Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Update MINENATION IS BACK!

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste DDG Spelers,

Na bijna 4 jaar is MineNation weer terug te spelen op DDG, echter is er wel gekozen voor een private whitelist! dit betekend dat jij niet zomaar de server kan joinen, dit kan door middel van een invite winnen, gevraagd worden om te komen spelen en/of andere manieren. De opening zal zijn op 22 december 21:00!

Maar wat is MineNation?

MineNation is een team-survival gamemode waarbij jij je teamgenoten nodig hebt om verder te komen. MineNation is niet zoals een normale survival maar je begint met een cooldown van 25 seconden die je later kan verkorten door middel van level uppen.
Elk beroep heeft een ander beroep nodig om het te kunnen uitvoeren.

a15c5f2128ad3f530a5fd5069bc84b96.jpg


Welke beroepen zijn er?
De volgende beroepen zijn beschikbaar om in het begin uit te kiezen:
1. Smid, zorgt voor alle tools en gear van het team.
2. Houthakker, zorgt voor alle houtproductie binnen het team.
3. Mijnwerker, zorgt dat alle grondstoffen uit de chunks gehaald wordt
4. Bouwer, is het beroep om iedereen te beschermen tegen instortingsgevaar en buitenstaanders
5. Boer, regelt al het eten in het team en ondersteund de houthakker met de sapplings planten

Hoe werkt een beroep?
Voorbeeld: Voordat een Mijnwerker aan het werk kan moet hij/zij een pickaxe hebben die alleen de Smid kan gaan maken, dit kost zowel hout als sticks wat alleen de Houthakker kan gaan omhakken en maken, zodra de Mijnwerker gaat minen heeft hij/zij een Bouwer nodig om de mijn te verstevigen om instortinggevaar te voorkomen.

Elk beroep begint met level 1 en gaat dus met grinden omhoog, dit heeft zowel invloed op je persoonlijke level als voor je team. Zodra het team een hoger level krijgt kan de teamleider kiezen om een extra speler of extra chunk te krijgen (LET OP: Zodra je dit hebt gekozen kan je dit niet terug draaien dus wees voorzichtig met wat je kiest), de teamleider kan zelf bepalen wanneer hij/zij dit wilt inzetten dus ga je voor snelle keuzes maken of juist strategisch nadenken? De keuze ligt bij jou. Met /unlock kan je zien welke dingen jij met je level hebt geunlockt en zie je welk level je nodig hebt om iets nieuws te unlocken.

Daarnaast zijn niet alle tools geschikt voor elk blok, natuurlijk kan je met een pickaxe alleen minen en een axe houthakken maar bij elk soort blok hoort een andere tool! Bijvoorbeeld met een wooden axe kan jij niet alle boomsoorten hakken maar alleen oak.

Secondary jobs
Naast de main beroepen zijn er ook secondary jobs, dat is een tweede beroep dat je kan kiezen naast je main beroep, dit tweede beroep kan je pas kiezen zodra je main beroep level 15 of hoger is.

Welke secondary jobs zijn er?
1.
Handelaar, hiermee heb jij de mogelijkheid om meer spullen in je inventory te dragen. Hoe hogere level, hoe meer je kan stacken per slot
2. Visser, Als visser kan jij vis halen uit de rivieren en zeeën van MineNation. Het kan als beginnende visser +/- 5 minuten duren voordat je een vis aan de haak hebt.
3. Kapitein, Als kapitein kan jij varen om de rivieren en zeeën van MineNation, en vanaf een hogere level is het mogelijk om een passagier mee te nemen.
4. Timmerman, Als timmerman kan jij de houthakker ondersteunen met het craften van spullen.

Als laatst wens ik iedereen veel speelplezier op de game en laten we een er een leuk avontuur van maken!
⦁ OzoSelmer, Lead MineNation
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top