Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten MINETOPIA 3.0 DIT IS WAT ER ALLEMAAL IS VERANDERD!

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Minetopia spelers,

Na bijna een jaar wachten, vele verschillende staffleden die er aan gewerkt hebben is het eindelijk zo ver MINETOPIA 3.0 is live! De update bestaat uit veel grote maar ook kleinere wijzigingen dus lees even rustig deze forumpost door om alles mee te krijgen!
In deze forumpost zullen wij alle in en outs vertellen die Minetopia 3.0 allemaal met zich meebrengt.

Gratis Whitelist
Voorheen was er een whitelist nodig om Minetopia te joinen. Maar vanaf vandaag is Minetopia VOLLEDIG gratis. Wel zal je een gratis whitelist moeten halen op shop.dusdavidgames.nl

429800ad73297d31fa155aa8a5c1baee.jpg


Grinding
Een van de belangrijkste onderdelen van de update, grinding op Minetopia! Jij kan straks in verschillende steden een mine opzoeken en hier urenlang hakken naar ores. Haal je pickaxe bij een winkel en misschien word jij wel de beste miner van Minetopia!

Zit je veel liever boven de grond, dan kan je gezellig met iemand anders langs de waterkant zitten vissen! Deze vissen kan je bewaren of verkopen en zo een zakcentje verdienen! Ga jij de grootste vis vangen?

Als je liever thuis zit dan kan jij in je achtertuin je eigen groente laten groeien! Koop een zaadje bij de winkel en wacht geduldig tot het helemaal gegroeid is want anders mislukt je oogst misschien straks! Heb jij straks geen winkel meer nodig en produceer je al je eigen eten?

Alle grinding locaties zijn te vinden op de live dynmap met een duidelijk icon.

Uniq
Jullie hebben het vast allemaal al gezien in Graydale, de nieuwe Uniq shop. We hebben niet alleen een nieuwe winkel maar ook een heel nieuw systeem, door middel van Tokens!

Jullie zijn gewend om veel uniq kleding uit de vendingmachines en crates te krijgen, maar dit gaat veranderen. Vanaf aankomende lootcrate avonden is het mogelijk om Tokens te verzamelen. Met deze Tokens kan jij zelf kiezen welk item jij aanschaft in de Uniq shop. Ben jij benieuwd naar deze Tokens? Ren snel naar Graydale om een kijkje te nemen in de nieuwe Uniq shop! Openbare Uniq document - http://ddg.fyi/tokens

Minetopia Lobby
Vanaf vandaag hebben we een Minetopia Lobby vanaf waar je Minetopia kan joinen. Ook zullen eventuele Minetopia Events vanaf hier te joinen zijn. In de lobby zelf zitten allemaal kleine Minetopia onderdelen verwerkt, dus kijk vooral lekker rond!

Quest Pass
De Quest Pass heeft ook een upgrade gehad tijdens de update namelijk; questen per week. Elke week, 5 weken lang, unlocken er nieuwe questen en in week 6 zijn alle questen unlocked en heb je nog 1 week om alle questen te halen!

Tutorial
Nieuwe spelers die Minetopia joinen moeten eerst de tutorial uitvoeren. Hier doorlopen ze alle basisonderdelen van Minetopia en de Ministeries. Na het afronden van de tutorial kan je echt starten met spelen en ontvang je een unieke beloning!

Voertuigen
De voertuigen zijn ook uitgebreid met deze o zo grote update! Zo hebben we een aantal nieuwe voertuigen die via de Car Dealer of Uniq beschikbaar zullen zijn. Alle gemotoriseerde voertuigen verbruiken nu benzine en zal er getankt moeten worden! En misschien kan je wel olie gaan produceren op je eigen olieplatform om uiteindelijk benzine te produceren?!
Ook is het mogelijk om jouw favoriete auto te laten produceren. Verzamel alle juiste onderdelen en breng een bezoekje aan de car dealer.

Dynmap
Ook terug van weggeweest zijn de Minetopia online dynmaps! Vanaf vandaag kan je alle steden weer zien in 3D via www.minetopia.nl ga dus snel een kijkje nemen!

Pets
Zoals jullie allemaal in de video van David hebben gezien zijn ook de pets verbeterd en uitgebreid. Zo is er nu de mogelijkheid tot honden, katten, kippen & papegaaien. Ook is er de mogelijkheid van een aantal dieren om over de baby variant te beschikken!

Koffers, Rugzakken, Nektasjes
En zoals beloofd zijn de koffers, rugzakken, en nektasjes terug met de 3.0 update. Iedereen heeft een persoonlijke “enderchest” die ook echt alleen jij kan openen.

Dus met je koffer open je dezelfde “enderchest” als met je rugzak of nektasje!
Over uitbreid mogelijkheden komt later meer informatie.

The City
Sinds eind 2018 zijn we bezig geweest met het nieuwe concept van The City. Van roleplay aspecten ingame tot het bouwen van een ongelofelijke toffe nieuwe stad. The City zal vandaag gelanceerd worden als nieuwe zone 2 stad. Let op de eisen zijn veranderd! Kijk snel op bit.ly/ZoneEisen voor de nieuwe veranderde eisen! The City is verdeeld in 4 gebieden: De Woonwijk, BlackCity, De Haven en het Economische gebied. Er zijn ongelofelijk veel nieuwe mogelijkheden voor spelers. Begin jij binnenkort een winkel in het nieuwe winkelcentrum? Of ben jij een crimineel en ben jij dagelijks te vinden in BlackCity?
LET OP! In The City kan je jouw inventory verliezen!

Prison
Voorheen zat de ‘stad’ Prison op een eigen server, daar hebben we verandering ingebracht. Prison hoort nu bij De Kaap! Prison is vanaf nu te vinden in de zee van De Kaap.
De portals naar Prison zijn nog steeds in De Kaap en in Downtown, wel is de plek van De Kaap portal verandert. Dus wil jij binnenkort een boefje bezoeken? Ga dan naar De Kaap!

Theme Park
Helaas is de dierentuin verleden tijd! In plaats van de dierentuin hebben we iets nieuws gemaakt: Het Theme Park. Het Theme park is een wereld waar ongelofelijk veel te doen valt. Zo zijn er meerdere attracties zoals bijvoorbeeld een achtbaan, circus en een kartbaan!
Dit is ook de nieuwe plek waar grotendeels alle events binnen Minetopia zullen worden gehouden. Ook zijn er meerdere nieuwe LuckyShards plots te vinden in het Theme Park, woon jij binnenkort in een paleis?!

De Plot
Binnen het Theme Park hebben wij een unieke mogelijkheid voor spelers die het af en toe leuk vinden om wat te bouwen op Creative Plots. Elke maand komt er een 65x65 plot waarin wij het plot van een speler gebouwd op Creative Plot showen . Hoe tof is dat? Jouw werk komt een maand lang in Minetopia! Wil jij je inschrijven? Zie het formulier - http://ddg.fyi/deplot

Boosters
De boosters zijn weer terug dus de strijd om de meeste boosters in te kunnen zetten kunnen weer gehouden worden! In het nieuwe booster systeem wordt er per minuut maar 1 keer per speler een melding in de chat gegeven om spam te voorkomen. De speler die als laatst de booster heeft ingezet zijn ingame naam komt naast het huidige percentage te staan op de bossbar.

Max Fitheid
Ook is fitheid deels aangepast, zo is het mogelijk om als speler de laatste 20 fitheid punten te behalen. Deze zijn vooral te halen door ervaren spelers, ga jij erachter komen hoe je die laatste fitheid punten kan trainen?

Voedsel Update
Vanaf nu is voedsel niet meer ‘gezond’ of ‘ongezond’ waardoor verschillende winkels voordelen kregen en andere winkels alleen maar benadeeld. Met de update is het namelijk zo dat het tijdstip bepaald of het eten ‘gezond’ of ‘ongezond’ is! Dus moet je je gaan afvragen of het wel slim is om een hamburger te eten in de ochtend of dat een sandwich misschien toch niet het beste avondeten is. Ga jij het beste dieet creëren?

Levelcheck
Binnen de levelcheck zijn er verschillende waardes aangepast. Het zou dus kunnen dat jouw level verandert. Aankomende weken zal diep worden gekeken naar de levelcheck, verwacht snel een extra update dus.

Wapens
De wapens zijn ook volledig aangepast en omgebouwd. Er komen een aantal wapens ingame die meer realistisch zullen zijn en ook in de nieuwe texurepack verwerkt zijn!

Om met je wapen te kunnen schieten zal je de juiste kogels moeten bemachtigen.

Over het omruilen hiervan volgt later meer informatie vanuit Economie.
Ook is er een nieuwe manier om aan wapens te komen, door middel van wapenonderdelen.
Verzamel alle wapenonderdelen van een bepaald wapen en laat jouw favoriete wapen bij de Gunshop ontwikkelen.

Prefix
Nu is er ook de mogelijkheid om meerdere prefixen te hebben! Ben jij nou een agent maar ook eigenaar van je eigen onderneming kan je zelf van prefix wisselen! Met het nieuwe command “/prefix” kan jij de prefix selecteren waarmee jij vol trots door de steden kan lopen!

Chatkleuren
Net als in de lobby zijn er meer mogelijkheden voor chatkleuren, van normale tot dikgedrukte maar ook tijdelijke chatkleuren! Deze zullen op verschillende manieren te verkrijgen zijn. Binnenkort dus een LEAD rood chatkleur ingame?

Nieuwe texturepack
Met een nieuwe grote update komen ook nieuwe items voor in de texturepack! Zo hebben we nieuwe custom bouwblokken voor de verschillende steden om te verwerken in de mooie bouwwerken. Ook hebben we nieuwe kleding zoals een piraten, roman, star trek, funky, art, en nightrider pakjes! Daarnaast kan jij straks de voetbal outfit van jouw favoriete eredivisie club dragen en iedereen laten zien welke club jij support!

Ook is Minetopia te joinen in 1.13 & 1.14 waardoor je niet meer hoeft te switchen wanneer je van game wisselt op het DDG netwerk!

De texturepack 7.0 is hieronder te downloaden!
https://forum.dusdavidgames.nl/threads/server-huidige-resourcepack-downloads.91001/

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! En maak nieuwe vrienden, of doe mee aan de EVENTS!

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben!

Officiële DDG Server pagina's
@DDG_Server
@DDGServer
@ddgserver
David
David2


Volg ook onze Youtube Partners
Kwartier Granzier
EenGameStad

JustChrisNL
Rotjoch
FLORIS
Duffy Games
Dooms Day
Vlekkeloos
Potgrond
Edeldier
DeSerialGamer
MAX
_Stroopwafel
MrPugg
PlotTwist
Willem Bouwens

Jvvidea
Utemo

~ Het DDG Server Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:

iChayen

Artist
iChayen
iChayen
Hyped! Vergeten de Developers en het team waar hier aan werkt niet ff rust te nemen!?! Ook nodig he!
 

JvvideaYT..

Youtuber
JvvideaYT
JvvideaYT
Beste Minetopia spelers,

Na bijna meer dan een jaar wachten, vele verschillende staffleden die er aan gewerkt hebben is het eindelijk zo ver MINETOPIA 3.0 is live! De update bestaat uit veel grote maar ook kleinere wijzigingen dus lees even rustig deze forumpost door om alles mee te krijgen!
In deze forumpost zullen wij alle in en outs vertellen die Minetopia 3.0 allemaal met zich meebrengt.

Gratis Whitelist
Voorheen was er een whitelist nodig om Minetopia te joinen. Maar vanaf vandaag is Minetopia VOLLEDIG gratis. Wel zal je een gratis whitelist moeten halen op shop.dusdavidgames.nl

Dit is toch mega VET!

429800ad73297d31fa155aa8a5c1baee.jpg


Grinding
Een van de belangrijkste onderdelen van de update, grinding op Minetopia! Jij kan straks in verschillende steden een mine opzoeken en hier urenlang hakken naar ores. Haal je pickaxe bij een winkel en misschien word jij wel de beste miner van Minetopia!

Zit je veel liever boven de grond dan kan je gezellig met iemand anders langs de waterkant zitten vissen! Deze vissen kan je bewaren of verkopen en zo een zakcentje verdienen! Ga jij de grootste vis vangen?

Als je liever thuis zit dan kan jij in je achtertuin je eigen groente laten groeien! Koop een zaadje bij de winkel en wacht geduldig tot het helemaal gegroeid is want anders mislukt je oogst misschien straks! Heb jij straks geen winkel meer nodig en produceer je al je eigen eten?

Alle grinding locaties zijn te vinden op de live dynmap met een duidelijk icon.

Uniq
Jullie hebben het vast allemaal al gezien in Graydale, de nieuwe Uniq shop. We hebben niet alleen een nieuwe winkel maar ook een heel nieuw systeem, door middel van Tokens!

Jullie zijn gewend om veel uniq kleding uit de vending en crates te krijgen, maar dit gaat veranderen. Vanaf aankomende lootcrate avonden is het nu mogelijk om Tokens te verzamelen. Met deze Tokens kan jij zelf kiezen welk item jij aanschaft in de Uniq shop. Ben jij benieuwd naar deze Tokens? Ren snel naar Graydale om een kijkje te nemen in de nieuwe Uniq shop! Openbare Uniq document - http://ddg.fyi/tokens

Minetopia Lobby
Vanaf vandaag hebben we een Minetopia Lobby vanaf waar je Minetopia kan joinen. Ook zullen eventuele Minetopia Events vanaf hier te joinen zijn. In de lobby zelf zitten allemaal kleine Minetopia onderdelen verwerkt, dus kijk vooral lekker rond!

Quest Pass
De Quest Pass heeft ook een upgrade gehad tijdens de update namelijk questen per week. Elke week, 5 weken lang, unlocken er nieuwe questen en in week 6 zijn alle questen unlocked en heb je nog 1 week om alle questen te halen!

Tutorial
Nieuwe spelers die Minetopia joinen moeten eerst de tutorial uitvoeren. Hier doorlopen ze alle basisonderdelen van Minetopia en de Ministeries. Na het afronden van de tutorial kan je echt starten met spelen en ontvang je een unieke beloning!

Voertuigen
De voertuigen zijn ook uitgebreid met deze o zo grote update! Zo hebben we een aantal nieuwe voertuigen die via de Car Dealer of Uniq beschikbaar zullen zijn. Alle gemotoriseerde voertuigen verbruiken nu benzine en zal er getankt moeten worden! En misschien kan je wel olie gaan produceren op je eigen olieplatform om uiteindelijk benzine te produceren?!
Ook is het mogelijk om jouw favoriete auto te laten produceren. Verzamel alle juiste onderdelen en breng een bezoekje aan de car dealer.

Dynmap
Ook terug van weggeweest zijn de Minetopia online dynmaps! Vanaf vandaag kan je alle steden weer zien in 3D via (link volgt nog) ga dus snel een kijkje nemen!

Pets
Zoals jullie allemaal in de video van David hebben gezien zijn ook de pets verbeterd en uitgebreid. Zo is er nu de mogelijkheid tot honden, katten, kippen & papegaaien. Ook is er de mogelijkheid van een aantal dieren om over de baby variant te gaan beschikken!

Koffers, Rugzakken, Nektasjes
En zoals beloofd zijn de koffers, rugzakken, en nektasjes terug met de 3.0 update. Iedereen heeft een persoonlijke “enderchest” die ook echt alleen jij kan openen.

Dus met je koffer open je de zelfde “enderchest” dan met je rugzak of nektasje!
Over uitbreid mogelijkheden komt later meer informatie.

The City
Sinds eind 2018 zijn we bezig geweest met het nieuwe concept van The City. Tot roleplay aspecten ingame tot het bouwen van een ongelofelijke toffe nieuwe stad. The City zal vandaag gelanceerd worden als nieuwe zone 2 stad. Let op de eisen zijn verandert! Kijk snel op bit./ly/ZoneEisen voor de nieuwe veranderende eisen! The City is verdeeld in 4 gebieden: De Woonwijk, BlackCity, De Haven en het Economische gebied. Er zijn ongelofelijk veel nieuwe mogelijkheden voor spelers. Begin jij binnenkort een winkel in het nieuwe winkelcentrum? Of ben jij een crimineel en ben jij dagelijks te vinden in BlackCity?
LET OP! In The City kan je jouw inventory verliezen!

Prison
Voorheen zal de ‘stad’ Prison op een eigen server, daar hebben we verandering aangebracht. Prison hoort nu bij De Kaap! Prison is vanaf nu te vinden in de zee van De Kaap.
De portals naar Prison zijn nog steeds in De Kaap en in Downtown, wel is de plek van De Kaap portal verandert. Dus wil jij binnenkort een boefje bezoeken? Ga dan naar De Kaap!

Theme Park
Helaas is de dierentuin verleden tijd! In plaats van de dierentuin hebben we iets nieuws gemaakt: Het Theme Park. Het Theme park is een wereld waar ongelofelijk veel te doen valt. Zo zijn er meerdere attracties zoals bijvoorbeeld een achtbaan, circus en een kartbaan!
Dit is ook de nieuwe plek waar grotendeels alle events binnen Minetopia zullen worden gehouden. Ook zijn er meerdere nieuwe LuckyShards plots te vinden in het Theme Park, woon jij binnenkort in een paleis?!

De Plot
Binnen het Theme Park hebben wij een unieke mogelijkheid voor spelers die het af en toe leuk vinden om wat te bouwen op Creative Plots. Elke maand komt er een 65x65 plot waarin wij het plot van een speler gebouwd op Creative Plot showen . Hoe tof is dat? Jouw werk komt een maand lang in Minetopia! Wil jij je inschrijven? Zie het formulier - http://ddg.fyi/deplot

Boosters
De boosters zijn weer terug dus de strijd om de meeste boosters in te kunnen zetten kunnen weer gehouden worden! In het nieuwe booster systeem wordt er per minuut maar 1 keer per speler een melding in de chat gegeven om spam te voorkomen. De speler die als laatst de booster heeft ingezet zijn ingame naam komt naast het huidige percentage te staan op de bossbar.

Max Fitheid
Ook is fitheid deels aangepast, zo is het mogelijk om als speler de laatste 20 fitheid punten te behalen. Deze zijn vooral te halen door ervaren spelers, ga jij er achter komen hoe je die laatste fitheid punten kan trainen?

Voedsel Update
Vanaf nu is voedsel niet meer ‘gezond’ of ‘ongezond’ waardoor verschillende winkels voordelen kregen en andere winkels alleen maar benadeeld. Met de update is het namelijk zo dat het tijdstip bepaald of het eten ‘gezond’ of ‘ongezond’ is! Dus moet je je gaan afvragen of het wel slim is om een hamburger te eten in de ochtend of dat een sandwich misschien toch niet het beste avondeten is. Ga jij het beste dieet creëren?

Levelcheck
Binnen de levelcheck zijn er verschillende waardes aangepast. Het zou dus kunnen dat jouw level verandert. Aankomende weken zal diep worden gekeken naar de levelcheck, verwacht snel een extra update dus.

Wapens
De wapens zijn ook volledig aangepast en omgebouwd. Er komen een aantal wapens ingame die meer realistisch zullen zijn en ook in de nieuwe texurepack verwerkt zijn!

Om met je wapen te kunnen schieten zal je de juiste kogels moeten bemachtigen.

Over het omruilen hiervan volgt later meer informatie vanuit Economie.
Ook is er een nieuwe manier om aan wapens te komen, door middel van wapenonderdelen.
Verzamel alle wapenonderdelen van een bepaald wapen en laat jouw favoriete wapen bij de Gunshop ontwikkelen.

Prefix
Nu is er ook de mogelijkheid om meerdere prefixen te hebben! Ben jij nou een agent maar ook eigenaar van je eigen onderneming kan je zelf van prefix wisselen! Met het nieuwe command “/prefix” kan jij de prefix selecteren waarmee jij vol trots door de steden kan lopen!

Chatkleuren
Net als in de lobby zijn er meer mogelijkheden voor chatkleuren, van normale tot dikgedrukte maar ook tijdelijke chatkleuren! Deze zullen op verschillende manieren te verkrijgen zijn. Binnenkort dus een LEAD rood chatkleur ingame?

Nieuwe texturepack
Met een nieuwe grote update komen ook nieuwe items voor in de texturepack! Zo hebben we nieuwe custom bouwblokken voor de verschillende steden om te verwerken in de mooie bouwwerken. Ook hebben we nieuwe kleding zoals een piraten, roman, star trek, funky, art, en nightrider pakjes! Daarnaast kan jij straks de voetbal outfit van jouw favoriete eredivisie club dragen en iedereen laten zien welke club jij support!

Ook is Minetopia te joinen in 1.13 & 1.14 waardoor je niet meer hoeft te switchen wanneer je van game wisselt op het DDG netwerk!

De texturepack 7.0 is hieronder te downloaden!
https://forum.dusdavidgames.nl/threads/server-huidige-resourcepack-downloads.91001/

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! En maak nieuwe vrienden, of doe mee aan de EVENTS!

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben!

Officiële DDG Server pagina's
@DDG_Server
@DDGServer
@ddgserver
David
David2


Volg ook onze Youtube Partners
Kwartier Granzier
EenGameStad

JustChrisNL
Rotjoch
FLORIS
Duffy Games
Dooms Day
Vlekkeloos
Potgrond
Edeldier
DeSerialGamer
MAX
_Stroopwafel
MrPugg
PlotTwist
Willem Bouwens

Jvvidea
Utemo

~ Het DDG Server Team
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top