Gesloten PLANETCRAFT - Buildevent Landscaping

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 9 jun 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  315
  Leuk Bevonden:
  912
  Beste PlanetCraft spelers,
  We zitten nu weer voor een ruime maand weer in de moderne tijd en daarom is het ook wel weer tijd voor een volgend build event. Deze keer krijgen jullie een iets uniekere en vrijer thema. Namelijk 'landscaping'! Doordat dit een heel breed onderwerp is, hebben wij voor jullie een klein lijstje waarin je landschap moet voldoen.

  [​IMG]

  Waar moet je landschap precies aan voldoen?
  • Verschil in hoogte en de grootte en het vormen van een geheel
   Natuurlijk zijn er eisen aan de opzet van het landschap. Dit betekent dat verschil in hoogte vereist is (en dus niet gebruik maakt van een groot plat vlak). Ook is er een eis aan de grootte van het gebied dat gelandscaped moet worden. Dit is namelijk een oppervlak van minimaal 2000 blokken. Ook is het belangrijk dat heel het gebied een geheel vormt.
  • Uniek en originaliteit
   Je bouwwerk moet uniek en origineel zijn. Een voorbeeld hiervan is dat je gebruik maakt van zelfgemaakte (custom) bomen en dat het een uniek landschap is.
  • Je landschap moet een verhaal kunnen vertellen
   Bouwwerken die een verhaal kunnen vertellen zijn een stuk sterker dan verhalen die dit niet kunnen. Denk daarom bij wat je bouwt aan een verhaal. Waarom staat je landschap op specifiek die plek?
  [​IMG]
  Waar kan je aan denken als je mee wil doen om te bouwen?
  Natuurlijk is de enige grens die je er is je enige creativiteit. Een wonderlijke grot vol avontuur. Een jungle vol met leven of een grote zandvlakte waarin je alleen dode bomen kan vinden. Wie weet bouw je wel een gevaarlijke oude tempel verstopt in een dichte jungle of een landschap vol met kliffen en bergen.

  Het event start vanaf 09-06-2020 en je kan je HIER inschrijven. Ook wanneer je nog niet klaar bent, is het handig om je wel alvast in te schrijven. Het event eindigt op 28 juni 23:59. Dit is dan ook de eindtijd. Uiteraard zijn er ook weer prachtige prijzen, deze zullen terwijl het event bezig is bekend gemaakt worden. De winnaars worden later bekend gemaakt!

  Succes met bouwen en we hopen veel mooie landschappen op de server te mogen gaan zien!

  ~ Event Team PlanetCraft
   
  #1 DDG Server, 9 jun 2020
  Laatst bewerkt door een moderator: 7 jun 2020
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie