Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia | CosmoQuest #6

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers,

Start quest: 17-12-2018
Einde quest: 27-12-2018 om 15:00

7b8qJcAAVk6FQtPB0ChsYKlIEYLPN_WQLVD-u92AjG7qaGBNE2wWFClG1uWGDlh_WakLDhAXs066WwO1Vd63k4nzA_GGCLGgEGZvhjG1pUmua_sSisxje62KBEmAKpPyx8d2e9tN


Storyline
De kerstman was in zijn arreslee onderweg om pakjes uit te delen. Deze informatie zijn we te weten gekomen dankzij het goede speurwerk van ItsLina. Klaver de Hond heeft de arreslee helaas onderschept. Toen is de kerstman in de arreslee NEERGESTORT! Gelukkig is de kerstman ongedeerd, alleen de pakjes zijn wel gestolen. Maar waarom zou Klaver de Hond kerstcadeaus stelen? Zou er wat bijzonders in zitten? Aan jullie de taak om uit te zoeken wat er in de gestolen pakjes zit!


Omschrijving quest:
Door de stad zijn BANNERS opgehangen. In totaal hangen er 8 banners door de hele stad heen. Op de banners staan letters. Als je de letters in elkaar PUZZELT, krijg je een woord. De uitkomst daarvan zit in de pakjes. Dus zoek uit wat er in de pakjes zit! Let erop dat er dubbele letters in het woord kunnen zitten. Voor elke dubbele letter is een aparte banner. Als je het antwoord weet, schrijf je het in een boekje dat je signed met “Quest #6”. Deze lever je in bij de gemeente.

Zo zien de banners eruit:

  • Zwarte letter
  • Witte achtergrond

Regels
Je mag maar 1x per persoon een boekje inleveren. Het eerste boekje dat je inlevert telt dus mee voor de trekking. Het gaat niet om wie de snelste is. Je hebt een WEEK de tijd. Aan het einde van de week worden alle goede antwoorden in een random loterij gestopt en wordt er dus een WILLEKEURIG iemand met het goede antwoord gekozen. Ook kan je niet winnen als je eerder dit seizoen al een quest hebt gewonnen.


Prijs
Appartement 37-6A is voor 2 maanden lang in jouw bezit. Het maakt niet uit welk level je bent. IEDEREEN kan dus meedoen en winnen! Ook maakt het niet uit of je al de maximale hoeveelheid plots hebt. Let er wel op dat er geen overdrachten mogelijk zijn hierop.


Waar moet ik zoeken?
Je kan in de gehele stad Cosmopolitan zoeken. Denk er wel om dat wij alleen dingen voor de quests verstoppen op plekken die voor IEDEREEN toegankelijk zijn. Dus kan jij ergens bij met alleen een hoge fitheid? Dan ligt daar dus niks, omdat dat dus niet voor iedereen toegankelijk is. Dus twijfel je of er op een bepaalde locatie iets verstopt is? Dan vraag je je jezelf dus af of iedereen bij die plek kan komen. Op plots van spelers kan het dus niet liggen. Wel bijvoorbeeld aan de buitenkant van gebouwen van spelers.


Heel veel succes met de QUEST #6! De zesde quest in de reeks van 7! Zorg dus dat je één van degenen bent die een goed antwoord inlevert, en wie weet ben jij wel de winnaar van de QUEST #6!


Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl! Maak nieuwe vrienden en deel mee aan de quest!

Al enthousiast? Wij wel!


~Het DDG Server Team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top