er verhandeld wordt, want wie weet trek jij hiermee wel een specifiek soort handelaar aan en neemt deze dus spullen mee waar jij wat aan hebt!

  Waar gaan we opletten?

  • Originaliteit
   Een trade centre moet natuurlijk iets unieks of iets hebben wat bij dat ene trade centre past. Kan jij het meest originele of creatieve trade centre van de server neerzetten?
  • Uitstraling trade centre
   Een trade centre moet er natuurlijk ook wel zo uit zien. Kan jij ervoor zorgen dat wanneer je er rond loopt je echt een gevoel van een handelscentrum krijgt?
  • Omgeving
   Een trade centre staat natuurlijk op een plek waar mensen komen en niet op een plek waar het uitgestorven zou zijn qua mensen. Dus staat je trade centre in de goede omgeving?
  Wanneer start het event en wat kan je winnen?
  Het event start vanaf 15-04-2020 en je kan je HIER inschrijven! Ook wanneer je nog niet klaar bent, is het handig om je wel alvast in te schrijven. Dan weten wij namelijk in ieder geval dat je ermee bezig bent!

  Het event eindigt op 1 mei 23:59. Dit is echt de eindtijd. We zullen de deadline niet verder uitstellen. De winnaars en de bijbehorende prijzen worden later bekend gemaakt. Wanneer je meedoet aan dit event en dus ook een trade centre neerzet, zullen er na afloop regelmatig handelaren langskomen om met jou en je team te handelen! Het kan van alles zijn wat ze mee zullen nemen en daar kan jij zeker nog wel je voordeel uit halen.

  Succes allemaal met bouwen en we hopen snel jouw trade centre op de server te zien!

  ~ Event team Planetcraft
   
  #1 DDG Server, 13 apr 2020
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 apr 2020
 2. Lokerhp / Rijsberhp
  Offline

  Lokerhp / Rijsberhp DDG Held

  Lid geworden:
  30 okt 2017
  Berichten:
  209
  Leuk Bevonden:
  36
  Tof event!
   
  frikandelworst vindt dit leuk.
 3. frikandelworst
  Offline

  frikandelworst DDG Held

  Lid geworden:
  15 jan 2018
  Berichten:
  211
  Leuk Bevonden:
  13
  Nou laten we maar gaan bouwen dan!
  Super tof event weer!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie