Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Update PLANETCRAFT - De Combat NPC & Titanite Swords

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Planetcraft spelers,
Sinds kort zijn op Planetcraft natuurlijk de update maandagen te vinden. Vaak spreken deze updates wel voor zich, maar speciaal voor deze week is er voor jullie een forumpost die deze update uitlegt zodat jullie precies weten wat deze update voor jullie kan betekenen!

Combat NPC
De Combat is een NPC is iets waar velen van jullie vroeger al vaker om gevraagd hebben om het wel bekende combat loggen tegen te gaan waarbij iemand superlang voor je aan het varen was tot hij uit combat was en om dan uit te loggen. Dat is vanaf vandaag niet meer mogelijk. Als je wil uitloggen zonder dat er een NPC spawnt, moet je gebruik maken van /logout. Als je hier geen gebruik van maakt, komt er voor 30 seconden een Combat NPC te staan die anderen kunnen killen, zodat zij toch jouw loot kunnen krijgen. Dit kan met een boog, sword en zelfs gun en is dus afhankelijk van wat een andere speler op dat moment mee heeft. Als de 30 seconden voorbij zijn en de NPC is nog niet gedood, dan zal de NPC verdwijnen en hou je dus gewoon je spullen.

Echter naast dat er een command is waarmee je moet uitloggen om het combat loggen tegen te gaan, zorgt /spawn er nu ook voor dat je even moet wachten voordat je naar spawn gebracht kan worden.

raw
Titanite Swords
Natuurlijk hebben we al een ruime periode de Colored Steel sets waarmee het mogelijk is om met Titanite dat je kan krijgen uit crates en als rewards bij events om gekleurde steel gear te craften. Om je setje compleet te kunnen maken is het nu ook mogelijk om een bijpassend Titanite Sword te kunnen maken. Aangezien het mogelijk is om alle negen kleuren te craften in een enchanted of non-enchanted variant, betekent dit dat je 18 nieuwe zwaarden kan maken!

Let er wel op dat je steel sword die je moet gebruiken in het midden alle durability moet hebben. Wanneer dit niet het geval is kan je het sword niet craften en moet je dus eerst je sword repairen of een nieuwe craften. Natuurlijk krijg je dan ook een full durability sword terug zoals hieronder weergegeven.

8bedc5df52326f88c859cf13b63f5788.png
7a4d1ad3f9be4f55c7cd75c1d19136d5.png
6288f38649237aaae7fc9dfc8b7a6f04.png

Tot slot...
De wens voor deze combat NPC was er al lang geleden en de wens om meer te kunnen doen met titanite ook, dus we hopen dat jullie er blij mee zijn! Natuurlijk zijn wij volgende week weer terug met weer een nieuwe update, waarvan wij hopen dat jullie er ook weer blij mee gaan zijn!


~ Team Planetcraft
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top