Behandeld Kisten laten locken door de plotowner

Discussie in 'Behandeld [Doorgestuurd naar PL]' gestart door Colin99NL, 14 jul 2017.

?

Zou je zelf ook willen dat je zelf als plotowner zijnde je kisten kan locken?

  1. Ja

    91,2%
  2. Nee, het gaat goed hoe het nu gaat.

    8,8%
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. KianoYT
    Offline

    KianoYT Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    2 aug 2017
    Berichten:
    23
    Leuk Bevonden:
    13
    -1 je krijgt hiermee ook het probleem dat mensen overal kunnen locken en zo ergens naar binnen kunnen waar dit niet hoort
     
  2. Alex1000Gamer
    Offline

    Alex1000Gamer Ex-Staff

    Lid geworden:
    10 dec 2014
    Berichten:
    2.974
    Leuk Bevonden:
    317
    'Overal kunnen locken'...
    Alleen op het EIGEN plot wat jij own kam je dit doen.. Lol waar haal jij het stukje 'Overal' vandaan?
     
  3. KianoYT
    Offline

    KianoYT Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    2 aug 2017
    Berichten:
    23
    Leuk Bevonden:
    13
    Dat gaat met permissions en dan zou iedereen de permissions krijgen om te locken zo kan je overal locken
     
  4. TypischKoen
    Offline

    TypischKoen DDG Kenner

    Lid geworden:
    8 feb 2017
    Berichten:
    750
    Leuk Bevonden:
    75
    Er staat toch door de PLOTOWNER??? Lol
     
  5. KianoYT
    Offline

    KianoYT Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    2 aug 2017
    Berichten:
    23
    Leuk Bevonden:
    13
    Ja maar je moet toch de permision hebben om te kunnen locken en je kan niet zomaar instellen per plot
     
  6. tiehhzbs
    Offline

    tiehhzbs Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    26 jul 2017
    Berichten:
    2
    Leuk Bevonden:
    0
    Je kunt als plotowner toch ook alleen members toevoegen en niet op een ander plot die je niet own
     
  7. KianoYT
    Offline

    KianoYT Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    2 aug 2017
    Berichten:
    23
    Leuk Bevonden:
    13
    Ja dat is een soort allias (als je niet weet hoe je met plugins om moet gaan:een extra command) dat heeft de plugin maker gedaan maar dat kan via worldgaurd en lwc is een hele andere plugin
     
    frankschepers24 vindt dit leuk.
  8. xPrankinq
    Offline

    xPrankinq Super DDG lid

    Lid geworden:
    17 jul 2017
    Berichten:
    267
    Leuk Bevonden:
    6
    +1 sws!!!

    Fk vet idee want bij mij wilt staff NOOIT locken en dan kan ik zelf voor Mn medw ook een private kist maken en dan kan je gewoon je spullen opslaan
     
  9. frankschepers24
    Offline

    frankschepers24 DDG Held

    Lid geworden:
    9 jan 2016
    Berichten:
    325
    Leuk Bevonden:
    89
    Er zit mayby wst in maar er gaat 100% mee getrollt worden...

    Bijv: hey (lvl 1 persoon), wil jij werk, die persoon wilt dat natuurlijk. Later als ze binnen zijn staat hij op t plot en krijgt hij n kantoor of kamerje te zien, kijk die kist daar, daar zit je setje in dieje krijgt (loopt naar de kist), bam lock en dicht.

    Ofc gaat niet iedereen dit doen maar dit gaat zeker weten gebeuren.
     
  10. Alex1000Gamer
    Offline

    Alex1000Gamer Ex-Staff

    Lid geworden:
    10 dec 2014
    Berichten:
    2.974
    Leuk Bevonden:
    317
    Dat gebeurt ook zonder locked chesten.. Dusja..
     
  11. frankschepers24
    Offline

    frankschepers24 DDG Held

    Lid geworden:
    9 jan 2016
    Berichten:
    325
    Leuk Bevonden:
    89
    OOK zeggen veel mensen hier " staff lockt nooit" maar wij worden 5 keer per kwartier aangesproken: Frank, wil je wat locken. Dit dan 1x in TC ; 1x in DT ; in SV ; Cosm ; MT.

    Als wij dat allemaal zouden doen, zouden we nooit aan ons werk toekomen en dan is t ook niet goed want dan is t weer: bouwbedrijf duurt telang, kvk doet niks, lvl check is er nooit.

    Mijn mening is dit hierover en wss zijn vele t er ni mee eens maar idc.
     
    scheidschiel. en xPrankinq vinden dit leuk.
  12. scheidschiel.
    Offline

    scheidschiel. Super DDG lid

    Lid geworden:
    6 mei 2017
    Berichten:
    343
    Leuk Bevonden:
    16
    Staff lockt vaak wat alleen soms hebben ze geen tijd om te reageren. En dan zeggen mensen al van, staff lockt nooit wat. Je moet gewoon aan meerdere staffleden vragen. Als ik staff vraag om iets te locken is het vaak binnen 15 minuten geregeld.

    Verstuurd vanaf mijn ALE-L21 met Tapatalk
     
  13. Meikuhh
    Offline

    Meikuhh Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    3 aug 2017
    Berichten:
    26
    Leuk Bevonden:
    1
    Mee eens
     
  14. Colin99NL
    Offline

    Colin99NL Legend

    Lid geworden:
    31 jan 2016
    Berichten:
    452
    Leuk Bevonden:
    28
    (Ook meteen antwoord op je andere reactie.)

    Als staff dit nu kan locken kan er PRECIES hetzelfde gebeuren dan als je dit zelf doet.. Het enige verschil dat ik dan zie is de duur. Het zal dan wat langer duren dit te doen.. Verder hebben veel winkels een prive kist voor werknemers waar de owner alles in KAN en MAG aangezien hij de owner is en blijft.

    Staff lockt zeker wanneer het mogelijk is, dit zal het proces alleen versoepelen voor de staff en speler, ik zie hier eigenlijk alleen maar een win win situatie in.
     
  15. xAim_
    Offline

    xAim_ DDG Superheld

    Lid geworden:
    1 jun 2017
    Berichten:
    1.322
    Leuk Bevonden:
    79
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie