Update PLANETCRAFT - Samenvatting van de toekomstplannen

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 19 jul 2020.

 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  309
  Leuk Bevonden:
  904
  Beste PlanetCraft spelers,
  Afgelopen vrijdag (17 juli) is er een gesprek geweest waarin wij de toekomstplannen van PlanetCraft met jullie besproken hadden. Voor de spelers die hier niet bij aanwezig waren of voor wie het nog een keertje rustig wil nalezen is deze forumpost gemaakt. Lees alles vooral rustig door, want deze forum post vertelt jullie veel over welke kant PlanetCraft op zal gaan!

  PlanetCraft Manticore
  Zoals je al voorbij hebt kunnen zien komen op de Twitter zal er een PlanetCraft Manticore beginnen! Dit lijkt heel erg op het Manticore wat vroeger ook al eens gespeeld is, maar dit keer zal het dus in PlanetCraft stijl zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat de wapens en de armor ook daadwerkelijk wapens en armor uit PlanetCraft zal zijn. PlanetCraft Manticore is een competatieve wedstrijd om samen met jouw team de andere teams uit te schakelen en op die manier de beste team in jouw klasse te worden. Dit kan je door doen door je gun of een melee wapen te gebruiken. Uiteraard zullen de competities ook beloond worden met prijzen.

  Wanneer kan ik mij inschrijven voor PlanetCraft Manticore?
  Je kan je vanaf het moment dat er call er was (vrijdag 17 juli) inschrijven met je team voor PlanetCraft Manticore. Let erop dat voordat je je inschrijft, je alle informatie goed hebt doorgelezen. Wanneer de competitie begonnen is en je je dan inschrijft, schrijf je je in voor de volgende competitie.

  Waar gaat PlanetCraft Manticore plaatsvinden?

  PlanetCraft Manticore zal plaats gaan vinden op een aparte server, namelijk op de event server van PlanetCraft. Dit betekent dat het dus niet op de live server gaat plaatsvinden.

  Hoe lang duurt een ronde?
  De eerste competitie zal starten met 'Full Platoon'. Deze mode zal vijf minuten per ronde duren. Echter kan de tijdsduur per ronde verschillen afhankelijk van de mode die er gespeeld wordt.

  Hoe worden de fights ingedeeld?
  De eerste fights zullen random ingedeeld worden. Dit vanwege dat er aan het begin nog geen punten zullen zijn. Later wanneer er een klassement is opgebouwd door middel van punten, zal het ingedeeld worden op klassement. Dit zal dan ook zorgen voor eerlijke fights en dan kan er ook een ander fightschema komen.

  Mag je terwijl de fight bezig is items wisselen van je kit met andere teamleden?
  Aan het begin van een fight kies je je eigen kit. Dit betekent ook dat je niet met andere teamleden items mag uitwisselen. Het is dus niet toegestaan om bijvoorbeeld grenades over te gooien naar teamgenoten.

  Wat als mijn teammate tijdens de fight niet mee kan doen?
  Je mag maximaal 2 personen wisselen uit je main team voor spelers uit je academy team. Dit staat ook vermeldt in het PlanetCraft Manticore document. Deze vind je hier. Het is ook toegestaan om als mensen uit je main team wel kunnen iemand in te zetten uit het academy team. Dit kan namelijk een goede mogelijkheid zijn om je spelers uit je academy team dingen te leren. Echter moet het wel op tijd aangegeven worden dat je spelers uit je main team wisselt voor spelers uit je academy team.

  Mag je als je in een main team zit ook in een academy team zitten?
  Nee. Je mag als je in een main team zit niet ook in een academy team zitten. Wanneer je in een academy team zit, mag je wel invallen voor iemand uit een main team en dus niet andersom.

  Waar kan ik aangeven wie er mee gaan doen bij welke ronde?
  Voordat de competitie start, moet jij je inschrijven met welke spelers meespelen. Wanneer de eerste competitie gaat beginnen, zal hier dan ook meer informatie over komen.

  Kan ik oefenen?
  Er zal nog een forumpost komen over PlanetCraft Manticore wanneer we bijna gaan beginnen met het eerste seizoen. Hierin zal dan nog veel meer uitgelegd worden en ook informatie wat betreft oefenen.

  Ruby Mine Event
  Ook zal er weer een mine event naar PlanetCraft toe komen! Echter zal dit event net iets anders zijn dan het voorgaande mine event, want jullie mogen rubies gaan verzamelen! Deze zal maandag 20 juli om 20:00 starten en eindigt zondag 26 juli om 23:59. Voor alle informatie over het mine event kan je hier terecht.

  [​IMG]

  Gun Shootout Buildevent
  Aangezien er natuurlijk een PlanetCraft Manticore komt, willen wij jullie graag de mogelijkheid geven tot het kunnen maken van een map die echt bij PlanetCraft Manticore gebruikt gaat worden. Dit buildevent begint dan ook maandag 20 juli om 20:00 en eindigt donderdag 20 augustus om 23:59. Voor alle informatie over het buildevent kan je hier terecht.

  Nieuwe lobby crates
  Er zullen vanaf maandag weer twee nieuwe crates in de lobby staan. Dit zullen de Raiders Infantry Crate en de Imperial Infantry Crate zijn. Beide crates zullen uiteraard vol met interessante spullen zitten, echter is er wel een verschil tussen deze twee crates.
  De Raiders Infantry Crate zal een crate zijn die je kan openen met credits. Echter zitten er in deze crate dan ook items als ores, pickaxes en bouwblokken. Natuurlijk zitten er ook meer gewilde items in als gear items, maar ook vehicles en gunskins. De Imperial Infantry Crate zal een crate zijn die je in de shop kan halen. Hier zullen dan ook bijvoorbeeld geen ores en bouwblokken in zitten.

  Badges
  Velen van jullie hebben al prachtige bouwwerken neergezet op PlanetCraft. Vanaf heden zal dit dan ook beter beloond gaan worden. Voor verschillende dingen die jij kan bouwen op PlanetCraft kan je namelijk nu badges krijgen. De badges zien eruit als op onderstaande afbeelding. Er zijn verschillende categorieën waar jij badges voor kan verzamelen.

  Dit zijn alle categorieën:
  • Pirate Badge (grote boot)
  • Farmers Badge (grote farm)
  • Architect Badge (grote stad)
  • Traders Badge (grote haven)
  • Landscapers Badge (groot landschap/terra)
  • Warriors Badge (grote arena)
  • Heroes Badge (groot standbeeld)
  • Industrial Badge (groot industrieterrein)
  • Airport Badge (groot vliegveld)
  • Roadworkers Badge (groot wegennetwerk tussen twee landen)
  • Popculture Badge (groot bouwwerk herkenbaar uit een tv serie of film)
  • Storytellers Badge (grote PC lore gerelateerde gebouwen)
  • Military Badge (grote militaire basis)
  • Ready For Takeoff Badge (grote futuristische build)
  • Innovative Badge (uniek bouwwerk)

  Je kan deze bewaren als collectors item, maar je kan ze ook inleveren bij de Trader. Bij de Trader kan jij dan deze badges inleveren voor bijzondere items, omdat de trader hier dan natuurlijk ook meer dan geïnteresseerd in zal zijn.

  [​IMG]
  Nieuwe gun seizoen
  We hebben natuurlijk nu al twee seizoenen aan guns in game. Echter zal ook het derde seizoen weer volgen! Dit keer is het voor jullie ook mogelijk om de M9, A91, M16A4 en de FIM92 Stinger te craften en mee te gaan PvP'en. Hieronder zien jullie hoe hij eruit ziet en hoe je hem kan craften! Ook zijn de stats van de wapens alweer te vinden op de PlanetCraft website.

  [​IMG]

  Safechest leeghalen en spullen inruilen

  Een lange periode hebben wij voor jullie spullen uit jullie safechest gehaald en spullen met soulbound of verkeerde textures omgeruild. Echter zal dit stoppen! We ruilen nog een maand spullen voor jullie in, wat betekent dat wij zullen stoppen met het leeghalen van safechest en het inruilen van spullen op 14 augustus. Vanaf dat moment is dit NIET meer mogelijk.

  PlanetCraft 1.16
  Zoals sommigen misschien al weten zijn we bezig met PlanetCraft 1.16 klaar te maken. Door dit te doen krijgen wij veel meer mogelijkheden om PlanetCraft nog toffer te maken! Waarschijnlijk zal dit aan het begin of halverwege volgende maand zijn. Echter zijn we hiervoor nog afhankelijk van een aantal andere factoren waaronder ook Optifine, wanneer dit allemaal goed is, kan PlanetCraft ook naar 1.16 gaan!
  Ook zal er wanneer het zover is een PlanetCraft 'Battle cruiser' komen. Hier kan jij allerlei items verzamelen voor belangrijke en leuke recipes, maar echter doe je dit wel met gevaar voor eigen leven. Je kan hier namelijk wel gewoon doodgaan. Wanneer het zover is zal hier ook weer meer informatie over komen.


  Space
  Velen van jullie zijn benieuwd naar space. Space is dan ook een update waar op dit moment naast de andere lopende updates al aan gewerkt wordt, maar we kunnen jullie garanderen dat een super toffe update wordt die jullie verwachtingen te boven gaat.

  ~ PlanetCraft Staff Team

  Officiële DDG Server pagina's

  @DDG_Server
  @DDGServer
  @ddgserver
  David
  David2

  Volg ook onze Youtube Partners

  Kwartier Granzier
  EenGameStad
  Duffy Games
  Vlekkeloos
  Edeldier
  DeSerialGamer
  GamenMetMax
  HetIsJari
  MrPugg
  PlotTwist
  Willem Bouwens
  Jvvidea
  LeanYT
  OfficialYouri
  LyniePower
  Kaashapje
  BIEM GAMES
   
  #1 DDG Server, 19 jul 2020
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 jul 2020

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie