Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia | Cosmoquest #15

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers,

Start quest:
14-06-2019
Einde quest: 20-06-2019
Te winnen punten: 1

tGIrESppHjYWiLRNtqLBvFwJ8QqSTgmNAi0U2cEF9L-4lEs3U3sO8_Can8c4IxbVIecOKnzxhZKDV4mo3IH8X4nZz6odKpKU_ghL8osqZZrNPf6fk7mI2yRHMorzF73Gx5qzYHroStoryline

Zoals velen van jullie het wellicht in het nieuws hebben gezien, drijft er opeens een ijsschots richting Cosmopolitan. Eerst was er grote onduidelijkheid waar deze ijsschots vandaan kwam, maar er zijn satellietbeelden van de afgelopen 2 jaar opgedoken waarop te zien was dat tijdens de natuurrampen in Graydale grote ijsschotsen in de zee terecht komen. Deze ijsschots in Cosmopolitan is waarschijnlijk één van de grootste geweest, maar is natuurlijk flink in formaat gekrompen. Maar er is iets bijzonders aan deze ijsschots. Er lijkt iets in te zitten. Maar wie of wat?


Omschrijving Quest

Door de stad zijn 10 banners opgehangen. Op deze banners staan letters. Wanneer je alle banners hebt gevonden, kun je van deze letters een 10 letter woord vormen. De uitkomst die je krijgt is het antwoord op de vraag wat er in de ijsschots zit. De uitkomst schrijf je in een boekje en sign je met “Quest #15”. De banners zijn over de hele stad verspreid. Let op: de banners zullen alleen op plekken zitten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ze zitten dus niet in gebouwen!


Regels en prijzen

Er wordt een random winnaar gekozen uit alle goede antwoorden. Het maakt dus niet uit hoe snel je bent. Deze winnaar wint een appartement in de TW office en 500 lobby XP. Als je al eerder in het seizoen een appartement hebt gewonnen kan je niet meer meedoen aan de weekprijs. Wel kun je meedoen aan de seizoensprijs. Deze wordt later bekend. Hiervoor moet je over alle quests van het seizoen punten verzamelen. De persoon met de meeste punten wint.


Officiële DDG Server pagina's
@DDG_Server
@DDGServer
@ddgserver
David
David2


Volg ook onze Youtube Partners
Kwartier Granzier
EenGameStad
Rotjoch
Duffy Games
Dooms Day
Vlekkeloos
Edeldier
Potgrond
DeSerialGamer
MAX
_Stroopwafel
MrPugg
PlotTwist
levisps
Willem Bouwens
goldeaglechannel
Minetopia Plays
Utemo


~Het DDG Server Team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top