Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Oudejaars Events in Cosmopolitan!

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers,

In Cosmopolitan sluiten we het jaar (hopelijk) goed af. Daarom staan er maar liefst twee events gepland op zondag 30 december.


CosmoQuest #7 - 14:30

De laatste quest van het eerste seizoen gaan wij live afsluiten. Deze quest duurt niet langer dan 25 minuten. Onze schurk “Klaver de Hond” heeft de arreslee van de kerstman neer laten storten en vervolgens de pakjes gestolen! Dankzij de speler Emprior zijn we erachter gekomen dat er vuurwerk in de pakjes zat. De politie heeft het vermoeden dat Klaver de Hond een aanslag gaat plegen met het vuurwerk om 2018 als een slecht en ellendig jaar neer te zetten. Kan jij dit voorkomen? Meer info volgt tijdens het live event. De quest begint in het park van Cosmopolitan.


Net zoals bij de voorgaande quests valt er weer wat te winnen. Je kan namelijk weer een appartement in de TW office voor maar liefst 2 maanden winnen. Genoeg om als beginnende speler een opslag te hebben of voor de ervaren speler om een uniek historisch appartement in Cosmopolitan te hebben.


Weerwolven van Wakkerdam - 21:00

hwt4AgwXwJF3PUMppo8yO2ZfH4K5aweeEWhrZYOa4ZWcG4kxX8L2vHUQ2SzhMqL9zCAJixpm1cGqZpFf_ADLE0U0_4MvpqiwbtF3JZ0w7BqUIhvQQzRGzcbJKBjiS6Y1kjDKhzPT=s800


Op initiatief van een ondernemer in Cosmopolitan wordt er een weerwolvenspel georganiseerd. Iedereen mag GRATIS meedoen. Ben jij een weerwolf en bedrieg jij je medespelers met je leugens? Of ben jij een onschuldige burger die ten prooi valt aan de genadeloze weerwolven? Het spel gaat natuurlijk in een griezelige omgeving plaatsvinden, namelijk het verlaten metrostation! Als het event begint zeggen wij natuurlijk hoe je hier komt mocht je het nog niet weten. Er vallen diverse prijzen te winnen zoals geld en kleding.

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl! Maak nieuwe vrienden en deel mee aan de quest!

Al enthousiast? Wij wel!~Het DDG Server Team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top