Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia | Cosmoquest #12

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers,

Start quest: 11-03-2019
Einde quest: 17-03-2019 om 16:00
Te winnen punten: 1

_iMYCbw-Yq4J28wo5L6xbgkBdAkayhwHInjzQfZOjzp4tn_0mjVCLo2pYimMkOqLmzOti8bcP3dXZJ3cPMUzvFZM9tglA3xGpnW7ti3O5aY6Z9-DCu6kLx1ZR0-txGHwHtVNsxru


Storyline
Dropodee heeft de schuilplaats gevonden van Stinktenk. Helaas was hij al gevlucht. Ook weten we nu dat hij tijdens de aanslag van Klaver de Hond vlak voor oudjaarsdag gewond geraakt is(foto hierboven). Hij heeft het toen nauwelijks overleefd. Echter was hij het niet eens met de manier waarop met slachtoffers werd omgegaan, waardoor hij wraakgevoelens heeft ontwikkeld voor Cosmopolitan. Hij wil wraak nemen op het feit dat de stad hem zo heeft verwaarloosd en niet strenger tegen criminaliteit is gaan optreden na de terroristische aanslag van Klaver de Hond. De politie is momenteel nog bezig om het dagboek van Stinktenk te onderzoeken. Ondertussen moet de stad weer normaal worden en dus moet de stank weg!

0uwxJhHFoAlyJ3t8_XdYyxi7vE_XCq-HQVPMAURLVVTCmDyfZigO_PfbxHzCbBl0xtTKdxbRYt86oOSvpPXFLSFAiOvHCFqhNAWq6Uy7ycl1pcF3AG6KV89GWnbECbzVD9rPfiDM


Omschrijving quest
Er zijn over de stad een aantal items te vinden die helpen met het opruimen van de stank en voorkomen van nieuwe stank. Deze kan je in de afbeelding hiernaast zien. Je moet de x-coördinaten bij elkaar optellen en die uitkomst in een boekje inleveren gesignd als “Quest12”


Regels en Prijs
Je kan 500 lobby XP en voor 2 maanden en appartement naar keuze winnen in de TW office. Er zijn ook nog meer prijzen en regels. Lees hiervoor de volgende forum post:

https://forum.dusdavidgames.nl/threads/cosmoquests-seizoen-2.92742/

~Het DDG Server Team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top