Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia | Spelersdesk & Event Management

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Spelers,

Het Ministerie van Onderwijs, Zorg & Welzijn heeft weer een UPDATE! Binnenkort gaat er een Spelersdesk open als NIEUW staatsbedrijf! In deze forum post lees je alle informatie met betrekking tot deze update.

DX1-Ndx2RBSb6d0yx-O-kUc1VlLHXbglCtlO6PFdq8ISQogtFgfBCDFSOYJWADMp4zvacRrcT0nIB8nFN1nj1LHXX3L7et6nxY7QVsr-F9QtWR6csoN5bFxDczcgDIGM8g3yLFTM

De nieuwe Spelersdesk in Graydale

Wat is de Spelersdesk?
De spelersdesk is een nieuw staatsbedrijf dat valt onder het Ministerie van Onderwijs, Zorg & Welzijn. De spelersdesk is een combinatie van de oude voedselbank in Atlanta, een adviesplek voor spelers en een plek waar nieuwe Minetopia spelers een beginpakketje en informatie over de game kunnen verkrijgen. Ook kan iedere speler via de spelersdesk wensen indienen.

Voedselbank
- Spelers met level 1 t/m level 10 kunnen iedere dag een voedselpakket ophalen. Eenmalige inschrijving hiervoor kost €50,-

Maandag - Groente & Fruit dag:
20x Watermeloen
10x Wortel
10x Appel

Dinsdag - Gezond dag:
20x Ananas
10x Wortel
20x Sandwich

Woensdag - Lekkernij dag:
20x Ijs
20x Oliebol

Donderdag - Visdag:
10x Zalm
20x Sushi
10x Nigiri sushi of Nemo of Haring

Vrijdag -Donut dag:
30x Donuts zonder smaak
10x Donuts met smaak

Zaterdag - Snack dag:
20x Friet
10x Hamburgers
10x Broodje hotdog

Zondag - Vleesdag:
10x Bacon
10x Spies
10x Kippenpoot


Advies
- Iedere speler kan bij de spelersdesk komen om advies te vragen. Dit kan over van alles zijn, met betrekking tot Minetopia natuurlijk. Bij de spelersdesk zitten deskundigen klaar die je kunnen adviseren en eventueel helpen.

Beginpakket (Starterscrate)
- Spelers met level 1 t/m level 5 kunnen eenmalig GRATIS een beginpakket ophalen. Hier zit een beetje kleding in, een beetje voedsel, maar bijvoorbeeld ook water en boekjes die je kunt gebruiken om actief te kunnen solliciteren bij bedrijven.

Stichting Wens
- Het oude Stichting Wens valt vanaf nu ook onder de spelersdesk. Heb jij altijd al iets willen hebben en/of bereiken binnen Minetopia? Stichting Wens (o.l.v. de spelersdesk) kan hierbij helpen. Lever snel een wens in en wij zullen kijken wat er mogelijk is! (LET OP: Dit kunnen geen onredelijk of te dure wensen zijn). Verder kan je in de wensputten ook overige donaties inleveren, denk aan kleding of voedsel. Deze worden dan gebruikt voor de pakketten bij de spelersdesk! De spelersdesk is op de voedsel na volledig afhankelijk van donaties, dit wordt dus ook erg geapprecieerd!


- Op de volgende plekken staan wensputten:
Atlanta: X: -129, Z: -2034
Graydale: Voor de spelersdesk. X: 143, Z: 157
Cosmopolitan: X: -959, Z: -312
Downtown: X: -352, Z: -1418

Event Management
- Het officiële Minetopia Event Management Team is ook in het gebouw van de spelersdesk gevestigd! Dit hebben wij gedaan zodat jullie als spelers ook actief het event management team kunnen bereiken. Ook zal de spelersdesk in samenwerking met het EM team actief werken aan events voor jullie, de spelers! Maar je kan hier bijvoorbeeld ook de event planning vinden, maar ook ideeën voor events inleveren. Vragen stellen aan MeliZr (Event Manager Minetopia) kan hier bijvoorbeeld ook door middel van een boekje. Sla dus snel je kans!

Opening & locatie
- Vanaf maandag 03-12-2018 20:00 zal de spelersdesk open gaan! Het event management gedeelte is al wel open.

- Locatie: Graydale, winkelstraat: X: 143, Z: 169.
- Meer informatie: https://bit.ly/OnderwijsMT

PS: Om met een schone lei te beginnen moeten spelers die destijds bij de Atlanta voedselbank ingeschreven stonden dat wel opnieuw doen bij de spelersdesk en dus ook opnieuw de kosten betalen.

Zoals je ziet heeft het Minetopia Staff team weer een toffe update gemaakt! Dit allemaal om jullie spelervaring te verhogen en er nog meer nieuwe, toffe dingen zijn om te ontdekken in Minetopia op de DDG Server. (play.dusdavidgames.nl)

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl! En maak nieuwe vrienden, of deel mee aan de EVENTS!

Al enthousiast? Wij wel!

~Het DDG Server Team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top