Melding Kamer van Minetopia

Discussie in 'Nieuws & Updates' gestart door Xanthus, 27 aug 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Xanthus
  Offline

  Xanthus Ex-Staff

  Lid geworden:
  29 apr 2014
  Berichten:
  908
  Leuk Bevonden:
  152
  Presidentieel bericht - Kamer van Minetopia

  Beste burgers,

  Het Presidentiële team heeft zich de afgelopen dagen gefocust op realisatie van een Kamer van Minetopia, en daarbij dus een werkende Staten-Generaal. Omdat wij de Kamer van Minetopia zo goed mogelijk willen laten ontwikkelen, zullen wij hieronder enkele informatie verschaffen over de Kamer van Minetopia!

  Kamer van Minetopia
  De Kamer van Minetopia (afgekort KvM) is op grootschalig niveau de regerende macht binnen Minetopia. Dit houdt in dat politieke partijen, die zeggenschap dragen binnen de KvM, veel invloed op onze samenleving binnen Minetopia hebben.

  De Kamer van Minetopia heeft 32 zegels, wie elk zullen worden gevuld door politici (verkozen partijleden). De vulling van deze 32 zegels zullen aan de hand van stemmingen worden bepaald. Deze stemmingen worden tijdens de Kamerverkiezingen opgenomen in ons bestand.

  De Kamer van Minetopia heeft daarbij ook een voorzitter. De voorzitter van de KvM bepaalt sprekersrecht, waarborgt een doelgericht, efficiënte bijeenkomst en daarbij ook debat en heeft uiteraard meerdere privileges voor het behoud van een deugdelijk KvM.

  Politieke Partijen
  Politieke Partijen zijn van groot belang voor de opvulling van de KvM. Een partij moeten door de staat worden erkent, wanneer dit gebeurt wordt zij Politieke Partij. De erkenning van Politieke Partijen verloopt via het Presidentiële team, en via het Ministerie van Binnenlandse Zaken.


  Partijen worden gekeurd op onderstaande punten
  - Partijleden (minimaal 10, inclusief de Partijleider)
  - Partijplannen (omschreven plannen, hoe Minetopia volgens jouw Partij moet worden geleid)
  - Partijvisie (het beeld wat jouw Partij afgeeft, en hoe jouw Partij Minetopia voor zich ziet, en voor wie jouw Partij zich inzet)
  - Partijrichting (keuze uit: Sociaal (level 1 vriendelijk), Liberaal (level 1 t/m level 22 vriendelijk), Rechts (hoog level vriendelijk))

  Verplichtingen Politieke Partijen
  - Inschrijving bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken hebben ingediend.
  - Een vermogen hebben van minimaal € 50.000, voor inschrijving.
  - Het hebben van een Politiek Kantoor (de omgeving waarin jouw partij opereert)

  Contact
  Wanneer jij staat ingeschreven als Politieke Partij, kom jij automatisch in aanmerking voor de kamerverkiezingen. Wanneer jij pas net een inschrijving hebt gedaan, en we kunnen geen antwoord naar jouw partij terugkoppelen, dan zal jouw inschrijving nietig worden verklaard.

  Wanneer jij een inschrijving hebt gedaan, je wordt goedgekeurd, en we kunnen jou via Twitter of Minecraft (uitsluitend Twitter/Minecraft) bereiken dan sta jij op de lijst voor de kamerverkiezingen!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie