Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten PLANETCRAFT - The Easter Egg Build Battle

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Planetcraft spelers,
Na laatst weer een build event gehad te hebben, is het nu weer tijd voor de volgende!
Aangezien Pasen eraan zit te komen en de paashaas zich al een keer heeft laten zien op Planetcraft, is het tijd voor een build event rondom het thema Pasen en niet zomaar een! Wij willen jullie vragen om paaseieren te bouwen voor een event wat hierop ook zal volgen. Bij de 'The Easter Hunt' hebben jullie bouwblokken kunnen verzamelen die jullie ook weer bij deze build kunnen gebruiken!Waar moet je paasei precies aan voldoen?

Zoals eerder gezegd verwachten wij van jullie dat jullie een paasei gaan bouwen. De paaseieren die door jullie gebouwd worden, zullen wij gebruiken in een event wat nog zal komen. Echter zit er geen eis qua grootte of kleur aan de paaseieren. Het enige wat wij aan jullie vragen is om een single (of dubbel) chest in je paasei of paaseieren te plaatsen!

Waar gaan we opletten?

  • Correctheid
    Bouw een paasei of paaseieren, die natuurlijk wel een paasei is of paaseieren zijn!
  • Kleurenschema
    Zorg ervoor dat je vrolijke kleuren gebruikt die natuurlijk Pasen gerelateerd zijn.
  • Aankleding
    Het is niet verplicht, maar wel leuk als je er een omgeving om heen bouwt.
Waar gaan we op letten?
Het event start vanaf 09-04-2020 en je kan je HIER inschrijven! Ook wanneer je nog niet klaar bent, is het handig om je wel alvast in te schrijven. Misschien kan de paashaas wel langskomen met een paar blokken om je tijdens het bouwen te helpen.
Het event eindigt op 13 april 20:00. Dit is echt de eindtijd. We zullen de deadline niet verder uitstellen. De winnaars worden een dagje later (14 april) bekend gemaakt en daarnaast zal je build ook gebruikt worden bij het volgende event ('The Big Easter Hunt').

Succes allemaal en we hopen snel veel vrolijke paaseieren te zien op de server!

~ Event team Planetcraft
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top