Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia | Cosmoquest #13

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers

Start quest: 18-03-2019
Einde quest: 27-03-2019 om 16:00
Te winnen punten: 1

thHAVmMSFGGimPXuVPkRF28CYJysAkadRr29_khy2sdf9vPbeP56EDZ9NIpe3fZGFp9AtW6nHi-5-Z0G-2ev0YUHAfLXdMdJ1G36Vqlk472uK6DUrf_6iBE0nDkGQ7d7E3vJ9egz


Storyline

Dankzij Hyperactief hebben we de stad vrij weten te maken van de stank. Ook zijn de middelen die Stinktenk heeft gebruikt gevonden en in beslag genomen. Van Stinktenk hebben we in de tussentijd niks gehoord, maar dit wil niet zeggen dat zijn plan nu volledig geruïneerd is. In zijn dagboeken had hij het ook over een vliegtuig. In Cosmopolitan is er geen vliegveld, dus hij kan moeilijk aan een kant en klaar vliegtuig komen. Wel zijn er verschillende vliegtuigonderdelen in Cosmopolitan te vinden. Vooral in bedrijvige gebieden is er grote kans om dit te vinden. Dus zoek de vliegtuigonderdelen bijeen zodat Stinktenk niet aan zijn vliegtuig kan komen.

Omschrijving quest

Er zijn een aantal onderdelen verspreid, in totaal 7. Je noteert van al deze onderdelen de x-coördinaat in een boekje. Dat boekje sign je met “Quest#13” en lever je in bij de gemeente. Op de bovenstaande foto staat een lijst met onderdelen die we zoeken.

Regels en Prijs

Je kan 500 lobby XP en voor 2 maanden en appartement naar keuze winnen in de TW office. Er zijn ook nog meer prijzen en regels. Lees hiervoor de volgende forum post:

https://forum.dusdavidgames.nl/threads/cosmoquests-seizoen-2.92742/

~Het DDG Server Team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top