Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Update PLANETCRAFT - Nieuwe setjes en een nieuw blok!

DDG Server

DusDavidGames
Beste Planetcraft spelers,
Er komen weer nieuwe setjes naar de game. Dit setje zal een setje zijn die alleen maar in game te craften is en wat erop gericht is dat jullie je steel setjes kunnen upgraden met dingen die jij in game kan verzamelen. Zo zal jij straks een nut hebben voor bijvoorbeeld je blackstone of je strings! Maar hoe dit allemaal precies werkt? Lees snel verder!


Lore van Planetcraft
Op dit moment wordt er in de lore van Planetcraft van alles geregeld om een opstand te starten tegen de GRIM. De GRIM is het alienras wat ervoor heeft gezorgd dat er mensen, de spelers, op aarde zijn gekomen en benoemen het dan ook tot een van hun projecten, project Terra. Om een kans te maken tegen de GRIM zijn de Kyrians, Dryuides, SWAT en de spelers tot de conclusie gekomen dat er een setje gemaakt moet worden om in te kunnen vechten. Dit setje is er dan nu ook gekomen, het SWAT setje.

f5157aaea0a2412528300f3f42652ac3.png

Wat heb ik aan een SWAT setje?
Het SWAT setje is dus een setje wat je kan krijgen door ingame te craften. Het zijn voornamelijk items die jij kan krijgen of vinden in de dungeons. Zo zal jij voornamelijk blackstone, strings en leather nodig hebben voor de basis upgrades, maar ga jij ook Leather sheets nodig hebben voor de specialere upgrades! Zo zijn de eerste paar levels gewoon in de normale crafting table te craften. Dit gaat dan om SWAT Black, SWAT Black I, SWAT Black II en SWAT Black III. Echter om gebruik te maken van de kleuren armor en daarmee ook betere HP en resistances, moet jij een smithing table en de colored Leather Sheets hebben.

3a59d4944949c517cbc3e448a286c463.png

Wat zijn de recipes van deze SWAT sets en de crafting table?
Natuurlijk is het nu de grote vraag hoe jij deze gear kan craften. Dit kan door als eerste natuurlijk een crafting table te hebben voor de SWAT Black armor en dan de volgende crafting recipes te doorlopen:

Om SWAT Black te maken, maak je onderstaand recipe.
Wil je een helmet, chestplate of boots hebben? Dan vervang je de boots door een steel helmet, chestplate of leggings.
4fd46da441111af7f6dc8866e9b15da0.png


Om SWAT Black I te maken, maak je onderstaand recipe.
Wil je een helmet, chestplate of boots hebben? Dan vervang je de leggings door SWAT Black helmet, chestplate of boots.
f372bec957be721fb4e1fc26a5784cce.png


Om SWAT Black II te maken, maak je onderstaand recipe.
Wil je een helmet, leggings of boots hebben? Dan vervang je de chestplate door SWAT Black I helmet, leggings of boots.
bd838651d670aa256452c1e68fd4ab24.png


Om SWAT Black III te maken, maak je onderstaand recipe.
Wil je een chestplate, leggings of boots hebben? Dan vervang je de chestplate door SWAT Black II chestplate, leggings of boots.
796f9024ae6a1b537294f7752b04440b.png
Om de speciale upgrades te kunnen doen, heb je een smithing table nodig. Deze kan je zo craften:
68ea8db76d111955d1d1ccfb174cd923.png

Om daarna de armor te kunnen kleuren, moet je gebruik maken van de volgende recipe. Dit kan pas vanaf SWAT III. Hou er rekening mee dat dit maar een kleur is, maar dat dit ook geldt voor de groene, paarse, witte, grijze en bruine variant.
f276da7847b68c530143994e878059a6.png

Waar vind ik deze items?
Je vindt deze items in de verschillende dungeons die er op Planetcraft te vinden zijn. Zo kan je bijvoorbeeld naar The Blue Islands gaan of naar The Maze om deze spullen te vinden. Je vindt hier de blackstone, strings en de leather, maar ook de leather sheets!

Wat kan ik met een SWAT setje?
Naast dat het weer nieuwe items zijn om te verzamelen, biedt dit setje natuurlijk ook voordelen in PvP. Het is een setje met verschillende resistances en HP, maar ook is dit het eerste craftable setje waar je abilities op vindt. Let er wel op dat deze abilities pas te vinden zijn vanaf de enchanted varianten (SWAT Black I +) en dus niet op de non enchanted variant (SWAT Black). De abilities die hierop zitten zijn de volgende:

Welke armorpiece?Naam van de abilityWat doet de ability?
HelmetBackup CallVoor elk backup point dat je actief hebt ontvang je +10 regen
ChestplateRising ThreatVoor elke hit die je ontvangt krijg je +1 backup point voor 30 sec, maximaal 3 points
LeggingsSuppressive FireVoor elke hit die je met een bow raakt krijg je +1 backup point voor 30 sec, maximaal 3 points
BootsBodyguardVoor elke hit die je met een sword raakt krijg je +1 backup point vor 30 sec, maximaal 4 points

Deze abilities zijn er ook nog eens in verschillende tiers te vinden. Dit betekent dat hoe meer jij je armor upgrade, hoe beter je abilities worden. Zo zal je een steeds hoger maximum qua backup points kunnen krijgen.

Tot slot...
We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons over deze nieuwe gear recipes waarbij jullie weer nieuwe setjes kunnen gaan verzamelen! Wanneer er nog vragen zijn, horen wij deze graag. Net zoals jullie mening over deze prachtige setjes natuurlijk!

~ PC PL's

Officiële DDG Server pagina's
@DDG_Server
@DDGServer
@ddgserver
David
David2

Volg ook onze Youtube Partners
Kwartier Granzier
EenGameStad
Duffy Games
Vlekkeloos
Edeldier
DeSerialGamer
GamenMetMax
HetIsJari
MrPugg
Willem Bouwens
Jvvidea
Landerrrr
X_Hake
LyniePower
Kaashapje
Chayen
Zeveraar
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Top