Gesloten PLANETCRAFT PvP Tournooi!

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 15 sep 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  254
  Leuk Bevonden:
  749
  Na lang strijden en een geweldige lounge van Planetcraft is het tijd om jullie wapen en gear arsenaal naar boven te trommelen! Er komt een groot PvP Toernooi op PLANETCRAFT aan! Dus pak snel je beste wapens en je beste gear; trek ten strijde tegen elkaar in dit prachtige toernooi!

  [​IMG]

  Wat houdt het event in?
  Op 15-09-2019 zal het PvP Tournooi van start gaan op Planetcraft. Op deze dag ligt er een boot op jullie te wachten bij de brug bij Tasmanië. Via deze boot varen jullie naar de PvP Arena op Italië. Hier zullen jullie met z'n alle verzamelen en opgesplitst worden in 2 groepen. Jullie zullen dan 1v1 battles gaan houden tegen elkaar. Voor de mensen die niet zo goed zijn in PvP of liever willen kijken is er een mooie tribune gemaakt, waar jullie de hevige gevechten kunnen bewonderen!

  Regels
  Ook zijn er bij dit event gewoon wat regels waar jullie je aan moeten houden, om het event zo goed en leuk mogelijk te laten verlopen!
  • De gear waar je mee wilt PvP'en zal je zelf moeten regelen. Houdt er dus wel rekening mee dat je op het moment dat je dood gaat, je deze gear kwijt raakt.
  • Alle gear is toegestaan, op één item na. Dit zal het zwaard ''The Demon Cursor'' zijn! Zullen wij dit item toch zien in dit toernooi, zal deze per direct ingenomen worden.
  • Zoals ondertussen duidelijk is, is het een PvP event. Dus PvP zal aan staan! Het is dus NIET de bedoeling dat er enige vorm van PvP buiten de Arena plaatsvindt. Dit zal meteen bestraft worden zonder waarschuwing of uitleg.

  Prijzen
  Aan dit leuke event zitten ook zeker een aantal goede prijzen verbonden! Zoals eerder in deze post staat vermeld is dat je je eigen gear en wapens mee moet nemen om de strijd aan te gaan. Ga jij dood tijdens een gevecht? Zal de tegenstander jouw gear mogen houden en zal je dus niets terug krijgen van gear of wapens. Heb jij een gevecht gewonnen, dan word je ingeschreven voor het volgende gevecht. Hier zullen alle winnaars dan weer tegen elkaar gaan strijden tot er een top 3 over blijft. Degene die als laatste over blijft krijgt dan als prijs... Een Demon Cursor Sword!

  Wij wensen jullie heel veel succes tijdens dit toernooi! En heel veel plezier!


  Officiële DDG Server pagina's
  @DDG_Server
  @DDGServer
  @ddgserver
  David
  David2
  Volg ook onze Youtube Partners
  Kwartier Granzier
  EenGameStad

  JustChrisNL
  Rotjoch
  FLORIS
  Duffy Games
  Dooms Day
  Vlekkeloos
  Potgrond
  Edeldier
  DeSerialGamer
  MAX
  _Stroopwafel
  MrPugg
  PlotTwist
  Willem Bouwens
  Jvvidea
  LyniePower
  GameScopR

  TheDiamondBar
  Utemo
   
  #1 DDG Server, 15 sep 2019
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 sep 2019
  GraafJesse vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie