Guide Kingdom Kaer: 2.0 introductie.

Discussie in 'Open Kingdom' gestart door Arrownz, 17 jul 2020.

 1. Arrownz
  Offline

  Arrownz Kingdom Staff

  Lid geworden:
  15 jul 2014
  Berichten:
  297
  Leuk Bevonden:
  721
  Kingdom Kaer
  Welkom bij de officiële Kaer 2.0 forumpost. In deze
  post zal alles uitgelegt worden hoe wij te werk gaan bij 2.0

  [​IMG]
  Kaer, het meest westelijke gelegen koninkrijk in Bovisti. Ooit het grootste en machtigste rijk in Bovisti.. Door oorlog en vele andere bedreigingen was Kaer genoodzaakt om haar provincies te verlaten. Vanuit hun originele grenzen bereidt Kaer echter haar wederkeer voor.. Groter, sterker en machtiger dan ooit! Help jij ons in de vele oorlogen en gevechten die zullen komen? Help jij bij het opbouwen van gigantische steden en kastelen? Maak jij jezelf één van de rijksten in Bovisti? Doe jij dit alleen of met je vrienden? Het kan allemaal in Kaer!
  Sluit je aan bij Kaer en maak je dromen waar!


  [​IMG]

  Het hoofdgebouw van Kaer, in de hoofstad Heralim.
  Koning & Hertogen:
  Onze dagelijkse missie is ervoor zorgen dat onze spelers zo’n leuk mogelijk ervaring op Open-Kingdom beleven. Wij proberen ons Kingdom zo goed mogelijk te leiden en hebben ieder gigantisch veel ervaring om succesvol aan het werk te gaan bij de launch!

  Heb jij een vraag of probleem? Benader ons! Heb jij een opmerking, idee of een klacht? vertel het! Zo kunnen wij elkaar helpen en Kaer alleen maar verbeteren.

  Ons team bestaat bij de launch uit:

  Koning Arrownz:cool:
  Hertog DeRodeMan:mad:
  Hertog Jintalohr ‍:oops:

  Kaer Moderator MagentaSheep_NLo_O
  Kaer Moderator ThaPeter(ei)

  Faciliteiten van ons kingdom:
  Wij willen een sterk en rijk kingdom opbouwen. Dit doen wij niet alleen, maar met behulp van jullie als spelers en grote groepen. Wij als leiding proberen het avontuur van onze spelers zo makkelijk mogelijk te maken.

  Spelerkluizen.
  Als speler kun jij kluizen kopen binnen onze spawn. De kluizen zijn gegarandeerd niet griefbaar/raidbaar. Alleen wij kunnen erbij en wij helpen je altijd graag! Kluizen koop je in Kaer éénmalig. In sommige kingdoms is het geval dat je om de zoveel tijd moet betalen, bij ons dus niet.

  Basekluizen.
  Als grote groep wil jij natuurlijk dat jullie belangerijke spullen goed beveiligt zijn. Daarom bieden wij ook basekluizen aan in onze spawn. Deze zijn ook 100% niet griefbaar/raidable. Ook deze kluizen hoeven maar éénmalig betaald te worden.

  Nexusgebieden.
  Binnen een nexusgebied kun je je eigen dorp of kasteel bouwen, alleen of met een groep. Enthousiaste groepen helpen wij graag met het opzetten van hun eigen project binnen Kaer!. Wij vragen bij de launch elk nexusgebied/base om een 'leider' aan te stellen. Deze wordt op Discord in een channel toegevoegd met de leiding voor onderlinge communicatie.

  Tree farm.

  In Kaer hebben wij een treefarm waar spelers bomen kunnen haken voor resouces. Zo hoeven wij niet onze mooie bomen in het kingdom te slopen.

  Bouwregelementen voor spelers en grote groepen:
  Wij laten je minder vrij in het bouwen van gebouwen/kastelen, want we willen graag dat Kaer een overzichtelijk en logisch ingedeeld Kingdom is. Vandaar dat een inwoner niet zomaar mag bouwen in ons Kingdom.

  Bij bovengronds bouwen heb je dus toestemming nodig. Je mag wel een ondergrondse base bouwen met groepje. Deze moet echter wel buiten het hoofdstad gebied liggen.

  Wil je toch bouwen in je eentje of met een groep?
  Dan ontwerp je iets op de Plotserver van DDG, een eigen server of op de Kaer Bouwserver (Bouwteam-only). Dit ontwerp wordt vervolgens goed- of afgekeurd. Wordt het afgekeurd dan heb je geen toestemming het te bouwen en wordt het goedgekeurd dan heb je wel toestemming het te bouwen, máár de locatie wordt dan nog besproken met Koning Arrownz.

  Je dient bij je aanvraag een design klaar te hebben, je design moet overeenkomen met de algemene bouwstijl van Kaer.

  Hoe kom ik aan een huis?
  Een huis kan je in Kaer kopen via de Koning of de Hertogen. Jij mag je huis doorverkopen met toestemming van de leiding.

  Wat is het Kaer Bouwteam?
  Het Bouwteam van Kaer is een selecte groep die als kwaliteit bouwkunsten heeft. Dit zijn de beste bouwers van ons Kingdom, die op de grote projecten van ons Kingdom worden gezet. Ze hebben toegang tot de Kaer Bouwserver.

  Kaer Bouwteam joinen?
  Het Bouwteam van Kaer zoekt altijd nieuwe leden. Het is wel zo dat we érg hoge eisen stellen. Heb je interesse bij het opbouwen van ons koninkrijk? Benader dan ons via Discord.


  Roleplay / Achtergrondverhaal 2.0:
  Het Roleplay element is een belangerijk onderdeel van Open-Kingdom, in dit onderdeel vertellen wij meer over de geschiedenis van de Kaerianen.

  De Kaerianen zijn een trots, haast arrogant, volk. Een paar honderd jaar geleden werd het land verenigt door de laatste Tilifianen. Kaer begon aan de bouw aan de grootste stad van Bovisti: Heralim. Daarop volgde vele andere grote projecten zoals Tolfort Silentus, De havenstad Ancium, de vestingsstad Rhator en de industriestad Dunluce. De schatkist raakte overvol en de Kaerianen genoten van optimale luxe. Helaas.. Allemaal vergaande glorie. Al deze grootsheid is vernietigt door jaren oorlog. De koninklijke schatkist kon de provincies niet meer ondersteunen en daarom trok Kaer zich terug naar haar oorspronkelijke provincie; Groot-Heralim.

  Ondertussen werd, het mede door Kaer gestichte en gefinancierde, Freehaven steeds groter en belangerijker. Dit bracht inplaats van oorlog en armoerde, vrede en handel naar Bovisti. Alle koninkrijken werkte samen aan dit hoopvolle project.

  Maar het is tijd... Kaer zal haar rechtmatige eigendommen terug veroveren.. En niemand zal ons in de weg staan.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Discord van Kingdom Kaer:
  Join onze Discord voor alle updates omtrent Kaer en om gezellig mee praten met de andere Kaer spelers!

  https://discord.com/invite/zB8xt9P

  Wij maken verder gebruik van Teamspeak. Join met de launch ts.openkingdom.nl!

  Bedankt voor het lezen, wij hopen je zo voldoende te hebben geinformeerd! We zien elkaar op Open-Kingdom 2.0!

  - Koning & Hertogen Kingdom Kaer


  (Hieronder wat voorbeelden wat wij bereikt hebben qua bouw op Map1 OKD)
  HERALIM
  [​IMG]

  [​IMG]
  ANCIUM

  [​IMG]

  [​IMG]

  SILENTUS
  [​IMG]

  DULOC

  [​IMG]

  [​IMG]

  RHATOR
  [​IMG]

  BRUG NAAR OOST
  [​IMG]

  JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER [B]JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER JOIN KAER [B]JOIN KAER JOIN KAER JOIN[/B][/B]
   
  #1 Arrownz, 17 jul 2020
  Laatst bewerkt: 17 jul 2020
  Axatios, GoodNite, Poaa en 11 anderen vinden dit leuk.
 2. Aradorth/Syb
  Offline

  Aradorth/Syb Kingdom Staff DDGElite

  Lid geworden:
  25 sep 2015
  Berichten:
  425
  Leuk Bevonden:
  349
  best kd
   
  Joostdaat en Arrownz vinden dit leuk.
 3. Dennis | Fyrocus
  Offline

  Dennis | Fyrocus Projectleider

  Lid geworden:
  9 dec 2018
  Berichten:
  23
  Leuk Bevonden:
  13
  Zet 'em op, ben benieuwd boys!
   
  Arrownz vindt dit leuk.
 4. xOfficialJulia
  Offline

  xOfficialJulia DDG Superheld

  Lid geworden:
  26 mrt 2017
  Berichten:
  159
  Leuk Bevonden:
  56
  Goeie post. Succes met 2.0!
   
  Arrownz vindt dit leuk.
 5. D4mi4nNL
  Offline

  D4mi4nNL DDG Held

  Lid geworden:
  12 jul 2017
  Berichten:
  100
  Leuk Bevonden:
  22
  Misschien tot ooit! Ben benieuwd hoe kaer zal zijn
   
  Arrownz vindt dit leuk.
 6. Arozes
  Offline

  Arozes DDG Superheld

  Lid geworden:
  11 mrt 2015
  Berichten:
  41
  Leuk Bevonden:
  10
  Lets Go!
   
 7. Neckerman
  Offline

  Neckerman DDG Held

  Lid geworden:
  5 jun 2016
  Berichten:
  276
  Leuk Bevonden:
  51
  Succes met 2.0 Kaer!
   
 8. Poaa
  Offline

  Poaa DDG Held

  Lid geworden:
  16 dec 2017
  Berichten:
  168
  Leuk Bevonden:
  37
  uwu
   

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie