Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Opening Cosmopolitan

Status
Niet open voor verdere reacties.

WillemBouwens

DDG Legende
WillemBouwens
WillemBouwens
Quartz
Opening Cosmopolitan & David veiling!

Na maanden bouwen is het eindelijk zo ver, het vernieuwde Cosmopolitan gaat open!
Komende zondag 8-4-2018 zal om 15:00 Cosmopolitan worden geopend.
Hieronder staat de planning rondom de Opening van Cosmopolitan en de David veiling!

Opening & Rondleiding
Om 15:00 zal Cosmopolitan geopend worden en kunnen alle spelers een rondleiding krijgen door de stad waarin je de mooiste en belangrijkste gebouwen van de stad zult zien.

Speurtocht
Om 16:00 zal er een speurtocht zijn door de stad. Hiervoor kan je heel handig alle informatie gebruiken die je bij de rondleiding hebt gekregen, ga jij de speurtocht winnen? Wie weet win je wel een appartement?!

Plot verkoop
Om 17:30 zal de plotverkoop starten, vanaf dat moment is het mogelijk om plots te kopen in heel Cosmopolitan! Zorg dus dat je genoeg geld appart houdt.

DusDavid Veiling
Om 19:00 zal de veiling starten, dit zal beginnen met een klein woordje vanuit de Burgemeester en misschien nog wat andere mensen. Daarna zal de veiling starten waarin alle oude items, plots en zelfs de helikopter van DusDavid te koop zijn!
Tussen de items zitten unieke stukken met een hele hoge waarde. Wie wilt er nou niet in het oude appartement van David wonen waar hij heel erg lang heeft gewoond!
Hier is een lijst met alles dat wordt geveild: https://docs.google.com/document/d/1WoYfcc3Gy2WSsMgV-20a3X5O9UtqLl0mQPKAlxEgKLY/edit?usp=sharing

Graag zien we jullie allemaal bij de opening van Cosmopolitan komende Zondag!
Tot dan!

- Event Manager WillemBouwens
- Burgemeester Cosmopolitan BrmRz
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top