Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia | Cosmoquest #9

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers,

Start quest:
18-02-2019
Einde quest: 24-02-2019 om 16:00
Te winnen punten: 1

HwUWXHhrlNZVGmzDO3-iS2UZPEKGvHhf-w5XVyZxppGGCj84600qQI0HadGs23TDbaYg2Spz-30CNNFUHMq2S2msFkcv18PPfKuQRHPQ_xCrY4Xg7fe0Tgd8XsTfUzIBnzz_yBLU


Storyline
We zijn er nu achter gekomen waar de stank vandaan komt. SandwichSawki heeft ons namelijk verteld dat de stank uit het riool kwam. In het riool is namelijk een verstopping ontstaan, waardoor de stank zich heeft opgehoopt. Volgens de politie is dit heel gewoonlijk en gaat het vanzelf over. Maar nu enkele dagen later is de stank alleen maar erger geworden. De gemeente heeft het vermoeden dat deze stank op de een of ander manier met opzet wordt veroorzaakt. Aan jou de taak om dit nader te onderzoeken. Zijn er op het plaats delict sporen te vinden wat erop wijst dat de stank geen natuurlijke oorzaak heeft? Zo ja, dan kunnen we hiermee naar de politie stappen om de dader te zoeken.

Omschrijving quest
Ga terug naar het plaats delict, dus de plek waar de stank is ontstaan. Mocht je deze plek niet weten, dan volgt hier de route hoe je er moet komen:
  • Ga naar de downtown brug(-765 59 -512), hieronder zit de ingang naar het riool.
  • Ga de tweede afslag links en dan alsmaar rechtdoor.
Zodra je bij het plaats delict bent aangekomen (-890, 52, -388), tref je hier een aanwijzing aan die je naar een andere plek doorverwijst. Uiteindelijk wanneer je alle bordjes hebt gevonden, weet je hoe de stank is ontstaan. Van de eind locatie noteer je de coords in een boekje en lever je in bij de gemeente gesigned als “Quest#9”.


Regels en Prijs

Je kan 500 lobby XP en voor 2 maanden een appartement naar keuze winnen in de TW office. Er zijn ook nog meer prijzen en regels. Lees hiervoor de volgende forum post:

https://forum.dusdavidgames.nl/threads/cosmoquests-seizoen-2.92742/

~Het DDG Server Team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top