Gesloten Open Kingdom: De 2.0 Update

Discussie in 'Open Kingdom' gestart door DDG Server, 16 jul 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  326
  Leuk Bevonden:
  922
  Beste Kingdom Spelers,

  Het is zo ver! Maandenlang heeft ons team gewerkt aan de langverwachte Open Kingdom 2.0 update en nu mogen wij alle informatie eindelijk met jullie gaan delen!

  Bekijk snel hier de trailer voor je de forum post verder leest!

  [​IMG]

  Laten we voor de liefhebbers beginnen met een stukje inleidende storyline:


  In het laatste gevecht in Bovisti werd MyrEmpion verslagen door RAGTEMPOS en vertrok hij richting Tordisti. Helaas kreeg Bovisti door het vertrek van MyrEmpion te maken met ernstige natuurrampen die voorheen voorkomen werden door de oppergod. Ondanks dit alles besloten de vijf Kingdoms om samen te werken en zich te verenigen in één grote superstaat; Free Haven.

  De vijf Kingdoms besloten om hun steden af te breken om zo Free Haven snel op te kunnen bouwen. Echter, ontstond er na een korte tijd al conflict tussen de Kingdoms over wie het zeggenschap had binnen deze superstaat.

  In plaats van de taken te verdelen en samen te werken, overwon hebzucht. Hierop trokken steeds meer Kingdoms zich uit deze alliantie en gingen ze zich weer vestigen op hun oorspronkelijke grondgebied.

  Terwijl de Kingdoms langzaam vertrokken uit de superstaat stonden er nieuwe leiders op in Free Haven die de touwtjes in handen namen. Bovisti is weer net zo verdeeld als vroeger, of wellicht nog wel erger.

  Zo, nu dat achter de rug is kunnen wij eindelijk inhoudelijk beginnen met de update! Open Kingdom 2.0 is een grote update, dus we gaan alles stapsgewijs behandelen. Ook zijn er al verschillende kleinere updates gedropt op dit forum, waar wij naartoe zullen verwijzen op sommige momenten om te voorkomen dat deze forum post veel en veel te lang zal worden.

  Map rework:

  Zoals de titel van dit onderwerp al zegt komt er met de update ook een map rework.

  De rework houdt in dat we gaan beginnen op een schone map en dus ook met lege Kingdoms. We hebben ervoor gekozen om de map waar Open Kingdom ooit mee begon helemaal te reworken. Dit hebben wij gedaan door gebieden te veranderen van biome, een wegennetwerk aan te leggen en kleine nederzettingen te bouwen die te ontdekken vallen. Het is dus nog wel de bekende Open Kingdom map, maar dan volledig verbeterd!

  Tevens hebben wij besloten om alle speler-data, op je ban-/kick history na, te verwijderen. Dit had een aantal redenen. Naast dat de map na ruim twee jaar uitgespeeld was, was het niet mogelijk om het oude en het nieuwe systeem op basis van pvp en grinden in elkaar over te laten lopen.

  Aangezien alle items dus gegarandeerd weg moesten, hebben wij besloten om jullie een totaal nieuwe ervaring te geven door de map te bewerken en het zilver te verwijderen. Opnieuw grinden leek ons namelijk leuker op een lege en geüpdatete map, dan op een map waar elk Kingdom al steden en dorpen heeft.

  Uiteraard snappen wij dat niet iedereen even blij is met deze beslissing, maar wij hopen uiteraard op jullie begrip.


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Lobby:

  Je leest het goed! Vanaf Open Kingdom 2.0 zullen wij onze eigen lobby krijgen! Deze lobby is iets anders dan je gewend bent van de andere lobby's op de DDG Server. De lobby van Open Kingdom is een gigantische stad! Lukt het jou om alle geheimen in deze stad te vinden zonder verdwaald te raken tussen deze massieve gebouwen?

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  De Kingdoms:

  Op Open Kingdom zullen wij doorgaan met de vijf Kingdoms waar wij de afgelopen drie jaar mee hebben gewerkt! Voor de nieuwe spelers onder ons zullen wij ze kort voor jullie introduceren!

  Bouwers opgelet!
  In verband met het feit dat de grond telkens reset als deze leeg is gemined, zouden wij je willen aanraden niet onder y75 te bouwen! Als je hier wel onder bouwt en wij resetten de ores onder de grond ben je je bouwwerk kwijt (als deze onder de grond is gebouwd!)

  Kingdom Aos:
  Aos, het elvenrijk van Bovisti! De Elven van Aos zijn een unieke tak binnen het elvenras. Ze stammen af uit een groepje elven in het oosten van Bovisti. Door hun verleden zijn deze elven wat rustiger en vredelievender dan de rest van Bovisti.

  Met Koning Friqouix en hertogen De_3_Musketeers, EnkyTerrorRobin en Reviliot is dit kingdom niet te stoppen.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kingdom Excalor:

  Excalor, de halfgod-elven van Bovisti! Deze arrogante halfgod-elven zijn een kruising van de oude Kingdoms Adamantium en Eredon. Hierdoor voelt Excalor nog een connectie met de oude Kingdoms van Bovisti. Ondanks hun vermengde ras, waardoor zij niet meer over magie beschikken, voelt Excalor zich superieur tegenover de andere landen in Bovisti.

  Koning Elnieh, Hertogin Emmadepanda en hertogen Yinq_ en Walyd heten u welkom in Excalor!

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kingdom Kaedwin:

  Kaedwin, de handelaren van Bovisti! Dit mensenrijk heeft zichzelf, na het vinden van oude geschriften, vernoemd naar de oude alliantie van Kaedwinnia. Kaedwinnia was de alliantie die in het verleden een einde maakte aan het heersende EMPIRE in Bovisti, maar ook schuldig is aan de experimenten, waardoor de Wild Hunt ontstond..

  Koning der Handelaren Salvodore en hertogen Illumimattie, MrCasinoNL en Nickitjuuh begroeten u in het land van de handel!

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kingdom Kaer:

  Ver in het westen van Bovisti, gekenmerkt door grote rivieren en wilde heuvels, bevindt zich het Koninkrijk Kaer. Jaren geleden werden de verschillende oorspronkelijke Kaeriaanse stammen verenigd door de laatste Tilifianen. De Kaerianen zijn een trots, haast arrogant, volk, gekenmerkt door hebzucht naar rijkdom en macht.

  Koning Arrownz, de Wolf van het Westen en zijn Hertogen DeRodeMan en Jintalohr verwelkomen jou in het Koninkrijk Kaer!

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kingdom Onameril:

  Onameril, de barbaren van Bovisti! In Onameril kende men lang geen eer en was iedereen bloeddorstig! In Onameril vertrouw je niemand, behalve jezelf. Na jaren van plunderingen, hebben deze mensen zich nu op een vaste locatie gevestigd in Bovisti en beginnen zij langzaam steeds meer te lijken op andere landen.

  De Barbarenkoning Mythicalredstone en zijn hertogen Throndir, Thylisus en Galaias heten u welkom in het rijk der Onameril!

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kingdom Free Haven:

  Kingdom Free Haven is het Kingdom van vrije handel en veiligheid, althans, voor wie hen dient. Met de Meesters aan het hoofd van dit land zal jij dit Kingdom te vriend moeten gaan houden. Gaat het jou lukken deze machtige heren te vriend te houden of maak je ze boos en komen ze de schuld van je Kingdom innen?

  Meesters van Free Haven: ???

  [​IMG]

  [​IMG]

  Vanaf 2.0 krijgt elke speler de keuze om opnieuw een Kingdom te joinen. Als jij Open Kingdom 2.0 joined kom jij dus eerst een Kingdom-Selector tegen, waarmee jij op jouw Kingdom moet klikken. Switches zullen vanaf 2.0 duurder worden, dus kies je Kingdom goed! Free Haven valt voor spelers niet te joinen gezien dit het staff-kingdom zal zijn.

  PvP en paarden:

  PvPen wordt totaal anders in Open Kingdom 2.0. Diamond armour en experience grinden voor enchantments, alles hiervan is voorbij. Wij gaan namelijk naar een custom systeem! Hieronder staat een globale uitleg, echter komt over dit onderwerp nog een aparte forumpost omdat dit zo uitgebreid is. Wat hier staat is dus een globale uitleg.

  Armor:

  Armor zal gemaakt kunnen gaan worden in verschillende tiers. Wij zullen 5 tiers gaan hanteren. Armor zul je moeten gaan upgraden; als je dus een tier 5 armour wilt hebben moet je eerst tier 0 armor maken, die upgraden naar tier 1, die upgraden naar tier 2, etc.

  Op dit armor en niet-custom wapens zul jij oils en dusts toe kunnen voegen, om deze armo
  r nog sterker te maken dan ze al zijn! Echter, vanaf tier 5 zul je een keuze moeten gaan maken…. Wil jij je gaan versterken op het gebied van assault, siege of fire?

  Voor meer informatie over dit upgrade systeem verwijzen we je graag door naar de volgende forum post:
  https://forum.dusdavidgames.nl/threads/open-kingdom-het-nieuwe-gearsysteem.117322/#post-663720

  Gapples:

  Gapples zullen er verschillende zijn; de ene apple zal je health geven voor een aantal seconden, de ander zal je extra damage gaan geven. Er zullen 5 verschillende gapples zijn; de nature apple, blood apple, frozen apple, dark apple en holy apple met elk hun eigen ability.

  Benieuwd wat deze appels inhouden? Bekijk dan snel deze forumpost! https://forum.dusdavidgames.nl/threads/open-kingdom-magische-appels-en-custom-wapens.117839/


  Dusts:

  Verder zullen er dusts worden toegevoegd; als je deze dust op een armour stuk set, zul jij abilities erbij krijgen op deze gear. Ook hier zullen er 5 dusts zijn met allemaal een verschillende ability, namelijk: nature dust, blood dust, frozen dust, doom dust en holy dust.


  Oils:

  Oils zijn eigenlijk de dusts van de wapens; deze kun je op je wapen smeren waardoor deze extra damage gaat doen of een andere ability krijgt. Deze zal, wederom, bestaan uit 5 verschillende oils, namelijk: poison oil, fire oil, elven oil, cursed oil en crows oil.


  [​IMG]

  Paarden:

  Het paarden breeden zoals je op Open Kingdom op dit moment doet is bij deze update ook compleet anders!

  Er zullen een aantal rassen zijn die jij kan vangen in Bovisti; vang jij de Albaneese Hooglander, het Eredeens Paard, het Tordistiaans Volbloed, de Bovistiaanse Midlander of het Firijaanse Ros?

  Verder is het zo dat jouw paard voortaan water en voedsel nodig heeft om te leven. Door middel van upgrades die je kan kopen kan jij ervoor zorgen dat jouw paard minder water, voedsel en hoefijzers nodig heeft.


  Daarnaast kan je ook een custom skin voor jouw paard kopen; wil jij een eenhoorn? Dat kan! Wil jij een war-turtle? Zelfs dat kan!

  [​IMG]


  Aanvallen en oorlogen:

  Vanaf Open Kingdom 2.0 gaan wij helaas afscheid nemen van de aanvallen zoals wij die nu kennen. Ze zullen ingeruild worden voor raids op steden. Elke stad zal vanaf 2.0 een nexus krijgen die op speciale momenten te slopen valt.

  Steden

  Je kan bij je koning een stad aan gaan vragen vanaf 2.0. Als er toestemming is voor de stad kun jij dus een eigen protected gebied krijgen! Maar pas op… als er raids zijn toegestaan moet jij je stad gaan verdedigen! Als jouw nexus vernietigd wordt, kunnen de aanvallers jouw chesten leegroven!

  Natuurlijk kun jij jouw stad upgraden, zodat er meer mensen kunnen wonen, je een groter gebied krijgt om op te bouwen of bijvoorbeeld meer nexus hp krijgt!

  Bouw een muur, bouw torens, maak een mooie verdediging en wie weet hou jij je aanvallers wel buiten… of ze blazen een gat door je muur, dat kan ook altijd gebeuren natuurlijk.


  NPC Settlements:


  Nu we gebruik gaan maken van een nieuwe map, hebben wij besloten om de wildernis wat meer op te gaan vullen. Dit gaan wij doen met ‘NPC Settlements’.

  NPC Settlements zijn gebouwen, forten of locaties op de map waar jullie in contact kunnen met NPC’s. We hebben meer dan 300 nieuwe NPC’s en meer dan 200 nieuwe locaties op de map, waar jullie terecht kunnen om quests te voltooien, stukjes storyline te ontrafelen of om easter eggs te vinden.

  Sommige NPC’s zullen makkelijker te vinden zijn dan andere. Om alle NPC’s te vinden zul je dus ook echt op zoektocht moeten door de nieuwe map.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  Cease Fire, roleplay, events en seasonpass:


  De eerste periode zal er een algemene periode van rust zijn op de server. Tijdens die periode is het verboden om te PvPen en draait het puur en alleen om de opbouw van je kingdom.

  Na deze Cease Fire zullen ook de roleplay karakters geïntroduceerd worden. Vanaf Open Kingdom 2.0 zullen er een heleboel oude gezichten terugkeren, maar zullen wij ook een aantal nieuwe karakters aan jullie voorstellen. Wanneer de karakters op de server verschijnen, zullen ook de events weer gehost worden. Elk kingdom zal voor een moeilijke keuze komen te staan: steunen zij TRITON of EMPIRE?

  We zullen elke 3 maanden een speciaal thema hebben op Open Kingdom. Dit thema zal betrekking hebben op de roleplay, de events en de nieuwe seasonpass die elke drie maanden te halen valt, waarmee iedereen door de dagelijkse dingen spullen kan gaan verdienen!

  Je kan dus op een bepaalde manier spullen gaan verdienen. Een seasonpass zal met een bepaald thema totaal 90 levels hebben die jij in 90 dagen dient te behalen als jij alle beloningen wilt krijgen! Met alles wat je op de server doet valt mogelijk experience te verdienen. Verdien jij experience door blokken te reizen? Of door vissen te vangen? Daar moet jij natuurlijk zelf achter zien te komen! Bij elk level dat jij haalt zal je een beloning krijgen, die kan variëren van een beetje eten tot aan armour en oils!


  Resource pack:


  Om deze update nog grootser te maken dan deze nu lijkt, hebben wij ook een compleet nieuwe resource pack! Hieronder een paar voorbeelden van wat er zoal in deze texturepack zit. Je moet zoal denken aan nieuwe textures voor de gear, de ores, de wapens en nog veel meer! Een compleet nieuwe ervaring van Kingdom dus!

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  Open Kingdom bèta-test veranderingen:

  Tijdens de bèta hebben wij verschillende suggesties gekregen. De belangrijkste veranderingen die wij hebben doorgevoerd is dat de stadsgrootte is aangepast (deze is groter geworden), de balancing is beter geworden (als het gaat om kosten van de upgrades van tiers en balancing als het gaat om hoeveel health bepaalde zaken geven) en is de hoeveelheid maximale ores aangepast, zodat je maximaal 2 ores per ore krijgt als je deze hakt.

  Release:

  En dan nu, waar eigenlijk iedereen naar wil kijken, de vraag der vragen: Wanneer kunnen wij dit gaan spelen? De releasedatum voor Open Kingdom 2.0 is 21-07-2020 om 20:00!

  Ben jij de Open Kingdom Free Haven Discord trouwens al gejoined? Nee? Join deze dan snel! https://discord.gg/Bb8HSuA


  Heb jij de Open Kingdom 2.0 texturepack al gedownload? http://texturepacks.dusdavidgames.nl/OpenKingdom_v2.0.zip

  Zorg ervoor dat je wel optifine aan hebt staan!

  Wij hopen iedereen te zien bij de launch en bij Open Kingdom 2.0! Veel plezier met de update!

  Welk kingdom kies jij?!?

  [​IMG]
   
  #1 DDG Server, 16 jul 2020
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 jul 2020
  Gyvan, Axatios, Quadon en 8 anderen vinden dit leuk.
 2. Oedinie
  Offline

  Oedinie DDG Kenner

  Lid geworden:
  26 jun 2018
  Berichten:
  12
  Leuk Bevonden:
  5
  Eindelijk!!!
   
  Neckerman vindt dit leuk.
 3. Dennis | Fyrocus
  Offline

  Dennis | Fyrocus Projectleider

  Lid geworden:
  9 dec 2018
  Berichten:
  30
  Leuk Bevonden:
  24
  Hulde!
   
  Neckerman vindt dit leuk.
 4. Elnieh
  Offline

  Elnieh Kingdom Staff

  Lid geworden:
  30 jan 2019
  Berichten:
  6
  Leuk Bevonden:
  3
  yes sirr
   
  Neckerman vindt dit leuk.
 5. xOfficialJulia
  Offline

  xOfficialJulia DDG Superheld

  Lid geworden:
  26 mrt 2017
  Berichten:
  161
  Leuk Bevonden:
  56
  Yheahess
   
  Neckerman vindt dit leuk.
 6. RenderAss
  Offline

  RenderAss DDG Kenner

  Lid geworden:
  5 mei 2017
  Berichten:
  18
  Leuk Bevonden:
  1
  Ziet er noice uit, maar voor mij wordt het maar genieten van vids.
   
  Neckerman vindt dit leuk.
 7. GoodNite
  Offline

  GoodNite DDG Held

  Lid geworden:
  12 apr 2016
  Berichten:
  42
  Leuk Bevonden:
  41
  DIT WORDT ZO ZIEEEEEEK!!  joinkaer
  joinkaer
  joinkaer
   
  Neckerman vindt dit leuk.
 8. iAnnii
  Offline

  iAnnii Artist Kingdom Staff

  Lid geworden:
  1 dec 2016
  Berichten:
  8
  Leuk Bevonden:
  5
  Goed werk knapen!
   
  Zhyrapian en Neckerman vinden dit leuk.
 9. EmmaDePanda
  Offline

  EmmaDePanda Kingdom Staff

  Lid geworden:
  5 apr 2017
  Berichten:
  43
  Leuk Bevonden:
  19
  Waarvan akte!
   
  Neckerman vindt dit leuk.
 10. Neckerman
  Offline

  Neckerman DDG Held

  Lid geworden:
  5 jun 2016
  Berichten:
  276
  Leuk Bevonden:
  51
  IK HEB ER ZO'N ZIN IN!!!
   
  Zhyrapian vindt dit leuk.
 11. Tim I Sacrumicus
  Offline

  Tim I Sacrumicus Forum Moderator Kingdom Staff

  Lid geworden:
  21 mrt 2016
  Berichten:
  1.019
  Leuk Bevonden:
  27
  Het werd tijd. Na maanden eindelijk spelen dadelijk!
   
  Zhyrapian vindt dit leuk.
 12. Aradorth/Syb
  Offline

  Aradorth/Syb DDGElite

  Lid geworden:
  25 sep 2015
  Berichten:
  426
  Leuk Bevonden:
  357
  Als de nexus van je stad kapot is gemaakt hoe lang hebben mensen dan de tijd om kisten te kunnen looten? Kunnen ze dan zoveel kisten open maken als ze willen of zit er een max op? Mag je tijdens een raid ook gewoon kisten leeg halen en vervolgens alle spullen gewoon weggooien (zoals bouwblokken bijvoorbeeld) Is het mogelijk dat de base van een stad helemaal leeggehaald kan worden en de bewoners van de stad geen spullen meer hebben en stoppen met spelen?
   
  frikandelworst en Joostdaat vinden dit leuk.
 13. D4mi4nNL
  Offline

  D4mi4nNL DDG Held

  Lid geworden:
  12 jul 2017
  Berichten:
  106
  Leuk Bevonden:
  25
  Ziet er gaaf uit, maar helaas zal ik de komende maanden maar met video’s/streams moeten doen

  edit: ik vind Onameril, Kaer en Freehaven er mooi uit zien!
   
  #13 D4mi4nNL, 16 jul 2020
  Laatst bewerkt: 18 jul 2020
 14. Arozes
  Offline

  Arozes DDG Superheld

  Lid geworden:
  11 mrt 2015
  Berichten:
  41
  Leuk Bevonden:
  10
  Season pass hmm dono... Maar ik ben alvast hyped voor het nieuwe seizoen! Btw join Kaer ;)
   
  #14 Arozes, 16 jul 2020
  Laatst bewerkt: 16 jul 2020
 15. Throndir
  Offline

  Throndir Ex-Staff

  Lid geworden:
  5 dec 2016
  Berichten:
  93
  Leuk Bevonden:
  123
 16. PoetinNL
  Offline

  PoetinNL DDG Kenner

  Lid geworden:
  3 apr 2019
  Berichten:
  21
  Leuk Bevonden:
  0
  Ziet er goed uit!
   
 17. Zhyrapian
  Offline

  Zhyrapian Kingdom Staff

  Lid geworden:
  17 jul 2017
  Berichten:
  430
  Leuk Bevonden:
  208
  Na lang gewerkt te hebben aan deze prachtige update met een groot team kan het dan eindelijk gaan gebeuren ^-^
   
  Neckerman vindt dit leuk.
 18. Loodyx
  Offline

  Loodyx Ex-Staff

  Lid geworden:
  6 jun 2014
  Berichten:
  589
  Leuk Bevonden:
  253
  Ben benieuwd, dus welk kingdom wil deze noob in het kd hebben?
  En de comeback van LoodyVuitton of word het wat anders deze keer? ^^

  En hopelijk zijn ook alle regels al gemaakt en goed doordacht? Bijvoorbeeld wat als je een stad maakt zonder toestemming dus zonder nexus en dan nooit geraid kan worden? Of ben je verplicht om een stad te maken, maar wat als je als nieuwe speler dus een hele stad moet maken die dan lelijk is en je lead dat niet wilt want de lead wilt alleen "mooie steden" waardoor nieuwe spelers nooit kunnen bouwen en minder van het spel genieten?

  Owh en op welke versie is het? Want dan weet ik welke blokken gebruikt kunnen worden :)
   
  #18 Loodyx, 17 jul 2020
  Laatst bewerkt: 17 jul 2020
 19. Berijkbaar
  Offline

  Berijkbaar DDG Superheld

  Lid geworden:
  17 dec 2015
  Berichten:
  152
  Leuk Bevonden:
  72
 20. MrCasinoNL
  Offline

  MrCasinoNL Kingdom Staff

  Lid geworden:
  26 apr 2014
  Berichten:
  20
  Leuk Bevonden:
  801
  Je bent welkom in Kaedwin, Loody ;)

   
  Neckerman vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie