Gesloten LOOTEVENT - King Coins Event

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 14 apr 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  315
  Leuk Bevonden:
  912
  Beste DDG Spelers,
  Er komt weer een leuk LOOTEVENT aan! Namelijk... Het King Coins Event! Koningsdag zit er weer aan te komen en juist daarom hebben we dit super leuke King Coins Event! Lees snel deze forum post door en kom alles te weten over dit nieuwe LOOTEVENT!

  17 april begint het nieuwe LOOTEVENT, namelijk het King Coins Event! Iedere keer hebben wij een nieuwe valuta dus deze keer ook, omdat Koningsdag er bijna weer zit aan te komen, hebben wij dit LOOTEVENT ook in het thema Koningsdag gedaan en dus hebben we het het "King Coins Event" genoemd.

  [​IMG]

  Hoe je aan deze ''King Coins'' komt?

  Heel simpel, je hoeft er niet veel voor te doen! Dit is gebaseerd op je online tijd op de DDG Server op verschillende gamemodes. Je moet per dag 3 uur online zijn op Minetopia en Planetcraft om het maximale aantal King Coins te krijgen voor de gamemodes met een maximaal van 675 per dag en een maximaal aantal van 9450 King Coins per gamemode dit hele event. Ook krijg je iedere dag voor je daily login 75 King Coins met een maximum van 2100 King Coins met dit event. Dit geldt op twee verschillende dagdelen. Namelijk de ochtend / middag en middag / avond met een maximum van 150 King Coins op een dag voor je daily login. In totaal kan je dus 21.000 GRATIS King Coins verdienen met alleen maar online zijn!

  [​IMG]

  Je kunt de King Coins ook bij een random giveaway en natuurlijk events winnen!

  Wat kun je ermee?
  Na en tijdens het event kun jij jouw prijzen ophalen. Dit hoef je niet via de shop te doen, of via welke site of platform dan ook. Dit kan gewoon in de lobby, lekker makkelijk!

  In plaats van dat wij de prijzen bepalen aan het einde van het event, laten we deze keuze nu bij jullie! Met de verzamelde King Coins kun jij zelf kiezen welke prijs je wilt hebben aan het einde van het event. Zodra jij jouw prijs gekozen hebt, kun je deze niet nogmaals kiezen. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om twee keer de chatkleur goud van 1 maand op Minetopia te kiezen voor 3.000 King Coins. Deze prijs komt dan dus te vervallen, omdat je hem simpelweg al hebt! Wat je allemaal kan halen? Kijk snel naar de afbeelding als je wilt weten wat je allemaal kunt winnen!

  Mega loot event
  Zoals eerder genoemd, dit event zal elke maand terugkeren, maar alleen bij groot succes. Zodra het dus goed ontvangen wordt, zul je dit vaker terugzien. Elk event zal er een andere valuta zijn, ditmaal dus King Coins. Elk event staat los van elkaar en heeft zijn eigen valuta. De King Coins zullen dus bij het volgende event niet van waarde zijn! Elke maand opnieuw heb jij x aantal dagen de tijd om zoveel mogelijk valuta te krijgen. Dit keer zal dat 14 dagen zijn. Na deze 14 dagen is dit niet meer mogelijk. Hierna kun jij jouw prijzen claimen. Hier heb je 5 dagen de tijd voor. In totaal kun je 21.000 King Coins verkrijgen. Wil jij dus iets hebben dat meer kost dan dan die 21.000 valuta, kun je dit via de shop verkrijgen. Bij alles wat je koopt, ja echt alles, krijg je per 1 euro 20 valuta erbij.

  [​IMG]

  Het King Coins start op 17-04-2020 om 17:00 tot en met 01-05-2020 om 23:59!
  Je hebt t/m 06-05-2020 de tijd om JOUW verdiende King Coins te verzilveren! En het leukste van dit alles! Dit gehele event is GRATIS! Dus doe er lekker aan mee! En claim alle leuke prijzen! Heel veel plezier en succes!


  LET OP! Voor dit King Coins event hebben jullie wel de nieuwste texture pack nodig! Deze kan je hier downloaden! https://forum.dusdavidgames.nl/threads/server-huidige-resourcepack-downloads.91001/

  ~ DDG Server


  Officiële DDG Server pagina's

  @DDG_Server
  @DDGServer
  @ddgserver
  David
  David2

  Volg ook onze Youtube Partners

  Kwartier Granzier
  EenGameStad
  JustChrisNL
  Rotjoch
  FLORIS
  Duffy Games
  Dooms Day
  Vlekkeloos
  Potgrond
  Edeldier
  DeSerialGamer
  MAX
  _Stroopwafel
  MrPugg
  PlotTwist
  Willem Bouwens
  Jvvidea
  LyniePower
  GameScopR
  TheDiamondBar
  Utemo
   
  #1 DDG Server, 14 apr 2020
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 apr 2020
  Meejkel vindt dit leuk.
 2. Spooftify
  Offline

  Spooftify DDG Kenner

  Lid geworden:
  31 jan 2019
  Berichten:
  10
  Leuk Bevonden:
  0
  Nice, weer een event. We hebben er zin in!
   
 3. _Ni3ls_
  Offline

  _Ni3ls_ DDG Kenner

  Lid geworden:
  27 feb 2017
  Berichten:
  27
  Leuk Bevonden:
  0
  Mijn Daily coins van Minetopia komen er niet bij! Ik krijg wel een melding maar komen niet in me totale te staan . Men daily wel.

  mvg
   
 4. ICanTalk
  Offline

  ICanTalk DDG Kenner

  Lid geworden:
  3 jul 2017
  Berichten:
  72
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb het inderdaad ook , die van gister komen er niet bij.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie