Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Open Kingdom 2.0: De Kingdoms

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Open Kingdom Spelers,

Vandaag is de dag dat wij jullie iets meer gaan vertellen over de Kingdoms! Door middel van deze forum post gaan wij jullie op de hoogte brengen van de kingdoms bij Open Kingdom 2.0 en de veranderingen binnen de Kingdoms wat betreft de koningen en hertogen.

Op Open Kingdom zullen wij doorgaan met de vijf Kingdoms waar wij de afgelopen twee jaar mee hebben gewerkt! Voor de nieuwe spelers onder ons zullen wij ze voor jullie introduceren!

9S0hQP1.png


Kingdom Aos:
Aos, het elfenrijk van Bovisti! De elfen van Aos zijn een unieke tak binnen het elfenras. Ze stammen af uit een groepje elfen in het zuiden van Bovisti. Door hun verleden zijn deze elfen wat rustiger en vredelievender dan de rest van Bovisti.

Met Koning Friqouix en hertogen De_3_Musketeers en Hustlazzz is dit kingdom niet te stoppen.

EnOebK9.png


2020-04-04_01.59.16.png

Kingdom Excalor:

Excalor, de halfgod-elfen van Bovisti! Deze arrogante halfgod-elfen zijn een kruising van de oude Kingdoms Adamantium en Eredon. Hierdoor voelt Excalor nog een connectie met de oude Kingdoms van Bovisti. Ondanks hun vermengde ras, waardoor zij niet meer over magie beschikken, voelt Excalor zich superieur tegenover de andere landen in Bovisti.

Koning Elnieh, Hertogin Emmadepanda en hertogen Walyd en Yinq_ heten u welkom in Excalor!


sgy6dZf.png


Oiatymi.png

Kingdom Kaedwin:

Kaedwin, de handelaren van Bovisti! Dit mensenrijk heeft zichzelf, na het vinden van oude geschriften, vernoemd naar de oude alliantie van Kaedwinnia. Kaedwinnia was de alliantie die in het verleden een einde maakte aan het heersende EMPIRE in Bovisti, maar ook schuldig is aan de experimenten, waardoor de Wild Hunt ontstond..

Koning der Handelaren Salvodore en hertogen Illumimattie, MrCasinoNL en Nickitjuuuh begroeten u in het land van de handel!

2M22pkw.png


pHkNTtN.png

Kingdom Kaer:

Ver in het westen van Bovisti, gekenmerkt door grote rivieren en wilde heuvels, bevindt zich het Koninkrijk Kaer. Jaren geleden werden de verschillende oorspronkelijke Kaeriaanse stammen verenigd door de laatste Tilifianen. De Kaerianen zijn een trots, haast arrogant, volk, gekenmerkt door hebzucht naar rijkdom en macht.

Koning Arrownz, de Wolf van het Westen en zijn Hertogen DeRodeMan, Feriaq en Jintalohr verwelkomen jou in het Koninkrijk Kaer!

opqhQZw.jpg


vChutC4.png

Kingdom Onameril:

Onameril, de barbaren van Bovisti! In Onameril kende men lang geen eer en was iedereen bloeddorstig! In Onameril vertrouw je niemand, behalve jezelf. Na jaren van plunderingen, hebben deze mensen zich nu op een vaste locatie gevestigd in Bovisti en beginnen zij langzaam steeds meer te lijken op andere landen.

De Barbarenkoning Mythicalredstone en zijn hertogen Throndir en Galaias heten u welkom in het rijk der Onameril!

HtE6NVe.png


cwPI0lz.png

Kingdom Free Haven:

Kingdom Free Haven is het Kingdom van vrije handel en veiligheid, althans, voor wie hen dient. Met de Meesters aan het hoofd van dit land zal jij dit Kingdom te vriend moeten gaan houden. Gaat het jou lukken deze machtige heren uit te vriend te houden of maak je ze boos en komen ze de schuld van je Kingdom innen?

Meesters van Free Haven: ???


kbk59C7.jpg


plyarmt.jpg

Vanaf 2.0 krijgt elke speler de keuze om opnieuw een Kingdom te joinen. Als jij Open Kingdom 2.0 joined kom jij dus eerst een Kingdom-Selector tegen, waarmee jij op jouw Kingdom moet klikken. Switches zullen vanaf 2.0 duurder worden, dus kies je Kingdom goed! Free Haven valt voor spelers niet te joinen gezien dit het staff-kingdom zal zijn.

Zijn jullie al hyped voor de nieuwe update?!?

Welk Kingdom kies jij?!?
NrYHYtL.png
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Arrownz

DDG UltraLegende
Arrownz
Arrownz
Moi


JOINKAER JOINKAER JOINKAER JOINKAER JOINKAER JOINKAER
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top