Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten OpenKingdom 1.8 ( Stand together )

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Gegroet Kingdom Spelers,

Kort geleden hebben we de 7e uitbreiding van Open Kingdom uitgebracht! Dat herinneren we ons vast allemaal nog. Maar het is al weer tijd voor de 8e uitbreiding! In deze post zal jij er alles over lezen.

7291b8a881f7e938035250f2e2416d2c.jpg


Wat is er allemaal verandert?
Er is aardig wat bij gekomen en ook aardig wat verandert! De community heeft hun onvrede geuit over bepaalde items die de PVP in onbalans brachten. Deze hebben we dan ook verandert om beter gebalanceerd te zijn. Een voorbeeld is dat we de Shield of the Night en de Shield of the Hero nu UNBREAKABLE hebben gemaakt en de twee extra hartjes die je kreeg zijn nu verwijdert van de items.

Maar dat is niet alles, we gaan hier alle Nerfs en Buffs onder elkaar zetten om voor jullie een makkelijk overzicht te creëren! Daarna gaan we verder over wat er allemaal nieuw is en wat er is verandert:

Buffs:

 • Shield of the Night => van breekbaar naar onbreekbaar
 • Shield of the Hero => van breekbaar naar onbreekbaar
 • Blood Helmet (Blood Scent ability) => van 15 blokken radius om je heen alle enemies glowing naar 25 blokken radius om je heen alle enemies glowing
 • Molten Battle Axe (Throw Axe ability) => van 3 hartjes damage (wordt beïnvloed door armor) naar 14 hartjes damage (wordt beïnvloed door amor)
Nerfs:
 • Dark Relic (No Losses ability) => van volledige keep inventory als je dood gaat naar enkel nog je armor en het item in je main hand als je dood gaat
 • Shield of the Night => van 2 hartjes extra naar geen hartjes extra
 • Shield of the Hero => van 2 hartjes extra naar geen hartjes extra
 • Blood Sword (Bloody Perfect Block ability) => van 80 seconden cooldown naar 180 seconden cooldown EN van 8 seconden tijdsduur naar 5 seconden tijdsduur
 • Glitch Bow (Gl1tch ability) => van 30 seconden cooldown naar 60 seconden cooldown
 • Holy Bow (Holy Cleansing ability) => van 10 seconden enemy-hit geen regeneration naar 5 seconden enemy-hit geen regeneration
 • Holy Boots (Holy Vanish ability) => van 120 seconden cooldown naar 240 seconden cooldown EN van 4 seconden vanish naar 3 seconden vanish
 • ALLES MET PUNCH 3 => van punch 3 naar punch 2
Wat is er aangepast?
Oke! Alle nerfs en buffs laten inzinken? Tof! Laten we beginnen met de grootse aanpassingen.
Ten eerste zullen alle Families verwijdert worden, maar maak je geen zorgen! Elke familiehouder krijgt een passende compensatie en het systeem zal niet volledig verdwijnen! Daar straks meer over.

Influence
Een hele grote verandering in deze update is dan wel Influence. Influence zal niet langer onderdeel zijn van de game. (Rust in vrede, Influence systeem. 2013-2019) De regels gaan aangepast worden, dus houd deze goed in de gaten! Verder zal je hier niets van merken, behalve dat het niet meer in je scoreboard staat!

Progression
We hebben veel werk gestoken in het verbeteren van het huidige progressie systeem, en daarom zijn we vrij trots op het resultaat. Alles na de derde tier is gemaakt voor de echte grinders van XP gezien het nu ook lastig is om zo hoog te komen! Maar goed, in het kort, dit zijn de nieuwe rewards die je krijgt als je een tier omhoog gaat:
 • Tier 1 (Squire) : 4 EnderChest rows, 1 Empire Crate, 10.000 silver
 • Tier 2 (Guard) : 5 EnderChest rows, 1 Empire Crate, 20.000 silver
 • Tier 3 (Soldier) : 6 EnderChest rows, 1 Empire Crate, 30.000 silver, Toegang tot Global-Roleplay
 • Tier 4 (Knight) : 2 Empire Crates, 30.000 silver
 • Tier 5 (Royal Guard) : 1 Silver Pickaxe (Fortune V, Efficiency VIII, Unbreaking X, Mending V), 1 Empire Crate, 35.000 silver
 • Tier 6 (King Slayer) : 1 Lightning Tipped Arrow particle, 1 Silver Sword (Smite V, Bane of Arthropods V, Looting V, Fire Aspect II, Mending V), 1 Empire Crate, 35.000 silver
 • Tier 7 (Demon Hunter) : 1 Light Arrow particle, 1 Empire Crate, 50.000 silver
 • Tier 8 (God Slayer) :1 Angelic Arrow particle, 5 Empire Crates, 85.000 silver
Free Haven
Inmiddels is ook Free Haven uitgebreid met alles wat besproken is in het laatste ambassadeursgesprek! In de changelog vind je hier meer over.

Nieuw Locatie systeem
We beginnen met een kleine, maar zeker merkbare verandering. Namelijk in het locatie systeem!
Vroeger was het zo dat je "regions" had en kingdom gebieden. Nu is het anders! Je hebt nu nog steeds "regions" maar er zijn ook vele territoriums toegevoegd over de gehele map! Sommige territoriums zijn onderdeel van een kingdom en sommige behoren aan niemand toe.. Veel plezier met ontdekken!

Offline Dynmap
Na HEEL veel vragen er over, van HEEEEL veel spelers is het eindelijk zo ver! Een up-to-date map van Open Kingdom. Vele mensen hebben natuurlijk een minimap gezien dit is toegestaan, maar vanaf nu is er ook vanuit de server een map beschikbaar met alle belangrijke locaties erop en uiteindelijk zullen ook dorpen en steden op de map met markeringen zichtbaar zijn! De dynmap is te bekijken op https://map.openkingdom.nl/ ! Check 'm snel! (Pas beschikbaar vanaf release)

Houses
Zoals hiervoor genoemd is het Family systeem te komen vervallen. Maar er zou iets nieuws voor in de plaats komen? Dit is het; Houses!

Houses (geïnspireerd van Game of Thrones "House" familie concept) is de verbeterde versie van het Family systeem. Een House bestaat uit de volgende essentiële dingen: Een unieke naam, een unieke tag (maximaal 3 letters), House-members (spelers die onderdeel zijn van jouw House), House-perks (bonussen voor de House en zijn leden), een House-bank, House-prestige, een House-thuisbasis, een House-MOTD (Message Of The Day. Een bericht dat je krijgt als je inlogged), en een House-broadcast systeem.

Net zoals het Family systeem heb je eerst rechten nodig om een House te maken, dit kan je kopen op https://shop.dusdavidgames.nl/ ! Start wederom je eigen verhaal met een groep onder één naam. Dit zijn alle features met uitleg erbij:

House Members

Dit zijn de leden van jouw House! Zij vallen allemaal onder één naam, de naam die jij hebt gekozen voor jouw House! De leden kunnen genieten van bonussen die ze kunnen krijgen van de house-perks, doneren aan de house bank en berichten ontvangen die de House-leader naar hun broadcast. Het maakt niet uit in welk kingdom je zit! Je kan altijd voor een house geïnvite worden.

House Tag Kleurtjes
De standaard kleur is grijs, maar je kan verschillende kleurtjes hebben voor jouw House-tag! Hiermee kan je jouw House laten shinen in de chat zoals jij dat wilt. Als jij een ander kleurtje selecteerd in het House menu dan word dat gelijk bij iedereen geüpdate en als klap op de vuurpijl; Je kan er meerdere tegelijk bezitten! Dus je kan zoveel wisselen van kleur als je wilt. De kleurtjes kan je kopen op https://shop.dusdavidgames.nl/ !

House Prestige

Hiermee word je status in de ranglijst van Houses weergegeven. Een ranglijst? Ja dat klopt! Er is een ranglijst! Met het command /house top kan je de top 10 van alle houses qua prestige zien. Deze word om de zoveel tijd automatisch geüpdatet. Maar..

Hoe krijg je nu prestige? Simpel; Als jouw House Members bijvoorbeeld een Quest van een roleplay karakter afronden krijg je per-persoon van die quest dus prestige! Maar ook als een House Member kills maakt zal je House Prestige stijgen. De manieren hoe je prestige kan krijgen zal na de update worden uitgebreid, maar dit zijn momenteel de simpelste manieren om hoog in de ranglijst te komen!

De House Bank
Dit is waar alle silver van de House in word opgeslagen. Met het silver wat in de bank zit worden ook de House Perks gekocht. House Members kunnen silver doneren aan de house bank en de House Leader kan het er ook weer afhalen en aan zichzelf geven als hij/zij dat zou willen. Een donatie aan je House is namelijk ook gewoon een donatie aan je House leader.

Er is een limiet hoeveel je kan doneren per-dag afhankelijk aan het aantal leden die je in je House hebt, dus je kan niet gelijk al je silver doneren en dan uitgeven aan alle perks! Maar hoe meer leden je hebt, hoe sneller het gaat. Alle House Members kunnen de laatste 10 silver transacties terug lezen in de bank! Altijd handig, een extra laagje controle op je gedoneerde silver!

House Perks
Dit zijn bonussen die kunnen gelden voor de House Members (inclusief jezelf!) of voor andere onderdelen van je House. Dit zijn alle huidige House Perks:
 • Potion Holder: Je kan 4 potions mee dragen in plaats van 3.
 • Shared Experience: Als één House Member experience krijgt, krijgen alle andere House Members die op dat moment online zijn daar 10% van.
 • Silver Interest: Elke 24 uur krijgt de bank 2% gestort aan rente.
 • Homefield Advantage: 150 blokken rondom je House thuisbasis krijg je haste en nightvision.
 • Royal Prestige: Alle prestige die je ontvangt is standaard verdubbelt.
Deze perks kan je dus in-game verkrijgen via zilver uit de House Bank! De prijzen zijn gebasseerd op hoe speciaal de perk is, dus spaar jij door voor een dure perk? Of ga jij eerst alle goedkopere perks unlocken?!

House Commands en Menu's
Hoe bestuur je nou eigenlijk zo'n House? Dat gaan we uitleggen.
Je bestuurt je House heel simpel via het /house command! Als jij iemand wilt uitnodigen dan kan dat via daar. Als jij de ranglijst van Houses wilt bekijken dan kan dat ook via daar.
De volgende commands zijn er beschikbaar:
 • /house create (Hiermee kan je een House maken als je daar de rechten voor hebt!)
 • /house sethome (Dit zet de locatie van je thuisbasis)
 • /house top (Bekijk de top 10 Houses in de ranglijst)
 • /house withdraw (Hiermee kan je geld van de House Bank afhalen als House Leader zijnde)
 • /house donate (Hiermee kan je geld storten op de House Bank)
 • /house invite (Hiermee kan je als House Leader andere spelers uitnodigen om je House te joinen)
 • /house setmotd (Hiermee kan je de Message of the Day aanpassen. Deze krijgen alle House Members te zien als ze inloggen!)
 • /house join (Hiermee kan je een uitnodiging accepteren)
 • /house broadcast (Hiermee kan je als House Leader een bericht sturen naar alle House Members)
 • /house leave (Hiermee kan je als House Member een House verlaten)
Dat waren dan de commands, maar hoe zit het dan met menu's? Makkelijk! Via het oude vertrouwde /kingdom menu kan jij als je in bezit bent van een House de House Mode aanzetten! In deze modus kan jij de tag kleur van je House aanpassen, de silver transacties terug kijken, de perks unlocken en de members bekijken. (en kicken als leader zijnde!) Het beste is natuurlijk om dit nieuwe systeem in-game te ervaren! We hopen dat jullie het in ieder geval een tof systeem vinden!

Nature Set en nieuwe Relics
Compleet in de stijl van de natuur presenteren wij de nieuwe lijn aan armorstukken: De NATURE set!
Hier een overzicht van alle items en de abilities:

38241b22514320c4749733dd45d2b7db.png
NATURE HELMET

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
Ability: Natural Toxins: Als je iemand killt komt er een giftige wolk op de grond voor een aantal seconden en iedereen in de giftige wolk krijgt Poison I wat blijft stacken tot je de wolk uit bent.

cf935a0f7dbde2e8abee7ccae9fd22be.png
NATURE CHEST

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
Ability: Natural Darts: Waar jouw pijl land komt een regen van pijlen terecht. Cooldown van 30 seconden.

874c29c7bef037a817d6ca41ebf80356.png
NATURE LEGGINGS

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
Ability: Natural Paralysis: Als je shift komt er een shockwave, iedereen in de buurt van die shockwave krijgt een Slowness IV effect voor 5 seconden. Cooldown van 90 seconden.

2716c34c040ae6a6542047aa227a0c24.png
NATURE BOOTS

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
PROJECTILE PROTECTION 4
DEPTH STRIJDER 3
Ability: Natural Jump: Als je shift krijg je een Jump Boost II effect voor 6 seconden. Cooldown van 7 seconden.

En uiteraard is de nieuwe lijn aan items niet compleet zonder twee nieuwe relics:

beacb8e0ccff9372e0ceb41b9c8737df.png
Fire Relic

Alle fire damage word gehalveerd.

d2fd8cfd88ba9ef44fce9f4e9764b01e.png
Water Relic

Je krijgt geen drowning damage, dus je kan onder water blijven ademen.

Wil je kort maar krachtige alle veranderingen lezen? Dit is de changelog!
[+] = Add
[-] = Remove
[*] = Change

[+] Offline Dynmap
- Beschikbaar op map.openkingdom.nl
[+] Houses
- /house (+ subcommands)
- House Perks
- House Bank
- House Members/Leader
- House Tag Colors
- House Broadcast
- House Message Of The Day
- House Prestige
- House Prestige Top (update elke 5 minuten)
- House Mode voor het "/kingdom" menu
[+] Nieuwe Locaties
- Geheim
- Geheim
- Geheim
- GA OP ONTDEKKING UIT!
[+] Nature Set
- Nature Helmet
- Nature Chestplate
- Nature Leggings
- Nature Boots
[+] Nieuwe Relics
- Fire Relic
- Water Relic
[+] Free Haven uitbreidingen
- Knockback 2 Enchanted Books
- Combinatie Enchantment Books
- Alle soorten leaves bij bouwblokken
- Begin aan ambassadeurhuisjes
[+] Florist Jim NPC op Free Haven
- Verkoopt bloemetjes.
[+] Imperium-Ragnum rank
- Onameril Roleplay rank
[++] Stabielere plugin

[*] Item Ability Balancing
- Meerdere abilities zijn opnieuw gebalanceerd
[*] /kingdom
- Menu knoppen posities aangepast
- Knop voor "House Mode" toegevoegd
[*] AFK system improvements
- Nog altijd TOP SECRET!
[*] Progression Tier-Up rewards
- Tier 1 t/m 8 verbeterd qua rewards
[*] "Foodmaster Mees" hernoemd naar "Foodmaster Kevin"
- Moiii
[*] Locatie protections aangepast zodat influence uit de game kon
[**] Meerdere veranderingen die je beter kan ervaren dan lezen.

[-] Influence
- Influence verwijdert uit de game
- Max Influence verwijdert uit de game
[-] Oude ongebruikte features
[-] Gestorven RP karakters
[-] Abel
[--] Dok

Dit is dus de 1.8 update en dit alles releasen we op 21-02-2019! Dit betekend dat de server vanaf 19:00 t/m 21:00 in downtime zit! Hebben jullie er al zin in? Want wij wel! Tot dan!

~Het DDG Server Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Thrinnith

DDG Held
Thrinnith
Thrinnith
Ik had een opmerking over de shields.
Mensen hebben betaald voor deze items en hebben toen beloofd gekregen dat het 2 hartjes extra zou geven.
Als je dat nu weg haalt is dat best wel scam.
Ik heb ook 25 euro neergelegd, en nu is het item best waardeloos.
 

Zhyrapian

DDG Legende
Zhyrapian
Zhyrapian
Ik had een opmerking over de shields.
Mensen hebben betaald voor deze items en hebben toen beloofd gekregen dat het 2 hartjes extra zou geven.
Als je dat nu weg haalt is dat best wel scam.
Ik heb ook 25 euro neergelegd, en nu is het item best waardeloos.
Ik zou inderdaad dan een ander soort feature ervoor terug maken tbh, nu ist volledig nutteloos?
 

eternalflame22

DDG Held
EternalFlame22
EternalFlame22
Gegroet Kingdom Spelers,

Kort geleden hebben we de 7e uitbreiding van Open Kingdom uitgebracht! Dat herinneren we ons vast allemaal nog. Maar het is al weer tijd voor de 8e uitbreiding! In deze post zal jij er alles over lezen.

7291b8a881f7e938035250f2e2416d2c.jpg


Wat is er allemaal verandert?
Er is aardig wat bij gekomen en ook aardig wat verandert! De community heeft hun onvrede geuit over bepaalde items die de PVP in onbalans brachten. Deze hebben we dan ook verandert om beter gebalanceerd te zijn. Een voorbeeld is dat we de Shield of the Night en de Shield of the Hero nu UNBREAKABLE hebben gemaakt en de twee extra hartjes die je kreeg zijn nu verwijdert van de items.

Maar dat is niet alles, we gaan hier alle Nerfs en Buffs onder elkaar zetten om voor jullie een makkelijk overzicht te creëren! Daarna gaan we verder over wat er allemaal nieuw is en wat er is verandert:

Buffs:

 • Shield of the Night => van breekbaar naar onbreekbaar
 • Shield of the Hero => van breekbaar naar onbreekbaar
 • Blood Helmet (Blood Scent ability) => van 15 blokken radius om je heen alle enemies glowing naar 25 blokken radius om je heen alle enemies glowing
 • Molten Battle Axe (Throw Axe ability) => van 3 hartjes damage (wordt beïnvloed door armor) naar 14 hartjes damage (wordt beïnvloed door amor)
Nerfs:
 • Dark Relic (No Losses ability) => van volledige keep inventory als je dood gaat naar enkel nog je armor en het item in je main hand als je dood gaat
 • Shield of the Night => van 2 hartjes extra naar geen hartjes extra
 • Shield of the Hero => van 2 hartjes extra naar geen hartjes extra
 • Blood Sword (Bloody Perfect Block ability) => van 80 seconden cooldown naar 180 seconden cooldown EN van 8 seconden tijdsduur naar 5 seconden tijdsduur
 • Glitch Bow (Gl1tch ability) => van 30 seconden cooldown naar 60 seconden cooldown
 • Holy Bow (Holy Cleansing ability) => van 10 seconden enemy-hit geen regeneration naar 5 seconden enemy-hit geen regeneration
 • Holy Boots (Holy Vanish ability) => van 120 seconden cooldown naar 240 seconden cooldown EN van 4 seconden vanish naar 3 seconden vanish
 • ALLES MET PUNCH 3 => van punch 3 naar punch 2
Wat is er aangepast?
Oke! Alle nerfs en buffs laten inzinken? Tof! Laten we beginnen met de grootse aanpassingen.
Ten eerste zullen alle Families verwijdert worden, maar maak je geen zorgen! Elke familiehouder krijgt een passende compensatie en het systeem zal niet volledig verdwijnen! Daar straks meer over.

Influence
Een hele grote verandering in deze update is dan wel Influence. Influence zal niet langer onderdeel zijn van de game. (Rust in vrede, Influence systeem. 2013-2019) De regels gaan aangepast worden, dus houd deze goed in de gaten! Verder zal je hier niets van merken, behalve dat het niet meer in je scoreboard staat!

Progression
We hebben veel werk gestoken in het verbeteren van het huidige progressie systeem, en daarom zijn we vrij trots op het resultaat. Alles na de derde tier is gemaakt voor de echte grinders van XP gezien het nu ook lastig is om zo hoog te komen! Maar goed, in het kort, dit zijn de nieuwe rewards die je krijgt als je een tier omhoog gaat:
 • Tier 1 (Squire) : 4 EnderChest rows, 1 Empire Crate, 10.000 silver
 • Tier 2 (Guard) : 5 EnderChest rows, 1 Empire Crate, 20.000 silver
 • Tier 3 (Soldier) : 6 EnderChest rows, 1 Empire Crate, 30.000 silver, Toegang tot Global-Roleplay
 • Tier 4 (Knight) : 2 Empire Crates, 30.000 silver
 • Tier 5 (Royal Guard) : 1 Silver Pickaxe (Fortune V, Efficiency VIII, Unbreaking X, Mending V), 1 Empire Crate, 35.000 silver
 • Tier 6 (King Slayer) : 1 Lightning Tipped Arrow particle, 1 Silver Sword (Smite V, Bane of Arthropods V, Looting V, Fire Aspect II, Mending V), 1 Empire Crate, 35.000 silver
 • Tier 7 (Demon Hunter) : 1 Light Arrow particle, 1 Empire Crate, 50.000 silver
 • Tier 8 (God Slayer) :1 Angelic Arrow particle, 5 Empire Crates, 85.000 silver
Free Haven
Inmiddels is ook Free Haven uitgebreid met alles wat besproken is in het laatste ambassadeursgesprek! In de changelog vind je hier meer over.

Nieuw Locatie systeem
We beginnen met een kleine, maar zeker merkbare verandering. Namelijk in het locatie systeem!
Vroeger was het zo dat je "regions" had en kingdom gebieden. Nu is het anders! Je hebt nu nog steeds "regions" maar er zijn ook vele territoriums toegevoegd over de gehele map! Sommige territoriums zijn onderdeel van een kingdom en sommige behoren aan niemand toe.. Veel plezier met ontdekken!

Offline Dynmap
Na HEEL veel vragen er over, van HEEEEL veel spelers is het eindelijk zo ver! Een up-to-date map van Open Kingdom. Vele mensen hebben natuurlijk een minimap gezien dit is toegestaan, maar vanaf nu is er ook vanuit de server een map beschikbaar met alle belangrijke locaties erop en uiteindelijk zullen ook dorpen en steden op de map met markeringen zichtbaar zijn! De dynmap is te bekijken op https://map.openkingdom.nl/ ! Check 'm snel! (Pas beschikbaar vanaf release)

Houses
Zoals hiervoor genoemd is het Family systeem te komen vervallen. Maar er zou iets nieuws voor in de plaats komen? Dit is het; Houses!

Houses (geïnspireerd van Game of Thrones "House" familie concept) is de verbeterde versie van het Family systeem. Een House bestaat uit de volgende essentiële dingen: Een unieke naam, een unieke tag (maximaal 3 letters), House-members (spelers die onderdeel zijn van jouw House), House-perks (bonussen voor de House en zijn leden), een House-bank, House-prestige, een House-thuisbasis, een House-MOTD (Message Of The Day. Een bericht dat je krijgt als je inlogged), en een House-broadcast systeem.

Net zoals het Family systeem heb je eerst rechten nodig om een House te maken, dit kan je kopen op https://shop.dusdavidgames.nl/ ! Start wederom je eigen verhaal met een groep onder één naam. Dit zijn alle features met uitleg erbij:

House Members

Dit zijn de leden van jouw House! Zij vallen allemaal onder één naam, de naam die jij hebt gekozen voor jouw House! De leden kunnen genieten van bonussen die ze kunnen krijgen van de house-perks, doneren aan de house bank en berichten ontvangen die de House-leader naar hun broadcast. Het maakt niet uit in welk kingdom je zit! Je kan altijd voor een house geïnvite worden.

House Tag Kleurtjes
De standaard kleur is grijs, maar je kan verschillende kleurtjes hebben voor jouw House-tag! Hiermee kan je jouw House laten shinen in de chat zoals jij dat wilt. Als jij een ander kleurtje selecteerd in het House menu dan word dat gelijk bij iedereen geüpdate en als klap op de vuurpijl; Je kan er meerdere tegelijk bezitten! Dus je kan zoveel wisselen van kleur als je wilt. De kleurtjes kan je kopen op https://shop.dusdavidgames.nl/ !

House Prestige

Hiermee word je status in de ranglijst van Houses weergegeven. Een ranglijst? Ja dat klopt! Er is een ranglijst! Met het command /house top kan je de top 10 van alle houses qua prestige zien. Deze word om de zoveel tijd automatisch geüpdatet. Maar..

Hoe krijg je nu prestige? Simpel; Als jouw House Members bijvoorbeeld een Quest van een roleplay karakter afronden krijg je per-persoon van die quest dus prestige! Maar ook als een House Member kills maakt zal je House Prestige stijgen. De manieren hoe je prestige kan krijgen zal na de update worden uitgebreid, maar dit zijn momenteel de simpelste manieren om hoog in de ranglijst te komen!

De House Bank
Dit is waar alle silver van de House in word opgeslagen. Met het silver wat in de bank zit worden ook de House Perks gekocht. House Members kunnen silver doneren aan de house bank en de House Leader kan het er ook weer afhalen en aan zichzelf geven als hij/zij dat zou willen. Een donatie aan je House is namelijk ook gewoon een donatie aan je House leader.

Er is een limiet hoeveel je kan doneren per-dag afhankelijk aan het aantal leden die je in je House hebt, dus je kan niet gelijk al je silver doneren en dan uitgeven aan alle perks! Maar hoe meer leden je hebt, hoe sneller het gaat. Alle House Members kunnen de laatste 10 silver transacties terug lezen in de bank! Altijd handig, een extra laagje controle op je gedoneerde silver!

House Perks
Dit zijn bonussen die kunnen gelden voor de House Members (inclusief jezelf!) of voor andere onderdelen van je House. Dit zijn alle huidige House Perks:
 • Potion Holder: Je kan 4 potions mee dragen in plaats van 3.
 • Shared Experience: Als één House Member experience krijgt, krijgen alle andere House Members die op dat moment online zijn daar 10% van.
 • Silver Interest: Elke 24 uur krijgt de bank 2% gestort aan rente.
 • Homefield Advantage: 150 blokken rondom je House thuisbasis krijg je haste en nightvision.
 • Royal Prestige: Alle prestige die je ontvangt is standaard verdubbelt.
Deze perks kan je dus in-game verkrijgen via zilver uit de House Bank! De prijzen zijn gebasseerd op hoe speciaal de perk is, dus spaar jij door voor een dure perk? Of ga jij eerst alle goedkopere perks unlocken?!

House Commands en Menu's
Hoe bestuur je nou eigenlijk zo'n House? Dat gaan we uitleggen.
Je bestuurt je House heel simpel via het /house command! Als jij iemand wilt uitnodigen dan kan dat via daar. Als jij de ranglijst van Houses wilt bekijken dan kan dat ook via daar.
De volgende commands zijn er beschikbaar:
 • /house create (Hiermee kan je een House maken als je daar de rechten voor hebt!)
 • /house sethome (Dit zet de locatie van je thuisbasis)
 • /house top (Bekijk de top 10 Houses in de ranglijst)
 • /house withdraw (Hiermee kan je geld van de House Bank afhalen als House Leader zijnde)
 • /house donate (Hiermee kan je geld storten op de House Bank)
 • /house invite (Hiermee kan je als House Leader andere spelers uitnodigen om je House te joinen)
 • /house setmotd (Hiermee kan je de Message of the Day aanpassen. Deze krijgen alle House Members te zien als ze inloggen!)
 • /house join (Hiermee kan je een uitnodiging accepteren)
 • /house broadcast (Hiermee kan je als House Leader een bericht sturen naar alle House Members)
 • /house leave (Hiermee kan je als House Member een House verlaten)
Dat waren dan de commands, maar hoe zit het dan met menu's? Makkelijk! Via het oude vertrouwde /kingdom menu kan jij als je in bezit bent van een House de House Mode aanzetten! In deze modus kan jij de tag kleur van je House aanpassen, de silver transacties terug kijken, de perks unlocken en de members bekijken. (en kicken als leader zijnde!) Het beste is natuurlijk om dit nieuwe systeem in-game te ervaren! We hopen dat jullie het in ieder geval een tof systeem vinden!

Nature Set en nieuwe Relics
Compleet in de stijl van de natuur presenteren wij de nieuwe lijn aan armorstukken: De NATURE set!
Hier een overzicht van alle items en de abilities:

38241b22514320c4749733dd45d2b7db.png
NATURE HELMET

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
Ability: Natural Toxins: Als je iemand killt komt er een giftige wolk op de grond voor een aantal seconden en iedereen in de giftige wolk krijgt Poison I wat blijft stacken tot je de wolk uit bent.

cf935a0f7dbde2e8abee7ccae9fd22be.png
NATURE CHEST

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
Ability: Natural Darts: Waar jouw pijl land komt een regen van pijlen terecht. Cooldown van 30 seconden.

874c29c7bef037a817d6ca41ebf80356.png
NATURE LEGGINGS

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
Ability: Natural Paralysis: Als je shift komt er een shockwave, iedereen in de buurt van die shockwave krijgt een Slowness IV effect voor 5 seconden. Cooldown van 90 seconden.

2716c34c040ae6a6542047aa227a0c24.png
NATURE BOOTS

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
PROJECTILE PROTECTION 4
DEPTH STRIJDER 3
Ability: Natural Jump: Als je shift krijg je een Jump Boost II effect voor 6 seconden. Cooldown van 7 seconden.

En uiteraard is de nieuwe lijn aan items niet compleet zonder twee nieuwe relics:

beacb8e0ccff9372e0ceb41b9c8737df.png
Fire Relic

Alle fire damage word gehalveerd.

d2fd8cfd88ba9ef44fce9f4e9764b01e.png
Water Relic

Je krijgt geen drowning damage, dus je kan onder water blijven ademen.

Wil je kort maar krachtige alle veranderingen lezen? Dit is de changelog!
[+] = Add
[-] = Remove
[*] = Change

[+] Offline Dynmap
- Beschikbaar op map.openkingdom.nl
[+] Houses
- /house (+ subcommands)
- House Perks
- House Bank
- House Members/Leader
- House Tag Colors
- House Broadcast
- House Message Of The Day
- House Prestige
- House Prestige Top (update elke 5 minuten)
- House Mode voor het "/kingdom" menu
[+] Nieuwe Locaties
- Geheim
- Geheim
- Geheim
- GA OP ONTDEKKING UIT!
[+] Nature Set
- Nature Helmet
- Nature Chestplate
- Nature Leggings
- Nature Boots
[+] Nieuwe Relics
- Fire Relic
- Water Relic
[+] Free Haven uitbreidingen
- Knockback 2 Enchanted Books
- Combinatie Enchantment Books
- Alle soorten leaves bij bouwblokken
- Begin aan ambassadeurhuisjes
[+] Florist Jim NPC op Free Haven
- Verkoopt bloemetjes.
[+] Imperium-Ragnum rank
- Onameril Roleplay rank
[++] Stabielere plugin

[*] Item Ability Balancing
- Meerdere abilities zijn opnieuw gebalanceerd
[*] /kingdom
- Menu knoppen posities aangepast
- Knop voor "House Mode" toegevoegd
[*] AFK system improvements
- Nog altijd TOP SECRET!
[*] Progression Tier-Up rewards
- Tier 1 t/m 8 verbeterd qua rewards
[*] "Foodmaster Mees" hernoemd naar "Foodmaster Kevin"
- Moiii
[*] Locatie protections aangepast zodat influence uit de game kon
[**] Meerdere veranderingen die je beter kan ervaren dan lezen.

[-] Influence
- Influence verwijdert uit de game
- Max Influence verwijdert uit de game
[-] Oude ongebruikte features
[-] Gestorven RP karakters
[-] Abel
[--] Dok

Dit is dus de 1.8 update en dit alles releasen we op 21-02-2018! Dit betekend dat de server vanaf 19:00 t/m 21:00 in downtime zit! Hebben jullie er al zin in? Want wij wel! Tot dan!

~Het DDG Server Team
Wordt er ook iets gecompenseerd voor de mensen die vanaf het begin van progression systeem al veel tiers omhoog zijn gegaan? Die worden nu best wel benadeeld. Ik had hier een heel idee over achtergelaten, maar hier is blijkbaar niks mee gedaan helaas...

En waarom zoveel zilver erbij? Er werd bij ambassadeurvergadering geklaagd dat er te veel zilver in de game komt, nu komt er nog veel meer bij??

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
 

Hansaplas

DDG Kenner
Hansaplas
Hansaplas
Gegroet Kingdom Spelers,

Kort geleden hebben we de 7e uitbreiding van Open Kingdom uitgebracht! Dat herinneren we ons vast allemaal nog. Maar het is al weer tijd voor de 8e uitbreiding! In deze post zal jij er alles over lezen.

7291b8a881f7e938035250f2e2416d2c.jpg


Wat is er allemaal verandert?
Er is aardig wat bij gekomen en ook aardig wat verandert! De community heeft hun onvrede geuit over bepaalde items die de PVP in onbalans brachten. Deze hebben we dan ook verandert om beter gebalanceerd te zijn. Een voorbeeld is dat we de Shield of the Night en de Shield of the Hero nu UNBREAKABLE hebben gemaakt en de twee extra hartjes die je kreeg zijn nu verwijdert van de items.

Maar dat is niet alles, we gaan hier alle Nerfs en Buffs onder elkaar zetten om voor jullie een makkelijk overzicht te creëren! Daarna gaan we verder over wat er allemaal nieuw is en wat er is verandert:

Buffs:

 • Shield of the Night => van breekbaar naar onbreekbaar
 • Shield of the Hero => van breekbaar naar onbreekbaar
 • Blood Helmet (Blood Scent ability) => van 15 blokken radius om je heen alle enemies glowing naar 25 blokken radius om je heen alle enemies glowing
 • Molten Battle Axe (Throw Axe ability) => van 3 hartjes damage (wordt beïnvloed door armor) naar 14 hartjes damage (wordt beïnvloed door amor)
Nerfs:
 • Dark Relic (No Losses ability) => van volledige keep inventory als je dood gaat naar enkel nog je armor en het item in je main hand als je dood gaat
 • Shield of the Night => van 2 hartjes extra naar geen hartjes extra
 • Shield of the Hero => van 2 hartjes extra naar geen hartjes extra
 • Blood Sword (Bloody Perfect Block ability) => van 80 seconden cooldown naar 180 seconden cooldown EN van 8 seconden tijdsduur naar 5 seconden tijdsduur
 • Glitch Bow (Gl1tch ability) => van 30 seconden cooldown naar 60 seconden cooldown
 • Holy Bow (Holy Cleansing ability) => van 10 seconden enemy-hit geen regeneration naar 5 seconden enemy-hit geen regeneration
 • Holy Boots (Holy Vanish ability) => van 120 seconden cooldown naar 240 seconden cooldown EN van 4 seconden vanish naar 3 seconden vanish
 • ALLES MET PUNCH 3 => van punch 3 naar punch 2
Wat is er aangepast?
Oke! Alle nerfs en buffs laten inzinken? Tof! Laten we beginnen met de grootse aanpassingen.
Ten eerste zullen alle Families verwijdert worden, maar maak je geen zorgen! Elke familiehouder krijgt een passende compensatie en het systeem zal niet volledig verdwijnen! Daar straks meer over.

Influence
Een hele grote verandering in deze update is dan wel Influence. Influence zal niet langer onderdeel zijn van de game. (Rust in vrede, Influence systeem. 2013-2019) De regels gaan aangepast worden, dus houd deze goed in de gaten! Verder zal je hier niets van merken, behalve dat het niet meer in je scoreboard staat!

Progression
We hebben veel werk gestoken in het verbeteren van het huidige progressie systeem, en daarom zijn we vrij trots op het resultaat. Alles na de derde tier is gemaakt voor de echte grinders van XP gezien het nu ook lastig is om zo hoog te komen! Maar goed, in het kort, dit zijn de nieuwe rewards die je krijgt als je een tier omhoog gaat:
 • Tier 1 (Squire) : 4 EnderChest rows, 1 Empire Crate, 10.000 silver
 • Tier 2 (Guard) : 5 EnderChest rows, 1 Empire Crate, 20.000 silver
 • Tier 3 (Soldier) : 6 EnderChest rows, 1 Empire Crate, 30.000 silver, Toegang tot Global-Roleplay
 • Tier 4 (Knight) : 2 Empire Crates, 30.000 silver
 • Tier 5 (Royal Guard) : 1 Silver Pickaxe (Fortune V, Efficiency VIII, Unbreaking X, Mending V), 1 Empire Crate, 35.000 silver
 • Tier 6 (King Slayer) : 1 Lightning Tipped Arrow particle, 1 Silver Sword (Smite V, Bane of Arthropods V, Looting V, Fire Aspect II, Mending V), 1 Empire Crate, 35.000 silver
 • Tier 7 (Demon Hunter) : 1 Light Arrow particle, 1 Empire Crate, 50.000 silver
 • Tier 8 (God Slayer) :1 Angelic Arrow particle, 5 Empire Crates, 85.000 silver
Free Haven
Inmiddels is ook Free Haven uitgebreid met alles wat besproken is in het laatste ambassadeursgesprek! In de changelog vind je hier meer over.

Nieuw Locatie systeem
We beginnen met een kleine, maar zeker merkbare verandering. Namelijk in het locatie systeem!
Vroeger was het zo dat je "regions" had en kingdom gebieden. Nu is het anders! Je hebt nu nog steeds "regions" maar er zijn ook vele territoriums toegevoegd over de gehele map! Sommige territoriums zijn onderdeel van een kingdom en sommige behoren aan niemand toe.. Veel plezier met ontdekken!

Offline Dynmap
Na HEEL veel vragen er over, van HEEEEL veel spelers is het eindelijk zo ver! Een up-to-date map van Open Kingdom. Vele mensen hebben natuurlijk een minimap gezien dit is toegestaan, maar vanaf nu is er ook vanuit de server een map beschikbaar met alle belangrijke locaties erop en uiteindelijk zullen ook dorpen en steden op de map met markeringen zichtbaar zijn! De dynmap is te bekijken op https://map.openkingdom.nl/ ! Check 'm snel! (Pas beschikbaar vanaf release)

Houses
Zoals hiervoor genoemd is het Family systeem te komen vervallen. Maar er zou iets nieuws voor in de plaats komen? Dit is het; Houses!

Houses (geïnspireerd van Game of Thrones "House" familie concept) is de verbeterde versie van het Family systeem. Een House bestaat uit de volgende essentiële dingen: Een unieke naam, een unieke tag (maximaal 3 letters), House-members (spelers die onderdeel zijn van jouw House), House-perks (bonussen voor de House en zijn leden), een House-bank, House-prestige, een House-thuisbasis, een House-MOTD (Message Of The Day. Een bericht dat je krijgt als je inlogged), en een House-broadcast systeem.

Net zoals het Family systeem heb je eerst rechten nodig om een House te maken, dit kan je kopen op https://shop.dusdavidgames.nl/ ! Start wederom je eigen verhaal met een groep onder één naam. Dit zijn alle features met uitleg erbij:

House Members

Dit zijn de leden van jouw House! Zij vallen allemaal onder één naam, de naam die jij hebt gekozen voor jouw House! De leden kunnen genieten van bonussen die ze kunnen krijgen van de house-perks, doneren aan de house bank en berichten ontvangen die de House-leader naar hun broadcast. Het maakt niet uit in welk kingdom je zit! Je kan altijd voor een house geïnvite worden.

House Tag Kleurtjes
De standaard kleur is grijs, maar je kan verschillende kleurtjes hebben voor jouw House-tag! Hiermee kan je jouw House laten shinen in de chat zoals jij dat wilt. Als jij een ander kleurtje selecteerd in het House menu dan word dat gelijk bij iedereen geüpdate en als klap op de vuurpijl; Je kan er meerdere tegelijk bezitten! Dus je kan zoveel wisselen van kleur als je wilt. De kleurtjes kan je kopen op https://shop.dusdavidgames.nl/ !

House Prestige

Hiermee word je status in de ranglijst van Houses weergegeven. Een ranglijst? Ja dat klopt! Er is een ranglijst! Met het command /house top kan je de top 10 van alle houses qua prestige zien. Deze word om de zoveel tijd automatisch geüpdatet. Maar..

Hoe krijg je nu prestige? Simpel; Als jouw House Members bijvoorbeeld een Quest van een roleplay karakter afronden krijg je per-persoon van die quest dus prestige! Maar ook als een House Member kills maakt zal je House Prestige stijgen. De manieren hoe je prestige kan krijgen zal na de update worden uitgebreid, maar dit zijn momenteel de simpelste manieren om hoog in de ranglijst te komen!

De House Bank
Dit is waar alle silver van de House in word opgeslagen. Met het silver wat in de bank zit worden ook de House Perks gekocht. House Members kunnen silver doneren aan de house bank en de House Leader kan het er ook weer afhalen en aan zichzelf geven als hij/zij dat zou willen. Een donatie aan je House is namelijk ook gewoon een donatie aan je House leader.

Er is een limiet hoeveel je kan doneren per-dag afhankelijk aan het aantal leden die je in je House hebt, dus je kan niet gelijk al je silver doneren en dan uitgeven aan alle perks! Maar hoe meer leden je hebt, hoe sneller het gaat. Alle House Members kunnen de laatste 10 silver transacties terug lezen in de bank! Altijd handig, een extra laagje controle op je gedoneerde silver!

House Perks
Dit zijn bonussen die kunnen gelden voor de House Members (inclusief jezelf!) of voor andere onderdelen van je House. Dit zijn alle huidige House Perks:
 • Potion Holder: Je kan 4 potions mee dragen in plaats van 3.
 • Shared Experience: Als één House Member experience krijgt, krijgen alle andere House Members die op dat moment online zijn daar 10% van.
 • Silver Interest: Elke 24 uur krijgt de bank 2% gestort aan rente.
 • Homefield Advantage: 150 blokken rondom je House thuisbasis krijg je haste en nightvision.
 • Royal Prestige: Alle prestige die je ontvangt is standaard verdubbelt.
Deze perks kan je dus in-game verkrijgen via zilver uit de House Bank! De prijzen zijn gebasseerd op hoe speciaal de perk is, dus spaar jij door voor een dure perk? Of ga jij eerst alle goedkopere perks unlocken?!

House Commands en Menu's
Hoe bestuur je nou eigenlijk zo'n House? Dat gaan we uitleggen.
Je bestuurt je House heel simpel via het /house command! Als jij iemand wilt uitnodigen dan kan dat via daar. Als jij de ranglijst van Houses wilt bekijken dan kan dat ook via daar.
De volgende commands zijn er beschikbaar:
 • /house create (Hiermee kan je een House maken als je daar de rechten voor hebt!)
 • /house sethome (Dit zet de locatie van je thuisbasis)
 • /house top (Bekijk de top 10 Houses in de ranglijst)
 • /house withdraw (Hiermee kan je geld van de House Bank afhalen als House Leader zijnde)
 • /house donate (Hiermee kan je geld storten op de House Bank)
 • /house invite (Hiermee kan je als House Leader andere spelers uitnodigen om je House te joinen)
 • /house setmotd (Hiermee kan je de Message of the Day aanpassen. Deze krijgen alle House Members te zien als ze inloggen!)
 • /house join (Hiermee kan je een uitnodiging accepteren)
 • /house broadcast (Hiermee kan je als House Leader een bericht sturen naar alle House Members)
 • /house leave (Hiermee kan je als House Member een House verlaten)
Dat waren dan de commands, maar hoe zit het dan met menu's? Makkelijk! Via het oude vertrouwde /kingdom menu kan jij als je in bezit bent van een House de House Mode aanzetten! In deze modus kan jij de tag kleur van je House aanpassen, de silver transacties terug kijken, de perks unlocken en de members bekijken. (en kicken als leader zijnde!) Het beste is natuurlijk om dit nieuwe systeem in-game te ervaren! We hopen dat jullie het in ieder geval een tof systeem vinden!

Nature Set en nieuwe Relics
Compleet in de stijl van de natuur presenteren wij de nieuwe lijn aan armorstukken: De NATURE set!
Hier een overzicht van alle items en de abilities:

38241b22514320c4749733dd45d2b7db.png
NATURE HELMET

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
Ability: Natural Toxins: Als je iemand killt komt er een giftige wolk op de grond voor een aantal seconden en iedereen in de giftige wolk krijgt Poison I wat blijft stacken tot je de wolk uit bent.

cf935a0f7dbde2e8abee7ccae9fd22be.png
NATURE CHEST

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
Ability: Natural Darts: Waar jouw pijl land komt een regen van pijlen terecht. Cooldown van 30 seconden.

874c29c7bef037a817d6ca41ebf80356.png
NATURE LEGGINGS

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
Ability: Natural Paralysis: Als je shift komt er een shockwave, iedereen in de buurt van die shockwave krijgt een Slowness IV effect voor 5 seconden. Cooldown van 90 seconden.

2716c34c040ae6a6542047aa227a0c24.png
NATURE BOOTS

PROTECTION 4
UNBREAKING 3
PROJECTILE PROTECTION 4
DEPTH STRIJDER 3
Ability: Natural Jump: Als je shift krijg je een Jump Boost II effect voor 6 seconden. Cooldown van 7 seconden.

En uiteraard is de nieuwe lijn aan items niet compleet zonder twee nieuwe relics:

beacb8e0ccff9372e0ceb41b9c8737df.png
Fire Relic

Alle fire damage word gehalveerd.

d2fd8cfd88ba9ef44fce9f4e9764b01e.png
Water Relic

Je krijgt geen drowning damage, dus je kan onder water blijven ademen.

Wil je kort maar krachtige alle veranderingen lezen? Dit is de changelog!
[+] = Add
[-] = Remove
[*] = Change

[+] Offline Dynmap
- Beschikbaar op map.openkingdom.nl
[+] Houses
- /house (+ subcommands)
- House Perks
- House Bank
- House Members/Leader
- House Tag Colors
- House Broadcast
- House Message Of The Day
- House Prestige
- House Prestige Top (update elke 5 minuten)
- House Mode voor het "/kingdom" menu
[+] Nieuwe Locaties
- Geheim
- Geheim
- Geheim
- GA OP ONTDEKKING UIT!
[+] Nature Set
- Nature Helmet
- Nature Chestplate
- Nature Leggings
- Nature Boots
[+] Nieuwe Relics
- Fire Relic
- Water Relic
[+] Free Haven uitbreidingen
- Knockback 2 Enchanted Books
- Combinatie Enchantment Books
- Alle soorten leaves bij bouwblokken
- Begin aan ambassadeurhuisjes
[+] Florist Jim NPC op Free Haven
- Verkoopt bloemetjes.
[+] Imperium-Ragnum rank
- Onameril Roleplay rank
[++] Stabielere plugin

[*] Item Ability Balancing
- Meerdere abilities zijn opnieuw gebalanceerd
[*] /kingdom
- Menu knoppen posities aangepast
- Knop voor "House Mode" toegevoegd
[*] AFK system improvements
- Nog altijd TOP SECRET!
[*] Progression Tier-Up rewards
- Tier 1 t/m 8 verbeterd qua rewards
[*] "Foodmaster Mees" hernoemd naar "Foodmaster Kevin"
- Moiii
[*] Locatie protections aangepast zodat influence uit de game kon
[**] Meerdere veranderingen die je beter kan ervaren dan lezen.

[-] Influence
- Influence verwijdert uit de game
- Max Influence verwijdert uit de game
[-] Oude ongebruikte features
[-] Gestorven RP karakters
[-] Abel
[--] Dok

Dit is dus de 1.8 update en dit alles releasen we op 21-02-2018! Dit betekend dat de server vanaf 19:00 t/m 21:00 in downtime zit! Hebben jullie er al zin in? Want wij wel! Tot dan!

~Het DDG Server Team
SIck
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top