Gesloten Minetopia - Het GROTE Festival!

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 12 jun 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  315
  Leuk Bevonden:
  912
  Beste Minetopia spelers,
  Het is weer tijd voor een super leuk event.. Namelijk een groot ''Festival'' event!
  Ben jij benieuwd wat dit gaat worden? Lees dan snel deze forum post door en wie weet ga jij die dag er wel vandoor met de HOOFDPRIJS in het super toffe eind spel!

  [​IMG]

  Het Festival
  Op 13-06-2020 vindt er in Minetopia een super groot Festival plaats! Tijdens dit festival worden super leuke events gehouden en super leuke prijzen weg geven tijdens de events die er die dag gespeeld worden!
  Wij gaan jullie zo in deze forum post meenemen in de planning van deze dag! Ook kan je op deze dag vanaf 13:00 tot 01:00 je eigen plaatjes aanvragen die op Teamspeak afgespeeld worden! Super leuk! Dus geniet lekker met al je vrienden mee met de live muziek op Minetopia!

  Event Planning
  Zoals eerder vermeld zullen deze dag super veel events zijn! Hieronder alle informatie van welke events er zullen zijn!

  We beginnen de dag om 13:00 met live muziek. Hier zullen jullie ook toegesproken worden door de mensen van het glazenhuis. Hier zal alle uitleg nogmaals gegeven worden wat jullie deze dag gaan doen! Ook kan je tijdens deze dag heel de dag leuke setjes en items kopen bij een van de Glazenhuis Fonds stands die verspreid staan door het Pretpark!

  Om 13:30 start de grote Minetopia race! Hier gaan jullie met z'n alle tegen elkaar racen! Je hoeft hier zelf GEEN voertuig voor te hebben, want dit word geregeld door de MT PL's! (Inschrijven kan vanaf 12:00 tot 13:15 bij een van de stands van het Glazenhuis!)

  Als de race voorbij is starten we om 14:30 met een super spannende hindernisbaan! Hier kan jullie met z'n alle tegen elkaar strijden voor de eerste plek! Wie weet wordt jij wel koning of koningin van de hindernisbaan!

  Jullie krijgen na de hindernisbaan nog eventjes de tijd om uit te rusten doormiddel van een hapje en een drankje bij ons de picknicktafels! Daarna starten we om 15:30 met een super grote stoelendans! Strijden jullie tegen elkaar om de stoelendans hero te worden van die dag?! (Inschrijven kan vanaf 12:00 tot 15:15 bij een van de stands van het Glazenhuis!)

  Wanneer jullie allemaal jullie heupjes hebben opgewarmd met het dansen tijdens de stoelendans starten we om 16:15 met een speurtocht! Bereik jij tijdens de speurtocht de eindbestemming?!

  Tijdens dit event kunnen jullie bij de kleine eventjes die deze dag gehouden worden ''Monopoly Tickets'' winnen! Met deze tickets doe jij mee aan monopoly! Voor dit event krijgen jullie zo nog wat extra informatie! Om 20:15 wordt de staatsloting bekend gemaakt! Jij kan namelijk vanaf 13:00 tickets kopen voor de staatsloting!

  Om 20:30 start Monopoly! Zorg dan ook zeker dat je om 20:15 aanwezig bent wanneer je er niet bij bent kan je ook helaas niet mee doen. Iedereen die een ticket heeft gewonnen mag tijdens dit event nog 3 extra mensen meenemen die meedoen met dit event! In totaal zijn er met de events 6 tickets te winnen en tijdens de lootcrates ook nog eens 2! De prijs van dit event zal zijn... De HELE POT die jij als team zijnde hebt verdiend tijdens het spel! Dit zal uitbetaald worden in Minetopia euro's! Doe dus zeker goed je best!

  Dan als laatste eindknaller zal om 22:00 het late night event zijn! Wat dit nog gaan inhouden, houden we nog geheim! Maar een tip vanuit ons.. Wees een snelle zoeker! Wanneer dit event is afgelopen zullen we nog tot 01:00 aanwezig zijn voor live muziek. Om 01:00 sluiten we af met een feestelijke knaller en wensen we je nog een fijne avond!

  [​IMG]

  Lootcrates
  Jullie zijn natuurlijk super moe van deze super actieve dag! Daarom start om 19:00 de ouderwetse lootcrates! Deze crates gaan 3.000 Grayshards kosten! Dus wees daar zeker bij! Wie weet pack jij uit deze lootcrates wel een van de laatste twee monopoly tickets! Veel plezier!

  [​IMG]

  Wij hopen dat jullie erg veel plezier gaan hebben deze dag en dat jullie naar huis gaan met leuke prijzen!
  Geniet dus zeker van de live muziek die deze hele dag wordt afgespeeld!

  ~ Minetopia PL's

  Officiële DDG Server pagina's
  @DDG_Server
  @DDGServer
  @ddgserver
  David
  David2


  Volg ook onze Youtube Partners
  Kwartier Granzier
  EenGameStad
  Duffy Games
  Vlekkeloos
  Edeldier
  DeSerialGamer
  GamenMetMax
  HetIsJari
  MrPugg
  PlotTwist
  Willem Bouwens
  Jvvidea
  LeanYT

  OfficialYouri
  LyniePower
  Kaashapje
  BIEM GAMES
   
  #1 DDG Server, 12 jun 2020
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 jun 2020
  Zeveraar vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie